gkontos Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Συγκεντρώνοντας μικρές αλλά πολύτιμες πληροφορίες **pou mporoume na vroume afta ta HUDs ??? Παράθεση
mstgeorge Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2009 Δεν είναι δωρεάν και πρέπει να πληρωσείς για να τα αποκτήσεις. Αλλά το pokertracker μπορείς να το βρεις κάπου σπασμένο. Παράθεση
moderator Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιανουαρίου, 2009 Το PokerTracker (www.pokertracker.com) και το Holdem Manager (www.holdemmanager.net) είναι τα δύο δημοφιλέστερα προγράμματα παρακολούθησης στατιστικών στοιχείων (περιλαμβάνουν και HUD).Και τα δύο ΄έχουν δοκιμαστική ΄έκδοση. Κατέβασέ τα, δοκίμασέ τα και μετά αποφασίζεις αν αξίζουν τα χρήματα για τη δουλειά που κάνουν. Παράθεση
ΑΑgeorgeKK Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2009 Εγω το κατεβασα σπασμενο αλλα δυστyχως δεν δουλευει.Μου εμφανιζετε ενα παραθυρο " configure PostgreSQL server " kai μου ζηταει Password paroti exv balei to crack. Μπορει καποιος να βοηθησει η να ξερειαπο καπου αλλου να το κατεβασω και να δουλευει? Παράθεση
Recommended Posts