gumbler888 Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2008 Akomi mia epitixia prosthese sto energitiko tou o stavros kalfas i IDOLLS prin apo liga lepta!Se tournoua tis pokerstars $400000,termatise 1os kanontas omws deal sto heads up, pairnontas mazi tou $21.864! Sixaritiria Stavro!!! Παράθεση
timoros Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2008 Επειδή είμαι πάλι άυπνος και ένα ερείπιο στη δουλειά μου παρακολουθώντας τον αδερφό IDOLLS οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια.Κατά τη δική μου γνώμη η επιτυχία του αυτή είναι μεγαλύτερη από την κατάκτηση του Sunday Warm up καθώς το επίπεδο των παικτών στο 50 και 100 rebuy του stars είναι τρομερά υψηλό.Συγχαρητήρια!!!Τουλάχιστον θα με βγάλει έξω για φαγητό.(Ελπίζω τουλάχιστον) Παράθεση
saras Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2008 ontws mas ksagrupnhse alla aksize ton kopo...megalo paixnidi ekane...se kalh meria file gg Παράθεση
Vatal Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2008 timoros έγραψε:Τουλάχιστον θα με βγάλει έξω για φαγητό.(Ελπίζω τουλάχιστον) Παράθεση
Recommended Posts