eli Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2008 Α΄ΠΑΙΚΤΗΣ: :4h :8c ΤΡΑΠΕΖΙ: :9s :Ts :8s :Tc :9d Β' ΠΑΙΚΤΗΣ: :Jd :Js Κερδίζει αυτός που έχει το ζευγάρι από χέρι ή αυτός που έχει το μεγαλύτερο?Κ η γενικότερη ερώτηση, το "απο χέρι" κερδίζει μόνο στην κέντα (αν υπάρχει η ίδια κέντα αναμεσα σε 2 παίκτες), ή είναι γενικός κανόνας ότι αν έχουν κ οι 2 κατι ίδιο πάντα κερδίζει αυτός π το χει από χέρι?Ευχαριστώ! Παράθεση
VaGreece Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2008 Μα και φυσικα κερδιζουν οι βαλεδες!!Ο παικτης Α' εχει 2 ζευγη :9s :9d :Ts :Tc με οχταριΟ παικτης Β' εχει 2 ζευγη :Jd :Js :Ts :Tc με εννιαριΕσενα ποιος σου φαινεται να κερδιζει?Συγνωμη...επειδη ειναι πρωι και δεν εχω πιει καφε, η κεντα που κολαει σε ολα αυτα?:S Παράθεση
VaGreece Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2008 eli έγραψε:Κ η γενικότερη ερώτηση, το "απο χέρι" κερδίζει μόνο στην κέντα (αν υπάρχει η ίδια κέντα αναμεσα σε 2 παίκτες), ή είναι γενικός κανόνας ότι αν έχουν κ οι 2 κατι ίδιο πάντα κερδίζει αυτός π το χει από χέρι?Ευχαριστώ!Μαλιστα...καταλαβα! (ειδες αμα πινεις λιγο καφε?)Εξαρταται που την κανεις την κεντα!Ας παρουμε για παραδειγμα αυτη τη παρτιδα:Α΄ΠΑΙΚΤΗΣ::4h :8c Β΄ΠΑΙΚΤΗΣ::Jd :Js flop: :9s :Ts :8s Turn::Tc Υποθετικο River:::7h Την παρτιδα την κερδιζει ο παικτης Β' διοτι εχει την καλυτερη κεντα (NUTS), στον JΣε περιπτωση που το BOARD γραψει κατω κεντα και την εχουν και οι 2 παιχτες χωρις καποιος να ειναι καλυτερος... το pot μοιραζεται (split).Αυτο το "απο χερι" που λες, δεν το καταλαβαινω και δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο στο Texas Holdem!Να υποθεσω οτι τωρα ξεκινησες να παιζεις? Παράθεση
eli Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2008 χαχαχαχαχααχα! ναι, τώρα ξεκίνησα να παίζω, κ οφείλω να ομολογήσω ότι τα παω καλα!! (όχι τόσο εγώ, όσο η τύχη μου!)Σε ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση
Confucius Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2008 VaGreece έγραψε:eli έγραψε:Κ η γενικότερη ερώτηση, το "απο χέρι" κερδίζει μόνο στην κέντα (αν υπάρχει η ίδια κέντα αναμεσα σε 2 παίκτες), ή είναι γενικός κανόνας ότι αν έχουν κ οι 2 κατι ίδιο πάντα κερδίζει αυτός π το χει από χέρι?Ευχαριστώ!Μαλιστα...καταλαβα! (ειδες αμα πινεις λιγο καφε?)Εξαρταται που την κανεις την κεντα!Ας παρουμε για παραδειγμα αυτη τη παρτιδα:Α΄ΠΑΙΚΤΗΣ::4h :8c Β΄ΠΑΙΚΤΗΣ::Jd :Js flop: :9s :Ts :8s Turn::Tc Υποθετικο River:::7h Την παρτιδα την κερδιζει ο παικτης Β' διοτι εχει την καλυτερη κεντα (NUTS), στον JΣε περιπτωση που το BOARD γραψει κατω κεντα και την εχουν και οι 2 παιχτες χωρις καποιος να ειναι καλυτερος... το pot μοιραζεται (split).Αυτο το "απο χερι" που λες, δεν το καταλαβαινω και δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο στο Texas Holdem!Να υποθεσω οτι τωρα ξεκινησες να παιζεις?[/quote:17kqa6ss]8a me trelanete eseis kai pali ti 8a pei exei ti kaluteri kenta?Edw sto paradeigma pou dineis mono o B exei kenta.O A exei duo zeugoi. Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2008 oute nuts exei.to nuts se ayto to board einai 1010 Παράθεση
VaGreece Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2008 Confucius έγραψε:8a me trelanete eseis kai pali ti 8a pei exei ti kaluteri kenta?Edw sto paradeigma pou dineis mono o B exei kenta.O A exei duo zeugoi.Ωραια ρε μεγαλε...2 ζευγη o αλλος! Καναμε ενα λαθος την ωρα που γραφαμε! Τοσο ευκολα τρελενεσαι? Παρε LEXOTANIL!! γιατι δεν μιλατε πιο ομορφα ρε σεις? Ειδατε να μιλαω σε κανεναν ειρωνικα εδω μεσα? Παράθεση
VaGreece Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2008 crf88 έγραψε:oute nuts exei.to nuts se ayto to board einai 1010Σε ποιο board? Δες λιγο καλυτερα!Δινω ενα παραδειγμα στο φιλο μας! δε μιλαω για το δικο του...αλλα για το δικο μου!Εξηγησε μου στο δικο μου παραδειγμα πως ειναι 1010!Επαναλαμβανω...οχι το δικο του board! Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2008 exeis dikio einai qj mpastounia.de to paratirisa mou kai siggnomi. pantos i kenta me to j pou les den einai se kamia periptosi nutsUG. DE KATALAVAINO katholou to ifos sou ti na po!!mallon de ksereis ti simainei i leksi nuts otan anaferomaste sto poker.allios......... Παράθεση
Confucius Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2008 Signomi VaGreece alla me pareksigises.De sxoliasa me ironiko skopo. Apla 8eoro pws den einai kako na kanoume kai ligo plaka metaksi mas.Den eixa kanena skopo oute na se ironeutw, oute poli perissotero na amfisbitisw tis gnoseis sou.Kai pali zitw signomi gia tin oli pareksigisi. Παράθεση
VaGreece Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2008 crf88 έγραψε:exeis dikio einai 67 mpastounia.de to paratirisa mou kai siggnomi. pantos i kenta me to j pou les den einai se kamia periptosi nutsUG. DE KATALAVAINO katholou to ifos sou ti na po!!mallon de ksereis ti simainei i leksi nuts otan anaferomaste sto poker.allios.........Παμε απο την αρχη...Το πρωι...οταν εγραφα το ποστ...και επειδη δεν ειμαι στο πανεπιστημιο να δινω εξετασεις...ισως να εγραψα και κατι λαθος, οπως η κεντα σε σχεση με τα ζευγη!Οκ ... αυτο ειναι δεδομενο! Δεν εχουμε 2 κεντες, αλλα μια! Δεν καταλαβαινω ομως αυτον τον σχολιασμο του στυλ "ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ" στο προσωπο μου για μια δημοσιευση ενος παιδιου που απ'οτι φανηκε τωρα ξεκιναει να παιζει ο ανθρωπος ποκερ (οπως κι εγω...δεν ξερω τι ειναι τα NUTS! Το ακουσα κι αυτο) και αντι να τον βοηθησουμε...μη πω κι εγω τι κανουμε! Τα ακουω δηλαδη κι απο πανω!Παμε παρακατω...Εγω φιλε crf88 δεν τα εβαλα μαζι σου γιατι θιχτηκες? Γιατι μου την ειπες και με ειρωνευεσαι με τα Nuts? Λες να ειμαι τοσο μ@@ακας και να μην γνωριζω τι ειναι? Αν σε πειραξε ο τροπος που τα εγραψα τοτε ζηταω εγω συγνωμη αλλα λαθος καταλαβες!Με παρεξηγησες νομιζω! Το υφος μου δεν ηταν για σενα να εισαι σιγουρος! Παράθεση
VaGreece Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2008 Confucius έγραψε:Signomi VaGreece alla me pareksigises.De sxoliasa me ironiko skopo. Apla 8eoro pws den einai kako na kanoume kai ligo plaka metaksi mas.Den eixa kanena skopo oute na se ironeutw, oute poli perissotero na amfisbitisw tis gnoseis sou.Kai pali zitw signomi gia tin oli pareksigisi.Οκ Confucius!!Η αληθεια ειναι οτι τιλταρα μαζι σου (και οχι με τον crf88 που μου την ειπε στο υστερογραφο) αλλα το θεμα κλεινει εδω!Ισως να μην καταλαβα την πλακα!Δεν τρεχει τιποτα...ολα καλα!!! Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2008 loipon eksigoume.ego milisa mono gia ta nuts.egrapses se board 8s9s10s10c7h oti o enas exei jjs ara kenta kai nuts.nuts theoreite to theoritika kalitero fillo pou tha mporouse na exei kapoios pano toy me vasi to board oste na vgei o kaliteros dinatos sindiasmos sto pokerme vasi ayto to board o kaliteros sindiasmos einai qj mpastounia oste na kanei kapoios straight flos sti ntama.otan dio paiktes ftasoun se showdown kai enas kerdizei de leme oti exei nuts leme oti exei to kalitero fillo.ego auto kai mono episimana oute eixa diathesi na sti po oute tipota.mou apantises perierga kai ipethesa apo to sxolio sou oti de ksereis pos xrisimopoieite i leksi nuts pokerika.ayta kai telos Παράθεση
VaGreece Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2008 crf88 έγραψε:loipon eksigoume.Οκ...ευχαριστω για την εξηγηση! Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2008 tespa katse ksanadiavase tis apantiseis sou kai des ti eipes.eironies allou kai den ksanaasxoloume Παράθεση
VaGreece Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2008 crf88 έγραψε:tespa katse ksanadiavase tis apantiseis sou kai des ti eipes.eironies allou kai den ksanaasxoloumeΛοιπον...ακου φιλαρακο...εκφρασεις του στυλ και του επιπεδου της ηλικιας σου(αν κρινω απο το 88)..."loipon eksigoume""mallon de ksereis ti simainei i leksi nuts otan anaferomaste sto poker.allios.........""eironies allou"...σε εναν ανθρωπο που εχει τα διπλασια χρονια απο σενα, αντικατοπτριζει το επιπεδο σου και την ελλειψη σοβαρου διαλογου! Δεν σε αδικω σε αυτο...δεν εισαι υποχρεωμενος να γνωριζεις την λεξη "σεβασμος" σε εναν ανθρωπο που δεν σου εκανε τιποτα απλα απο τα γραφομενα του εβγαλες τα δικα σου ανωριμα συμπερασματα!Συνεχιζεις ακομα και τωρα να τρωγεσαι και δεν σου κοβει καν να μου στειλεις προσωπικο μηνυμα εστω ... για να τα πουμε απο εκει χωρις να ενοχλουμε τον υπολοιπο κοσμο εδω, που στο φιναλε φιναλε δεν φταιει σε τιποτα να διαβαζει ανουσιες αντιπαραθεσεις!Επιμενεις σε δημοσιο διαλογο για να δειξεις την ψευτομαγκια σου πισω απο ενα pc με εκφρασεις του τυπου "τις ειρωνιες αλλου" λες και εδω ειναι το τσιφλικι του μπαμπα σου και χωρις να υπολογιζεις οτι εδω μεσα ειναι μια ποκερικη κοινοτητα!Εμ και κερατας εμ και δαρμενος στην τελικη!! Σου λεμε οτι δεν ειχαμε τιποτα μαζι σου και παρεξηγησες τα γραφομενα μου και συγνωμη αν εγινε κατι τετοιο κι εσυ το βιολι σου...εκει...ακαθεκτος!! Δηλαδη σκας γαιδαρο ρε φιλε!!Θα σε παρακαλουσα θερμα...εαν εχεις κατι να μου πεις...να μου το πεις μεσω προσωπικου μηνυματος πλεον!! ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Οχι δημοσιως...δεν υπαρχει λογος!ΑΑ...και αν μπορεις οχι greekglish...πιστευω οτι γνωριζεις την Ελληνικη γραφη!Σε Ευχαριστω και καλη χρονια....VaGreece Παράθεση
Dougoudou Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2008 Re crf1888, exeis ginei 120 xronwn akrivws kai akoma postareis se forums? Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2008 To etos 208 fevgei i to 2008? mipos thes na peis 1920? :) Παράθεση
harima Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2008 mega tilt:laugh: pws fainetai oti autos pou den kserei poker (eli) einai autos pou tha tiltarei to trapezi aptin agnoia tou! (xwris KANENA ixnos eironias pros ton eli to post mou... o anthropos ekane mia erwtisi pou afora to poker se ena site pou asxoleitai me to .... poker) Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2009 VaGreece ατέλειωτε!!!Καλή χρονιά φίλε!Καλή χρονιά και σε όλα τα παιδιά.... με πολλα κέρδη!Και αν υπαρχει "υποψήφια" κέντα στο φλόπ.Μην την παίζετε μωρε γαμωτο.Ζευγαράκια και σετάκια.Να κανουμε τη ζωη μας πιο ευκολη!Σας πειραζω ε?Μην την πληρώσω εγώ τωρα! Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2009 φιλε μου αυτα που ρωτας ειναι πολυ βασικα,στοιχειωδη καλυτερα.ουτε καν αποτελουν αυτο που λεμε 'γνωση' στο poker.το θεμα δεν εινα να σου εξηγησει καποιος αυτα τα πραγματα που απλως ειναι οι κανονες του poker,αλλα οταν τους μαθεις να μην σχηματισεις την αποψη οτι αυτο ητανε τωρα εμαθες poker.το μονο που θα εχεις μαθει θα ειναι οι κανονες. λοιπον στο παραδειγμα σου οι βαλεδες νικουν αφου ειναι ο καλυτερος συνδυασμος.αν καταλαβα τι εννοεις για την κεντα,δεν εχει σημασια αν μια κεντα εσυ την εχεις χρησιμοποιωντας και τα δυο φυλλα απο το χερι σου,και του αλλου του αρκει το ενα φυλλο. δηλαδη αν συμβαινειπαικτης Α:9d :Jd παικτης Β:9h :4s board:2d :Th :8d :Jh :Qc τοτε ειναι ισσοπαλοι αφου και οι δυο εχουν κεντα στη νταμα.εχεις πολυ πολυ δρομο για να παιξεις τα χρηματα σου στο poker ειτε online ειτε live!!!ελπιζω να καταλαβαινεις οτι ολα αυτα στα λεω φιλικα και δεν εχω καμια διαθεση να στο παιξω ξερολας,αλλωστε και γω νεος ειμαι στο poker(μολις πριν εξι μηνες γνωρισα το αγαπημενο μου πλεον αθλημα,ενω χρηματα επαιξα τον τελευταιο μολις μηνα και οχι δικα μου(προερχοταν ειτε απο freeroll ειτε απο προσφορα ενος site,περιττο να σου ππω οτι μεσα σε δυο βδομαδες τα εχασα μιας και δεν εδωσα σημασια στο bankroll managment παρολο που γνωριζα σε τι επιπεδα θα επρεπε να παιξω,απλα δεν πειθαρχησα)) Παράθεση
VaGreece Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2009 marios_521 έγραψε:VaGreece ατέλειωτε!!!Καλή χρονιά φίλε!Καλή χρονιά και σε όλα τα παιδιά.... με πολλα κέρδη!Χρησταρα χρονια πολλα και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!Δεν σου απαντησα στο μηνυμα στο κινητο γιατι εχει βαρεσει ΤΙΛΤ απο προχθες!Ελπιζω να περασες καλα!! Παρε με να τα πουμε!Τις καλυτερες ευχες μου σε ολους εδω στο PokerLand! Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2009 προφανως αυτα που λεω αναφερονται στον elli που ειχε τις αποριες. Παράθεση
eli Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2009 birbilisgr έγραψε:δεν εχει σημασια αν μια κεντα εσυ την εχεις χρησιμοποιωντας και τα δυο φυλλα απο το χερι σου,και του αλλου του αρκει το ενα φυλλο. δηλαδη αν συμβαινειπαικτης Α:9d :Jd παικτης Β:9h :4s board:2d :Th :8d :Jh :Qc τοτε ειναι ισσοπαλοι αφου και οι δυο εχουν κεντα στη νταμα.)Αυτό ακριβώς ρώταγα!! Αν υπάρχει διαφορά στο poker όταν κάποιος χρησιμοποιεί μόνο το ένα, ή και τα δύο φύλα που έχει στο χέρι, δημιουργώντας το ίδιο αποτέλεσμα.. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!! Παράθεση
Recommended Posts