kolovoutas Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2008 Εδω και μια εβδομαδα παιζω στο full tilt και εχω rakeback μεσω της rakeback.com . Παρατηρισα στα στατιστικα μου οτι καποιες μερες εμφανιζει αρνητικο rakeback. Με αρνητικο προσημο επεισης εμφανιζεται και το μπονους.Θα ηθελα να ρωτησω τι σημαινει αυτο και αν υπαρχει καποιο προβλημα; Αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2008 Μήπως παίζεις σε τουρνουα με FTP buyin? Μήπως αγόρασες τίποτα απο το store? Όλα αυτά προκαλούν το αρνητικό rakeback Παράθεση
kolovoutas Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2008 οχι τιποτα απο ολα αυτα Παράθεση
doctor636 Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2008 Kai giati den rotas tin rakeback.com me ena mail? ase pou exei kai live help alla kai forum. Einai apo to mponous protis katathesis. Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2008 Μετά θα σε γελάσω. Εγώ έχω απο άλλη εταιρία rakeback στην FT οπότε και δε μπορώ να σου πω σίγουρα τι φταίει και έχεις αρνητικο πρόσημο. Ίσως το bonus να έχει ένα λόγο σε αυτό. Δες και στο forum της rakeback.com πάντως. Σίγουρα θα βρεις απαντήσεις εκεί. Τέλος στείλε email στο support τους. Παράθεση
kolovoutas Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2008 Σκεφτηκα να ρωτησω εδω πρωτα που η επικοινωνια ειναι πιο αμεση.Το suport τους δεν ειναι και το καλυτερο απ οτι εχω καταλαβει απο τα σχολια στο φορουμ τους αλλα θα το ψαξω περισσοτερο.ευχαριστω παντως Παράθεση
doctor636 Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2008 RAKE + TOURNAMENT FEES - BONUS - PLAYER ADDED - USED POINTS - PLAYER FEES = NET RAKEOpote einai arnitiko logo tou BONUS protis katathesis. Παράθεση
sofianos8891 Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2008 mia pou eipate gia rakeback sth full tilt,pirate kanonika to rakeback sas shmera?giati emena den m irthe akomh.. Παράθεση
kolovoutas Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2008 Σ' αυτον τον πινακα ομως το μπονους εχει ενα - μπροστα.Αυτο ειναι που με προβληματισε περισσοτερο Παράθεση
kolovoutas Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2008 ουτε εγω το πηρα. Ερχεται παντα παρασκευη;Γιατι ειναι η πρωτη βδομαδα που παιζω Παράθεση
sofianos8891 Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2008 ap oti ksero nai paraskeyi.. Παράθεση
Recommended Posts