Guest Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2008 Χρησιμοποιει κανεις το συγκεκριμενο software ?(Holdem Manager)Ξερετε αν προσφερει free trial για καποιες μερες?ps.καποιος να μου πει απο που αλλαζω τον κωδικο μου εδω στο pokerland Παράθεση
tolpkr Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2008 πρεπει να χει free 15 μερεςμπορει ομως να χει και περιορισμο σε hands. Παράθεση
Guest Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2008 εγω στο site τους δε βρηκα παραμονο την επιλογη της αγορας.αν καποιος ξερει πως το κατεβαζεις και το δοκιμαζεις free ας με διαφωτισει. Παράθεση
tolpkr Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2008 το κατεβαζεις και εχει επιλογη "use trial" με οριο 2500 hands για import. Παράθεση
Zulugr Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2008 Το χρησιμιποιω τον τελευταιο μηνα και ειναι πολυ καλο.Αξιζει τα λεφτα του.Κανει πολυ γρηγορα import ta hands. Παράθεση
sofianos8891 Δημοσίευση 12 Μαρτίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Μαρτίου, 2009 paidia mipos mporei kaneis pou na xrhsimopoiei holdem manager na me diafotisei ligo gia to pos tha emfaniso ta diafora statistika twn antipalwn eno paizo (vpip,pfr klp)??thanks Παράθεση
Gouster Δημοσίευση 12 Μαρτίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Μαρτίου, 2009 Με το που πατάς start auto-import θα έπρεπε να σου τα δείχνει. Βεβαιώσου ότι έχεις βάλει το poker client να σώζει τα hand histories κάπου στον σκληρό και δήλωσε αυτό το folder στο HEM. Παράθεση
Recommended Posts