Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Θα ηθελα να μαθω πως θα παιζατε εσεις τις ακολουθες παρτιδες,θα αποφευγατε το ξυλο που εφαγα?

Εχω δημιουργησει μια πολυ επιθετικη εικονα και στα δυο τραπεζια.Οι παρτιδες αυτες ερχονται με διαφορα λιγων λεπτων.

TEXAS_HOLDEM, NO_LIMIT, P4-85194462-159

played at "Jersey City" for USD RM from 2009-01-03 06:16 until 2009-01-03 06:17

Seat 2: torsten1310 ($23.12 in chips)

Seat 3: AAgeorgeKK ($31.20 in chips)

Seat 4: Bruce0815 ($8.72 in chips)

Seat 5: zouave ($5.79 in chips)

Seat 7: gerobachy ($18.33 in chips)

ANTES/BLINDS

torsten1310 posts small blind ($0.10), AAgeorgeKK posts big blind ($0.20).

PRE-FLOP

Bruce0815 calls $0.20, zouave folds, gerobachy calls $0.20, torsten1310 bets $0.90, AAgeorgeKK calls $0.80, Bruce0815 folds, gerobachy folds.

FLOP [board cards: TH,2D,QS ]

torsten1310 bets $2, AAgeorgeKK calls $2.

TURN [board cards: TH,2D,QS,7D ]

torsten1310 bets $4.80, AAgeorgeKK bets $10, torsten1310 bets $15.32 and is all-in, AAgeorgeKK calls $10.12.

RIVER [board cards: TH,2D,QS,7D,7H ]

SHOWDOWN

torsten1310 shows [ TD,TS ]

AAgeorgeKK shows [ AH,AS ]

torsten1310 wins $45.14.

SUMMARY

Dealer: gerobachy

Pot: $46.64, (including rake: $1.50)

torsten1310, bets $23.12, collects $45.14, net $22.02

AAgeorgeKK, loses $23.12

Bruce0815, loses $0.20

zouave, loses $0

gerobachy, loses $0.20

TEXAS_HOLDEM, NO_LIMIT, P4-85188850-641

played at "Ibadan" for USD RM from 2009-01-03 06:20 until 2009-01-03 06:21

Seat 1: AAgeorgeKK ($22.75 in chips)

Seat 3: torsten1310 ($20 in chips)

Seat 6: pollux0707 ($37.06 in chips)

Seat 10: analil ($8.44 in chips)

ANTES/BLINDS

AAgeorgeKK posts small blind ($0.10), torsten1310 posts big blind ($0.20).

PRE-FLOP

pollux0707 calls $0.20, analil folds, AAgeorgeKK bets $1.20, torsten1310 bets $4, pollux0707 folds, AAgeorgeKK calls $2.90.

FLOP [board cards: 7C,QD,TS ]

AAgeorgeKK checks, torsten1310 bets $8.60, AAgeorgeKK calls $8.60.

TURN [board cards: 7C,QD,TS,5C ]

AAgeorgeKK bets $4, torsten1310 bets $7.20 and is all-in, AAgeorgeKK calls $3.20.

RIVER [board cards: 7C,QD,TS,5C,2H ]

SHOWDOWN

torsten1310 shows [ AC,AD ]

AAgeorgeKK shows [ AS,QC ]

torsten1310 wins $38.70.

SUMMARY

Dealer: analil

Pot: $40.20, (including rake: $1.50)

AAgeorgeKK, loses $20

torsten1310, bets $20, collects $38.70, net $18.70

pollux0707, loses $0.20

analil, loses $0

Δημοσίευση

για την παρτιδα με τους ασσους θα μπορουσες να ειχες κανει reraise sto bet του πριν το flop.(ασχετα αν τελικα θα εχανες).κανενας λογος για reraise(η call η all in επρεπε να κανεις) στο turn.

φιλικα παντα κ μπορει να κανω και λαθος,απλως ετσι θα το επαιζα εγω.B)

Δημοσίευση

για την παρτιδα με ΑQ καλο το παιξιμο πριν το flop,αλλα επρεπε να foldαρεις μετα το bet του στο flop αφου σου εβαλε 8.60 οσο ηταν και το pot δηλαδη,πριν δω τα φυλλα του σκεφτηκα οτι ειτε κραταει ΑΑ ΚΚ QQ TT απο τα οποια χανεις ειτε κραταει...???μαλλον δεν γινοταν να κραταει κατι που κερδιζεις!!!δυσκολα θα ειχε ΑΚ JJ η ΑQ.θα βοηθουσε αν μας εδινες και καποια στοιχεια για τον αντιπαλο σου.

οπως ειπα και πριν ετσι θα επαιζα εγω με καθαρο μυαλο(αν ειχα tiltαρει δεν ξερω πως θα επαιζα:lol: )

καλη τυχη στα επομενα παιχνιδια σου!!

Δημοσίευση

Για την παρτιδα με τους ΑΑ ποιος ο λογος να κανω reraise ? Δεν θελω να τον φοβισω και να φυγει !

Για την παρτιδα με ΑQ βλεποντας το πονταρισμα του 4$ ημουν σχεδον σιγουρος οτι κρατουσε ενα μικρο εως μερτιο ζευγαρι ας πουμε απο 77 εως το πολυ JJ πρεπει να εισαι βλημα για να παιξεις ΑΑ ετσι, και επιδη ειχα επιθετικο προφιλ λεω οτι δεν με πιστευει και νομιζει οτι παω να κλεψω με air για αυτο συνεχισα. Εσυ ετσι θα επαιζες τους ΑΑ pre flop?

Δημοσίευση

πρωτον εγω πιστευω σου μιλησα ωραια και δεν σε αποκαλεσα με κανεναν χαρακτηρισμο,για ποιο λογο με αποκαλεις βλημα(αν το κανεις γιατι πιστευεις οτι επαιξες οπως επρεπε και απλα ησουν ατυχος,τοτε κακως postαρες εδω)???

δευτερον το ξεπερναω και επανερχομαι στο pokerικο κομματι.πρωτο χερι:πρεπει να κανεις reraise για να φουσκωσεις το pot.o αντιπαλος σου θα υποψιαστει οτι μπαινεις με κατι δυνατο και ετσι αν δεν εχει κατι εξαιρετικο θα προσπαθησει να φτασει σε ενα φθηνο showdown.το pot ομως θα ειναι ηδη καλο(αν εκανες για παραδειγμα reraise 1.80 εως 2.40).αν παλι εχει φτιαξει κατι εξαιρετικο θα στο δειξει με τα πονταρισματα του.

δευτερο χερι:το πονταρισμα του ειναι τεραστιο και οποσδηποτε σου δειχνει οτι κραταει κατι πολυ δυνατο

απο την στιγμη που τον βλεπεις ξερει οτι και συ κρατας κατι καλο γιατι οσο επιθετικος και να σαι δεν βλεπεις με σκουπιδια τετοιο πονταρισμα,στο flop δεν μπορει να κανει cbet αφου ξερει οτι και συ εχεις καλο φυλλο εισαι και επιθετικος οποτε αν δεν ειχε δεν θα πονταρε. μην ξεχνας οτι επαιζες σε μικρα ορια στα οποια βασικες γνωσεις επαρκουν.

επαναλαμβανω αν ειχες πει και καποια χαρακτηριστικα του αντιπαλου θα ηταν καλυτερα.

επισης να σου πω οτι εγω θεωρουμαι ΤΑG οποτε ισως γι αυτο βλεπουμε τα πραγματα λιγο διαφορετικα,αλλωστε δεν υπαρχει μονο ενας τροπος για να παιχτει σωστα ενα χερι

Δημοσίευση

ξαναδιαβαζοντας καταλαβα οτι δεν με αποκαλεις βλημα,συγγνωμη που δεν καταλαβα καλα. οπως σου ειπα και πριν παιζεις σε χαμηλα ορια οποτε μην περιμενεις και μεγαλη φαντασια απο τους αντιπαλους δηλαδη οποτε βλεπεις τεραστια raise συνηθως υπαρχει κατι πολυ δυνατο.;)

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΣΣΟΥΣ ΕΧΩ ΤΟ ΦΛΟΠ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΛΩ ΤΟ ALL IN ΤΟΥ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ BOARD ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΤ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΛΝΤ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΚΑΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΕΣΕΣ.

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ Α-Q ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΛΟΠ Η ΝΤΑΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ OVERPAIR ΤΟΤΕ ΦΤΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ALL-IN ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΒΟΑRD ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ KING.ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ.

Δημοσίευση

birbilisgr εννοειται οτι ο χαρακτηρισμος δεν ηταν για σενα, αντιθετως εκτιμω το οτι καποιος ανελυσε την παρτιδα μου και σεβομαι ολες τις αποψεις για αυτο εγραψα εστι κι αλλιως.

Παντως εχω καταλαβει το εξης, δεν ξερω αν συμβαινει και σε εσας, παιζω μαζευω καλα λεφτα περιπου διπλασιαζω το buy in μου και αν δεν φυγω θα ερθει η παρτιδα που ο αλλος θα παρει κοπο ωρων σε μια παρτιδα.Πχ χθες εχω Ak στο φλοπ πεφτει Α μεχρι το river μπαινουμε ολα τα λεφτα ερχεται 6 και ο αντιπαλος εχει Α 6 και με αφηνει ταπι.Ειναι να τρελενεσαι.Μαλλον η λυση ειναι να φευγεις μολις μαζευψεις καποιο σεβαστο ποσο και ας σε παει το τραπεζι γιατι αργα η γρηγορα θα ερθει η παρτιδα που δεν θα μπορεις να γλιτωσεις

Δημοσίευση

εχεις δικιο σε αυτο που λες για τα χρηματα.προσωπικα για αυτο το λογο προτιμω τα freezeout τουρνουα οπου κερδη και χασουρα ειναι προκαθορισμενα.ειναι πολυ ασχημο να κερδιζεις πολλα μικρα ποτ και να ρθει το bad beat στο μοναδικο μεγαλο ποτ που μπλεχτηκες,βεβαια αυτο μπορει να συμβει και σε ενα τουρνουα αλλα πιο σπανια λογο των ειδικων συθηκων(τουλαχιστον μεχρι να μπεις στα λεφτα)

Δημοσίευση

Με ΑΑ σε αυτα τα limits εννοειται οτι πας μεχρι τελους με μια ομως διαφορα: Αν ο αντιπαλος είναι TAG δινεις πολυ μεγαλυτερη βαρυτητα στα pot που μπαινει και στα bets του.

στο ΑQ τωρα, ο τυπος σε κανει reraise 3,5x και κρατας ΑQ ουτε καν suited. Αυτο ειναι μια πρωτη ενδειξη οτι κρατάει κατι πολι δυνατο αλλα και παλι εξαρταται απο τα reads που εχεις για τον παικτη.

Αν ειναι tag το range των φυλλων που κανει reraise, ειναι QQ+ AKo, AKs αντε το πολυ JJ και 1010 σε αυτο το λιμιτ. Απο αυτο το range το μονο που κερδιζεις στο flop ειναι το JJ.. και τα ΑΚ.

Το call preflop δεν ειναι οτι χειροτερο, αλλα μετα παιζεις εντελως λαθος.

Απο τη στιγμη που κανεις check και πονταρει ποτ στο φλοπ, παρατα το και περιμενε ενα καλυτερο spot. Το σωστο κατα τη γνώμη μου, αφου ειδες το flop ειναι ενα 1/2 pot πονταρισμα απο μεριας σου και fold αν κανει reraise.

Ολα εξαρτώνται απο το παικτη που εχεις απεναντι σου. Παιζε περισσοτερο τους παικτες και λιγοτερο τα χαρτια σου :)