XALK1981 Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2008 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Timoros όχι μόνο στο όνομα! **kati pou den anaferete einai oti kai o tritos sthn katataksi pou exete para pano o threatnasty einai kai autos ellinas .... Παράθεση
moderator Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2008 Ευχαριστούμε για την παρατήρηση, θα το συμπληρώσω τώρα... είναι προφανές ότι έχουμε χάσει τη μπάλα, από τα απανωτά πλασαρίσματα! Παράθεση
diliger Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2008 e re giname skandinabikh xora kai den to exoume katalabei akoma. 1000 bravo kai sta 2 paidia kai keep walking gia olous tous ipoloipous! Παράθεση
lDOLLS Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2008 Μπραβο Τimore!Ο τρίτος στην κατάταξη είναι από Athens Georgia, Αμερικής. Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε πέρα από το πολύ καλό παιχνίδι του Γιώργου Τζίμα είναι ότι οι δυο αντίπαλοι είχαν φοβερή ποκερική αξιοπρέπεια κ παιδεία. Ενώ κόπηκε η σύνδεση του Γιώργου στους τρεις παίκτες, έκαναν sit out κ τον περίμεναν να επιστρέψει. Παράθεση
arourel Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2008 lDOLLS έγραψε:Μπραβο Τimore!Ο τρίτος στην κατάταξη είναι από Athens Georgia, Αμερικής. Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε πέρα από το πολύ καλό παιχνίδι του Γιώργου Τζίμα είναι ότι οι δυο αντίπαλοι είχαν φοβερή ποκερική αξιοπρέπεια κ παιδεία. Ενώ κόπηκε η σύνδεση του Γιώργου στους τρεις παίκτες, έκαναν sit out κ τον περίμεναν να επιστρέψει....bravo timore!!vreite mou omws enan apo ayto to forum pou thakane sit out se aposundesi antiplalou tou...eleos...de prokeitai gia pokerikh aksioprepeia..yparxei ayto ?? alla peri pokerikhs vlakeias(sth dikia mas koultoura panta!! Παράθεση
timoros Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2008 καλημέρα!ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.όντως arourel σε αυτό που λες έχεις δίκιο.πραγματικά μέχρι χθες δεν ξέρω αν θα έκανα sit out σε αντίστοιχη περίπτωση.το βρίσκω λίγο απίθανο.η αλήθεια είναι ότι είχε αρκτεούς observers εκείνη τη στιγμή στο τουρνουά(δυστυχώς κανένας φίλος μου ώστε να το παίξει από το σπίτι του) οι οποίοι ,για καλή μου τύχη, τα χώναν στους αντιπάλους για να κάνουν sit out.μάλιστα ένας ρομπέν των δασών έστειλε και email στην stars για να τους ενημερώσει ότι μου κόπηκε η σύνδεση.απίθανα πράγματα.Ηταν μάλλον η μέρα μου!!! Παράθεση
Tarestasas Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2008 Απίστευτο fairplay, για πρωτοσέλιδο!Συγχαρητήρια timoros και - αν δεν το έκανες ήδη στο chat λόγω της "μάχης" - βρές τρόπο (π.χ. pm) να τους ευχαριστήσεις τώρα, άσχετα αν το έκαναν αυθόρμητα ή ύστερα από προτροπή των observers.Σε καλή μεριά και πάλι. Παράθεση
Recommended Posts