birbilisgr Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2008 χαιρετω ολα τα μελη του ποκερλαντ,ειμαι ενας ακομη νεος παικτης οπως θα καταλαβατε ηδη.Επειτα απο τρεις μηνες αναγνωσης διαφορων αρθρων και βιβλιων γυρω απο τα SnGTournaments,αποφασισα να κανω τα πρωτα μου βηματα στα τραπεζια.διαλεξα το ΤΙΤΑΝPOKER kai ηδη ανυσηχω για την επιλογη μου αφου τα entry fees στα τουρνουα με χαμηλο buy in ειναι 20% το οποιο βρισκω υπερβολικο.θα ηθελα να μαθω εαν αυτο συμβαινει και σε αλλα site η θα πρεπει να αλλαξω site.τα παω αρκετα καλα μεχρι τωρα καταφερνοντας να διατηρω τα χρηματα μου και να τα αυξανω σταδιακα αλλα πιστευω οτι μακροπροθεσμα τα υψηλα entry fees θα με περιορισουν.ευχαριστω πολυ και συγγνωμη αν σας κουρασα με το μακροσκελες κειμενο μου Παράθεση
VaGreece Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2008 Καλως ηρθες και χρονια πολλα!Εφοσον τα πας καλα και σταθερα στο ΤΙΤΑΝ δεν χρειαζεται προς το παρον να φυγεις αμεσως! Δοκιμασε το για λιγο καιρο ακομα!Θα σου προτεινα επισης, την επομενη φορα που θα θελεις να μπεις σε ενα νεο poker room, να ενημερωθεις απο τα πολλα poker sites (Ελληνικα και ξενα) που κυκλοφορουν στο διαδικτυο για τα πιο δημοφιλη poker rooms!Εκει θα βρεις λεπτομερη αναλυση για την καθε πλατφορμα, (promotion, επισκεψιμοτητα, συναλλαγες, markets και πολλα αλλα) που θα σε βοηθησει να επιλεξεις πιο σιγουρα!Κατεβασε στον σκληρο σου αρκετες πλατφορμες, ανοιξε λογαριασμο (no deposit yet), παιξε "play money" και κανε τεσταρισμα! Κρατησε αυτην/ες που κανεις κεφι και τις αλλες καντες απεγκατασταση!Ετσι επραξα εγω!Παντως η ΤΙΤΑΝ θεωρειται δημοφιλης απ' οτι εχω δει και φιλοξενει αρκετο κοσμο παρολο που ειναι NOT AMERICANS! Παράθεση
kosturos Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2008 Φιλε στις πλείστες εταιρείες το entry fee είναι 10%.Για SNGs το pokerstars είναι κατά τη γνώμη μου το καλύτερο. Έχει όλες τις ώρες τουρνουά για όλα τα βαλάντια... Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2008 birbilisgr φεύγα όσο είναι καιρός απο την ΤΙΤΑΝ...Έχει ίσως απο τα πιο agreesive promotions policy που σε μπουχτίζει στα μέιλ και νιούζλετερ, μικρό αριθμό παικτών, το λογισμικό πολλές φορές κολλάει, στα τουρνουά δεν έχει antes....Αν θες και άλλα μπορώ να σου βρω Βγάλτα όπως είσαι και τράβα αλλού... Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2008 φιλε kounamoutas απο αυτα το μονο που με ενοχλει ειναι το οτι το λογισμικο κολλαει αν και δεν μου εχει συμβει ακομη.θα ηθελα να μου πεις και αλλα επισης μιας κ καταλαβαινω οτι παιζεις καιρο ποιο site θεωρεις καλυτερο στον τομεα των SnG.επισης το γεγονος της υπαρξης λιγων παικτων το θεωρω θετικο αφου εχω στοχοποιησει καποιους που αποτελουν ευκολα θυματα.σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας Παράθεση
Recommended Posts