Σωτήρης Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2008 Καλησπέρα παιδιά!!Συγχαρητήρια για το φόρουμ που απ'ότι βλέπω έχει και πολλές επιτυχίες σε τουρνουά.Παίζω πόκερ λίγο καιρό περίπου κάνα 3μηνο και τις τελευταίες δύο βδομάδες ξεκίνησα και μικρά cash games με fixed limit στο Pokerstars.Θέλω να πάω και μια βόλτα προς το καζίνο Απολλωνία που βλέπω πως είναι αρκετά καλό και επιτέλους να παίξω και σε ένα καζίνο μιας και σε σπίτι έχω παίξει αρκετές φορές με φίλους και θέλω να δω πως είναι ένα πραγματικό τραπεζάκι πόκερ από κοντά.Αυτά προς το παρόν και ελπίζω να τα λέμε διαδικτυακά και γιατί όχι και από κοντά κάποια στιγμή!! Παράθεση
VaGreece Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2008 Καλως ηρθες και μην ξεχνας οτι κυκλοφορησε και το πρωτο τευχος του περιοδικου μας "Poker Mag" στα περιπτερα μαζι με την "MatchMoney".Αυστηρα για ποκερακηδες!!! Παράθεση
Σωτήρης Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2008 Μου φαίνεται πως θα το τσιμπήσω το περιοδικό να δω τί παίζει. Μια ερώτηση έχω, στο Απολλωνία φαντάζομαι πως υπάρχουν cash games...τί blinds έχουν?Με τί ποσό είναι καλό να πάει ένας νέος παίχτης? Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2008 Απλα....Να μην παει!!! Παράθεση
VaGreece Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2008 marios_521 έγραψε:Απλα....Να μην παει!!!:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Σωστος ο φιλος μου ο Μαριος!Φιλε Σωτηρη... εαν καταλαβα καλα ... ο Μαριος προσπαθει να σε "προστατεψει" κατα καποιο τροπο και προσωπικα εχει απολυτο δικιο!Οπως γραφεις, παιζεις πολυ μικρο διαστημα (3μηνο) και σε FL low/micro stakes κατι που φανερωνει την πολυ μικρη εμπειρια σου!Εαν θες την γνωμη μου, πριν αποφασισεις να βουτηξεις σε μια πισινα με καρχαριες, προσπαθησε να ενημερωθεις καλυτερα για το παιχνιδι μεσα απο forums οπως το pokerland και 3-4 αλλα εγχωρια που υπαρχουν, μεσα απο βιβλια και βιντεο που κυκλοφορουν και το κυριοτερο και χρησιμοτερο μεσα απο το παιξιμο σου στα μικρα τραπεζακια που συμμετεχεις τωρα στην pokerstars!Εαν απορριπτεις αυτα που σου γραφω, τοτε κανε οτι σε φωτισει ο Θεος! Δικα σου ειναι τα λεφτα και οπως λεει και ο λαος... με τον παρα σου και την κυρα σου!Μονο να σου πω τουτο: Ασχολουμαι μεσες-ακρες 3 χρονια με το αθλημα και οπως ξερει και ο φιλος ο Μαριος που τα εχουμε πει, δεν εχω δει ακομα offline τραπεζι και ειναι και μενα ο καημος μου αλλα πρεπει να εχω και εφοδια για να παω στο "πολεμο". Οπου "εφοδια"...βαλε οτι νομιζεις! Παράθεση
Σωτήρης Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2008 Βασικά το καταλαβαίνω πως πιθανότατα έχετε δίκιο, το ξέρω ότι ακόμα είμαι άπειρος,γι'αυτό και διαβάζω βιβλία αυτή την περίοδο και προσπαθώ να εγκληματιστώ στο online ποκερ με φράγκα.Ίσως να καθυστερήσω την επίσκεψη μου σε καζίνο ώστε να προετοιμαστώ παραπάνω αν και φαντάζομαι πως για το live παιχνίδι δεν είσαι ποτέ έτοιμος όσο online και να παίξεις(εντάξει δε μιλάω για χρόνο και πάνω αναφέρομαι σε μικρότερα χρονικά διαστήματα) Παράθεση
Recommended Posts