SWEDENFISH Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2008 Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΛΙΝΕΙ.ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΠΟΚΕΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΕΓΑΛΑ CASH OUT ΣΕ LIVE TOUR KAI MΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΣΤΑ ON LINE TOUR.ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ,ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ 100R ΣΤΟ TILT MAZI ME TON ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΦΕΙΔΙΑ ΣΤΟ FINAL TABLE TOY 100R ΣΤΟ FULL TILT.AYTOΣ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ 23000$ PRICE,EΓΩ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑΗ ΧΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.ΧΘΕΣ ΣΤΟ 1000+50 F.O ΣΤΟ STARS EKANE FINAL TABLE MAZI ME TON IDOLS KAI ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ 9000$ ΚΑΙ 5000$ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΟΥR 100R ΣΤΟ FULL TILT 6 HANDED ΜΕ 12100$ ΚΕΡΔΟΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ.ΤA ROI KONTA STO 140% KATA ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ SITEME PRIZES 150.000$ KAI ΚΕΡΔΗ KONTA ΣΤΙΣ 100.000$ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΑ TOYRNAMENTS.XAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑ AΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ CASH STO STARS ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ 1000!!!ΑΛΛΟ ΠΑΡΤΥ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΚΕΡ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΤΟΣΟ.ΕΧΟΥΝΕ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣΚΑΙ ΣΤΟ POKERLAND ME ΥΓΕΙΑ,ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.ΗΛΙΟΣ ΚΑΜΑΤΑΚΗΣ Παράθεση
Confucius Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2008 Μπράβο φίλε μου,κάνετε την ελληνική κοινώτητα του ποκερ περίφανη.Μακάρι να μπορέσω και εγώ κάποτε να αγγίξω το δικό σας επίπεδο και επιτυχίες.Πολλά συγχαρητήρια και πάλι σε όλους του Έλληνες που διέπρεψαν τη χρονιά που θα μας αφήσει σε λίγες ώρες.Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά να έχουμε με ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2009 αλλη μια επιτυχια για τον ilios72100+9 freezout 711 συμμετοχες4ος και 5403$ . n1 ... gl και καλη συνεχεια Παράθεση
snk Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2009 μπραβο παιδες, χαιρομαι να ακουω κερδη και μαλιστα οταν οι κερδισμενοι ειναι και ενεργα μελη μεσα σε αυτο το forum, δινοντας απλοχερα συμβουλες και λυνουν αποροιες μας οταν εχουμε.μπραβο και ελπιζω ολοι μας να πλησιασουμε τα κερδη του ηλιου.btw.. απιστευτο ονομα το ηλιος, πολυ αρχαια συμαντικη Ελληνικη λεξη Παράθεση
VaGreece Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2009 snk έγραψε:btw.. απιστευτο ονομα το ηλιος, πολυ αρχαια συμαντικη Ελληνικη λεξηΤο παιδι λεγεται Ηλιόδωρος που προσωπικα το θεωρω ωραιοτερο ονομα απο το Ηλιος!Αν κανω λαθος ζηταω συγνωμη και ας με διορθωσει καποιος! Παράθεση
snk Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2009 VaGreece έγραψε:snk έγραψε:btw.. απιστευτο ονομα το ηλιος, πολυ αρχαια συμαντικη Ελληνικη λεξηΤο παιδι λεγεται Ηλιόδωρος που προσωπικα το θεωρω ωραιοτερο ονομα απο το Ηλιος!Αν κανω λαθος ζηταω συγνωμη και ας με διορθωσει καποιος![/quote:106z5ani]βασικα δεν το ξερω το παληκαρι, απλα ειδα τις υπογραφες του στο τελος του καθε post. Oπως και να εχει ειναι ωραιο. Παράθεση
Recommended Posts