Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

POKERPROS TOURNAMENT

SWEDENFISH

Recommended Posts

POKERPROS HUNT ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ: Τρίτη 16/12/2008ΩΡΑ: 20:00POKER ROOM: PartyPokerSTACK: 5000chipsBLINDS: αυξάνουν κάθε 20 λεπτάΉρθε η ώρα για το μεγάλο γεγονός.

Έπαθλο $50 σε όποιον αποκλείσει τους εξής επικηρυγμένους και 700$ επιπλέον στο prize pool!!!

1. Νίκο Πανόπουλο

2. Ήλιο Καματάκη

3. Ηλία Ζωγράφο

4. Θόδωρο Αηδονόπουλο

5. Φειδία Γεωργίου

pokerpros team

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το minimun deposit είναι 25$ νομίζω.Πάντως 25 ευρώ (32$) έκανα deposit και τα δέχτηκε μια χαρά.Ο κωδικός είναι 23PKRPROS. Για τα νέα μέλη του party poker το buy in για το tour ειναι δωρεάν, απλά πρέπει αναγκαστικά να κάνεις deposit.Αναλυτικότερες οδηγίες έχει παρακάτω :

http://www.pokerpros.gr/joomla/index.ph ... 8&Itemid=9

Στο Party γίνεται μεταφορά χρημάτων μόνο από $50 και πάνω. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε πριν 15 μέρες.

Επίσης ΄όταν μεταφέρεις χρήματα σου ζητάει πλήρες ονοματεπώνυμο κι όχι μόνο το ΄όνομα χρήστη ΄όπως στο Poker.gr...

Gumbler888

πηγαινε σε ένα περίπτερο που να βγάζει κάρτες για κινήτά με αυτά τα ¨"μηχανάκια" που τις τυπωνουν επιτόπου.

Πες να σου δωσουν μια paysafecard των 25 ευρω.

Θα κάνεςι δουλειά σου 100%.

Εγω εκανα μαλ....α .

Εβαλα λάθος κωδικό μπονους

ΤΩΡΑ???

Μπορει κανεις να βοηθησει?

ΠΑΙΔΙΑ ΕΞΗΓΕΙΣΤΕ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΩΝ POKERPROS ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ...

ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ 30 ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 99,ΤΑ BLINDS EINAI 300-600.

ΕΧΩ:Qc :Qd Κ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ UTG ΚΑΙ ΚΑΝΩ RAISE 1800.

ΟΛΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΣΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΧΗ ΣΤΟ BUTTON ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ RAISE 3000!!!!

ΕΓΩ ΕΧΩ STACK 11000 K O ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 15000.

ΑΠΑΝΤΑΩ ΜΕ ALL IN Κ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟ CALL..

ΒΛΕΠΩ :Ac :7h

ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑΣ ΑΣΣΟΣ ΣΤΟ RIVER ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ POT.

META ΑΠΛΑ ΓΕΛΟΥΣΑ...

ΕΙΧΑ ΑΔΙΚΟ????

ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΔΝ ΨΑΧΝΩ ΚΑΤΙ...ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ BAD BEATS ΣΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ...ΟΧΙ ΟΜΩΣ Σ ΤΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Κ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΑΚ...

ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΩ Κ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩ...ΧΑΧΑΧΑ...

ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΞΕ ΕΤΣΙ...ΑΠΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ...ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΜΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ TILTARSMENOS ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΜΟΥ Κ ΗΡΘΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ...

ΕΤΣΙ ΑΠΛΗ ΑΠΟΡΙΑ!!!

dim3321 έγραψε:

ΠΑΙΔΙΑ ΕΞΗΓΕΙΣΤΕ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΩΝ POKERPROS ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ...

ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ 30 ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 99,ΤΑ BLINDS EINAI 300-600.

ΕΧΩ:Qc :Qd Κ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ UTG ΚΑΙ ΚΑΝΩ RAISE 1800.

ΟΛΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΣΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΧΗ ΣΤΟ BUTTON ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ RAISE 3000!!!!

ΕΓΩ ΕΧΩ STACK 11000 K O ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 15000.

ΑΠΑΝΤΑΩ ΜΕ ALL IN Κ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟ CALL..

ΒΛΕΠΩ :Ac :7h

ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑΣ ΑΣΣΟΣ ΣΤΟ RIVER ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ POT.

META ΑΠΛΑ ΓΕΛΟΥΣΑ...

ΕΙΧΑ ΑΔΙΚΟ????

apla tragiko(s)

Το οτι εκανε allin με τετοιο φυλλο σιγουρα δεν δικαιολογειται παικτικα ......

τωρα στην πραξη αυτο μπορει να εγινε γιατι ειναι νεος παικτης και απειρος, ειδε ασσο στο χερι του και μπηκε ....(πραγμα που θεωρητικα θα πρεπει να μας χαροποιει γιατι οσο πιο πολυ τετοιοι παικτες παιζουν τοσες περισσοτερες πιθανοτητες να κερδιζουμε ευκολα θα υπαρχουν)και μακροχρονια θα χανει απο τετοιου ειδους calls ...

η ειχε αρχισει να κουραζεται και να βαριεται (μηπως επρεπε να βγει ραντεβου με την γκομενα) οποτε αρχισε να κανει all in μεχρι να φυγει ?? (πλακα πλακα και εγω οταν πρωτοεπαιζα παρατηρουσα οτι μετα απο καποιες ωρες παιχνιδιου εχανα την υπομονη μου και εκανα ανοητα calls εχοντας βαρεθει ειδικα αν ειχα κανει fold πολλα συνεχομενα χερια) οποτε παλι υπερ μας θα ειναι και αυτο......

τωρα οτι εκατσες πανω στον ασσο που τελικα βγηκε .. τι να κανουμε thats life ....η μαλλον this is poker καποια αλλη φορα η μαλλον φορες θα τον πεταξεις εξω αφου οι πιθανοτητες σας ηταν 60 - 40 χοντρικα

to tragiko einai allo........exw 77 sto button kai kanw limp mikro raise me dyo atoma mono na mpainoun.......to flop K 2 7 me draw gia xrwma....me set sto flop kanw pot raise me thn prooptikh oti den tha me pistepsei kaneis kai pragmati mou kanei o enas apo tous dyo reraise all in......ok lew mesa....(o typos eixe kanei kati poly apisteyta paixnidia poio prin...) kai gyrnaei to typaki 3 5 me to flush draw......pou telika to pianei kiolas....kai me petaei exw.....pou pa re karamitro me 23% pithanothtes epityxias gia olo sou to stack..? kai mono ena zeygari na eixa oute ekei den htan coin flip....aisxos kai ahdia.. :P

Επειδη ολοι μας την εχουμε πατησει απο τετοια ζωντοβολα και ειδικα σε τουρνουα, καθομαι πολλες φορες και παρακολουθω την μετεπειτα πορεια αυτου του ηλιθιου στο παιχνιδι! Ολοι...μα ολοι (πλην πολυ ελαχιστων εξαιρεσεων, 1% περιπου) αργα η γρηγορα πεθαινουν! Οι περισσοτεροι μαλιστα δεν ειναι καν ΙΤΜ!

Και αναρωτιεσαι μετα... "τι σου φταιω εγω ρε πανηλιθιε και με πεταξες εξω ενω ειχα πιασει ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια μου? Καθομαι και παιζω τοση ωρα οσο πιο προσεκτικα μπορω και σε πετυχα στο δρομο μου καραζωο?"

Τι να πεις? Ειμαστε Donkey Victims!!:laugh: