snk Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου, 2009 UK τα site που διαγημιζονται εκεκταμενα στην TV ειναι tilt και PKR.comεγω παιζω μονο pkr.com. Μου αρεσει η αναπαρασταση των παιχτων και τα γραφικα του. Εχει πολλα tours καθημερινα με guaranteed χρηματα, οπως και tours για ολα τα βαλαντια.Εχει ring τραπεζια απο no limit 0.02 - 0.04 και 10-20 μεχρι 30-60 limit.Το καλυτερο ειναι οτι οταν μιλας σε καποιον αυτος κατα το 80% θα απαντησει, κατι το οποιο μειωνει πολυ την πιθανοτητα των bots.Την πρωτη φορα (αιματερη) που επαιξα online poker ηταν στο poker.gr δεν ξερω την αποψη σας, η τα συμφεροντα του site με αυτη την ετερεια, αλλα πιστευω πως ειναι πιχτρα στα Bots. μπορει να κανω λαθος, αλλα αυτο ειναι το συμπερασμα που εβγαλα, και μαλιστα το πληρωσα καλα μεχρι να το βγαλω.Οσο για site που 100% εμπιστευομαι ειναι το sharkscope.com αλλα δεν εχει να κανει με hosting games.γενικα δεν ειμαι κανας παιχταρας μιας και εχω αρχισει τωρα να παιζω. Μπορω να πω οτι αυτη τη στιγμη το Bankroll μου παραμενει το ιδιο (εαν εξαιρεσω την αιματοχυσια του poker.gr), μπορει να μην βγαζω χρηματα, αλλα παιζω/μαθαινω δωρεαν poker. Αυτο που με επαναφερει συνηθως ειναι το Double Thru. 10 παιχτες στο τραπεζι, οι 5 θα κερδισουνε τα ιδια. εχω επιτυχια 70% και μου πληρωνει τα εισιτηρια για tours (που συνηθως φτανω απλα στα πρωτα payouts). Το double thru ειναι διαθεσιμο ολη την ωρα και αυτο ισως να με κραταει δεμενο με το pkr.com Ερωτηση: Τα αλλα site εχουνε double thru? Παράθεση
Vatal Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου, 2009 file den 3erw gia tous alous, alla autos o mauros me tin paralagi einai sigoura botton exw paratirisei Παράθεση
grigoris16 Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου, 2009 BOT Να υποθεσω οτι ενοειτε robot ??Και εγω 3 μηνες παιζω ποκερ και μετα απο πολλες καταθεσεις σε διαφοραsite κατεληξα να παιζω μονο ποκερσταρς και να εχω κερδη σε τουρνουα.(το πιο ηληθιο εινε το tilt} Παράθεση
snk Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου, 2009 bot = robotμπορει να ειναι απο το ιδιο το site, διοτι τον επομενο μηνα πρεπει να καλυφτουνε οι επιταγες των διαφημισεων..μπορει να ειναι bot απο παιχτη, δηλαδη να εχει software και να παιζει μονο του σε καμια 10ρια τραπεζια μονο premium cards.Τωρα μην με ρωτησετε που τα βρησκετε αυτα τα προγραμματα διοτι δεν ξερω. Εχω δει ομως software για partypoker kai pokerstars το οποιο σου λεει χαρτι και καλαμαρι τα στατιστικα των αντιπαλων σου realtime, οπως και τις πιθανοτητες του καθενως για να κερδισει συμφωνα με τα στατιστικα τους. Παράθεση
hassourakis Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου, 2009 Ενδιαφερεται κανεις να μαθει για POKER BOTS? Παράθεση
snk Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου, 2009 εγω ναι,εχεις καμια καλη πληροφορια? Παράθεση
hassourakis Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2009 Kαταρχας να πω οτι οποιος εχει αντιπαλους poker bots δεν εχει να φοβηθει τιποτα αφου το παιξιμο τους ειναι ηλιθιο και εξαιρετικα προβλεψιμο. Ενας παρατηρητικος παικτης μπορει κατευθειαν να μαθει απο τα betting patterns τους τι φυλλο εχει μιας και τα poker bots ΔΕΝ μπορουν να κουνησουν την μπαρα πονταρισματος και ετσι απλα οταν εχουν απο top pair, top kicker και πανω πατανε το κουμπι bet pot. Εγω κατεβασα ενα απο το bonusbots.com (και εκτος οτι το πληρωσα 129$)μου εχει φαει καμμια 300αρα στα cash games μεχρι να το ρυθμισω οπως θελω.. Γι'αυτο ειναι καλυτερα να τα ριχνεις στα Limit cash games οπου παιζουν πιο solid...Εαν ομως καποιος ενδιαφερεται ας μπει σ'αυτη τη σελιδα οπου μπορει να κατεβασει και ενα trial του bot που παιζει σε πληρη λειτουργια για 100 χερια... Μετα αμα θες να το κρατησεις σκας 129$ και τα κλαις...Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι τα poker bots ειναι τελειως για τον μπουτ.......σο . Κανεις δεν εχει να φοβαται τιποτα απο τετοιους αντιπαλους και η μερα οπου ενα bot θα μπορει να μπλοφαρει εναν οποιοδηποτε παιχτη ποκερ ειναι μακρια... (οχι πολυ ομως!!! συνεχως εξελισσονται τα γαμ..!! Παράθεση
snk Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2009 hassourakis έγραψε:Kαταρχας να πω οτι οποιος εχει αντιπαλους poker bots δεν εχει να φοβηθει τιποτα αφου το παιξιμο τους ειναι ηλιθιο και εξαιρετικα προβλεψιμο. Ενας παρατηρητικος παικτης μπορει κατευθειαν να μαθει απο τα betting patterns τους τι φυλλο εχει μιας και τα poker bots ΔΕΝ μπορουν να κουνησουν την μπαρα πονταρισματος και ετσι απλα οταν εχουν απο top pair, top kicker και πανω πατανε το κουμπι bet pot. Εγω κατεβασα ενα απο το bonusbots.com (και εκτος οτι το πληρωσα 129$)μου εχει φαει καμμια 300αρα στα cash games μεχρι να το ρυθμισω οπως θελω.. Γι'αυτο ειναι καλυτερα να τα ριχνεις στα Limit cash games οπου παιζουν πιο solid...Εαν ομως καποιος ενδιαφερεται ας μπει σ'αυτη τη σελιδα οπου μπορει να κατεβασει και ενα trial του bot που παιζει σε πληρη λειτουργια για 100 χερια... Μετα αμα θες να το κρατησεις σκας 129$ και τα κλαις...Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι τα poker bots ειναι τελειως για τον μπουτ.......σο . Κανεις δεν εχει να φοβαται τιποτα απο τετοιους αντιπαλους και η μερα οπου ενα bot θα μπορει να μπλοφαρει εναν οποιοδηποτε παιχτη ποκερ ειναι μακρια... (οχι πολυ ομως!!! συνεχως εξελισσονται τα γαμ..!!hassouraki, ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Βασικα δεν ειναι τα bot των χρηστων που φοβαμαι, οσο τα bot των sites, διοτι πολυ απλα εχουν την δυνατοτητα να ξερουν τα επομενα φυλλα.Ισως ενα Bot με learning abilities για το πως παιζει ο καθε παιχτης (καταταξη σε κατηγοριες tight, aggressive κτλπ ) να εξεληχθει και να γινει επικινδυνο στο μελλον.εν αναμονη λοιπον, και παλι ευχαριστω Παράθεση
empags Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2009 snk έγραψε:hassouraki, ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Βασικα δεν ειναι τα bot των χρηστων που φοβαμαι, οσο τα bot των sites, διοτι πολυ απλα εχουν την δυνατοτητα να ξερουν τα επομενα φυλλα.Ισως ενα Bot με learning abilities για το πως παιζει ο καθε παιχτης (καταταξη σε κατηγοριες tight, aggressive κτλπ ) να εξεληχθει και να γινει επικινδυνο στο μελλον.εν αναμονη λοιπον, και παλι ευχαριστωgiati fobasai ta bots twn etairiwn? o monos logos poy grafw einai gia toys neoys paixtes (poy eimai kai egw enas apo aytoys) poy mpainoyn se ayto to site kai sto foroum toy diabazoyn diarkws threads "empeirwn paixtwn me tromeres apodeikseis" gia rigged sites, bots, bad beats klp. ayto symbainei gia arketoys mhnes twra. einai krima gia ena neo paikth na mpainei sto paixnidi me ayth th logikh. Toylaxiston palia analyotan kai kapoio hand, estw kai an kai ayto sxedon panta katelhge se eirwneies. Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2009 hassourakis έγραψε:Εγω κατεβασα ενα απο το bonusbots.com (και εκτος οτι το πληρωσα 129$)Ενδιαφέρον αυτό. Screenname? Ποια εταιρεία; Παράθεση
snk Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2009 holdemgr έγραψε:hassourakis έγραψε:Εγω κατεβασα ενα απο το bonusbots.com (και εκτος οτι το πληρωσα 129$)Ενδιαφέρον αυτό. Screenname? Ποια εταιρεία;[/quote:7mryzpsg]εχει ηδη αναφερει το bonusbots.com regards. Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2009 snk έγραψε:holdemgr έγραψε:hassourakis έγραψε:Εγω κατεβασα ενα απο το bonusbots.com (και εκτος οτι το πληρωσα 129$)Ενδιαφέρον αυτό. Screenname? Ποια εταιρεία;[/quote:te2wufsy]εχει ηδη αναφερει το bonusbots.com regards.[/quote:te2wufsy]Εννοώ σε ποια εταιρεία = αίθουσα πόκερ παίζει ο φίλος μας Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2009 full tilt νομιζω εχω πετυχει μερικα.με κατι παραξενα ονοματα με αριθμους.shortstack γενικα , min buy in.επαιζα 2 μερες μονο cash , και παντα υπηρχαν.πολυ χαλια παιξιμο , σιγουρη χασουρα.παντος αν τα φτιαξεις ετσι ωστε να κερδιζουν ... μια χαρα.εφοσον η εταιρεια το επιτρεπει κανενα προβλημα Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2009 Στην εταιρία που παίζω sng hu έχω παίξει με bot (μάλλον είναι δηλ τόσο απο τις κινήσεις τόσο και με τον τρόπο που ξανάμπαινε μέσα για νέο παιχνίδι)) αλλα το έχω νικήσει.όχι τόσο εύκολα όσο με τους υπόλοιπους παίκτες που παίζω αλλά νορμάλ πράματα.Είχαμε παίξει 2 παιχνίδια και πήρα το ένα (στο άλλο έφαγα bad beat).. Παράθεση
Recommended Posts