Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

μολις εχασα ολα τα λεφτα που ειχα στον λογαριασμο μου στην TITAN(ευτυχως λιγα)υστερα απο καποια bad beats και το δυστυχως μη ελεγχομενο tilt που ακολουθησε.θα με βοηθουσε πολυ να αλλαξω site και να γυρισω εκει που ξεκινησα στα freeroll δηλαδη.εγω επαιζα στο pacific αλλα θα ηθελα να μαθω αν υπαρχουν καποια αλλα site με καλυτερες προυποθεσεις(για παραδειγμα στο pacific τα freeroll ειχαν 2000 η 2500 συμμετοχες,νουμερο υπερβολικα μεγαλο)

Δημοσίευση

Καλημερα...

Πρωτα απ ολα να σου πω οτι τα τιλταρισματα προσπαθησε να τα αποφευγεις. Σε οποια πλατφορμα και να πας να παιξεις, εαν δεν εχεις "myself control" δεν προκειται να δεις Θεου προσωπο!

Τωρα για τα υπολοιπα που ρωτας, νομιζω οτι ειναι δυσκολο να βρεις rooms με λιγες συμμετοχες στα freerolls tournaments!

Αν υποθεσουμε οτι ανοιγεις λογαριασμο σε famous poker rooms οπως PokerStars, FullTilt, Party Poker και αλλες παρομοιες, εκει γινεται το ελα να δεις απο κοσμο στα freerolls! Βεβαια... εχουν αλλα πλεονεκτηματα!

Σε μικροτερα (απο απο αποψη συμμετοχων) rooms, ισως (λεω...ισως) να βρεις λιγοτερο traffic σε freerolls tourney αλλα εκει δεν μπορεις ποτε να κοιμασαι ησυχος διοτι πιθανον να υστερουν σε αλλα πραγματα, οπως promotion, pay methods, λιγοτερα τραπεζια, προβληματικο λογισμικο, κακο support και αλλα τετοια ομορφα!

Εσυ τι προτιμας?

Νομιζω οτι το ποκερλαντ καθως και αλλα Ελληνικα και ξενα sites, οπως για παραδειγμα το www.pokerlistings.com, εχουν εκτενη αναφορα σε rooms, με συγκριτικη βαθμολογια στο που υπερτερει και που υστερει το καθενα, καθως και αλλες χρησιμες πληροφοριες για το καθε room!

Ελπιζω να βοηθησα!!!:)

Δημοσίευση

προσπαθω να εξαλειψω το tilt απο το παιχνιδι μου αλλα δεν ειναι και οτι πιο ευκολο..

μεχρι να τα καταφερω δεν σκοπευω να παιξω με δικα μου χρηματα σε κανενα room

επισκεφθηκα το site αλλα δυστυχως δεν με βοηθησε αφου η αναφορα του σχετιζεται με τα freeroll που προσφερουν οι εταιριες μετα το first deposit(καλα ειναι κ αυτα φυσικα,αλλα για αργοτερα!!!)

σ ευχαριστω παντως για τον χρονο σου και τις συνβουλες!!!

Υ.Γ.καλο ειναι ολα τα μελη του foroum να ειναι ενεργοποιημενα και να απαντανε/συμβουλευουν/βοηθανε και οχι απλα να περιμενουν απαντησεις στις δικες τουσ αποριες/τοποθετησεις.

B)

Δημοσίευση

Οταν εννοουσες freeroll...εννοουσες χωρις να καταθεσεις χρηματα? Απλα με ενα account? Αυτο να σου πω την αληθεια δεν το γνωριζω αν γινεται! Ισως να γινεται σε καποια rooms αλλα κι εκει δεν θα γινεται της τρελης απο κοσμο?

Οσο για τα μελη του φορουμ και τη βοηθεια τους, θα σου πω τουτο:

Ποσταρισε ενα χαμενο σου χερι απο το history σου!

Χαμος θα γινει!!Θα σπευσουν οι επιστημονες! Μη νευριασεις με αυτα που θα σου γραφουν οι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ παιχταραδες...παρτο στην πλακα γιατι τελικα εχει πραγματι πολυ πλακα! Κρατησε μονο τις σωστες αναλυσεις καποιων παιδιων με επιπεδο και γνωση του αθληματος!

Πριν λιγο ενας ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ λεει για κατι που ποσταρησα εγω και ναι το παραδεχομαι εκανα λαθος! Οκ...ηταν πρωι...δεν ειχα πιει καφε και τον τρελανα τον φουκαρα και τωρα εχω φοβερες τυψεις!

Αυτα καλε μου φιλε...

Δημοσίευση

στο pacificpoker εχει τετοιου ειδους freeroll.

εχει καθημερινα περιπου 7,8 αν θυμαμαι καλα.

το θεμα ειναι οτι στην Ελλαδα ολοι ξερουν τα παντα γυρω απο τα παντα,οποτε πως θα διεφευγε το poker??? βλεπω αναλυσεις απο αλλους παικτες και μερικες φορες ακομα κ γω που παιζω πολυ λιγο καιρο καταλαβαινω οτι υπαρχει τεραστια ασχετοσυνη.το χειροτερο ομως ειναι πως αν τους πεις να διαβασουν κανα βιβλιο και να αφησουν την κριτικη,μαλλον θα τα ακουσεις κ απο πανω:woohoo: