Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

παιδιά γεια σας είμαι κάτω τον 18 ετών και ενδιαφέρομαι να παίξω poker στο internet να δοκιμάσω την εμπειρία.Έπαιζα στο party poker με τον λογαριασμό ενός φίλου μου και κέρδισα λεφτά και έτσι έβγαλα μια prepaid κάρτα από την τράπεζα κύπρου και τώρα θέλω να μου πείτε κάποιο poker room που δεν σου ζητάνε αντιγράφω της αστυνομικής ταυτότητας κτλ ευχάριστο!:Ah :Kh

Δημοσίευση

grigoris16 έγραψε:

Καμια εταιρια δεν ζυταει αστυνομικη ταυτοτητα.

Το διαβατηριο μονο.

Δεν εχουν ολες οι εταιριες την ιδια πολιτικη αν και επι της ουσιας δεν διαφερουν και πολυ οι πολιτικες τους!

Οι περισσοτερες εταιριες ζητανε αντιγραφο απο καποιο ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ οπως αστυνομικη ταυτοτητα, διαβατηριο, διπλωμα αυτοκινητου, αντιγραφο πιστωτικης/χρεωστικης καρτας κτλ..κτλ

Κατι απο ολα αυτα!

Δημοσίευση

και γω που ειμαι στο TITAN δεν μου ζητηθηκε τιποτα απο αυτα απλα συμπληρωσα μια φορμα με τα στοιχεια μου.

παντως φιλε καλυτερα να περιμενεις γιατι μπορει να μπλεξεις και δεν υπαρχει λογος.κανε καλυτερα λιγη υπομονη ακομη αλλωστε ο καιρος περναει γρηγορα!!!

σ αυτο το διαστημα διαβασε και μαθε(οχι οτι μετα θα σταματησεις) και παιξε με play money ετσι για να μην χανεις την επαφη.B)

Δημοσίευση

ετσι ειναι

δε τους ενδιαφερει πιος βαζει μεσα λεφτα.

το μονο που τους ενδιαφερει ειναι πιος περνει λεφτα.

οταν ειναι για αναληψη το ψαχνουν,

οταν εκανα αναληψη στο party poker με επερναν αμεσως τηλεφωνο.

στο pokerstars ειναι πιο χαλαρα.

Δημοσίευση

Nναι δίκιο έχετε αλλα είναι βαρετό να περιμένεις άλλον 1 χρόνο για poker...πάντως με αυτήν την prepaid είχα άνοιξη λογαριασμό στο party poker και είχα κάνει ανάληψη μια φορα στο όνομα μου αλλα όταν κατάλαβα ότι σου ζητάνε αποδείκτηκα στοιχεια(ταυτοτητες κτλ) τον έκλεισα.

Δημοσίευση

pokergamer έγραψε:

Nναι δίκιο έχετε αλλα είναι βαρετό να περιμένεις άλλον 1 χρόνο για poker...πάντως με αυτήν την prepaid είχα άνοιξη λογαριασμό στο party poker και είχα κάνει ανάληψη μια φορα στο όνομα μου αλλα όταν κατάλαβα ότι σου ζητάνε αποδείκτηκα στοιχεια(ταυτοτητες κτλ) τον έκλεισα.

anoikse ena logariasmo me ta stoixeia kapoiou oikogeneiakou sou prosopou kai peze apo kei..ego toulaxiston ayto ekana otan imouna kato ton 18 kai epaiza ta panta sti b win kai otan ekana analipsi esteila antigrafo taytotitas tis miteras mou..mono pou to usermane mou elege sasa8...xaxaxaxa...

Δημοσίευση

pokergamer έγραψε:

hehe! to skeytika alla fovame pws an to katalvei h mhtera mu 8a me skwtosei..:blink: .... pados palikl ou h karta mu einai awnhmh kai bazw oti stoixeia 8elw.

Δεν ξερω ποσο χρονων εισαι. 17...15...13...ποσο?

Κοιταξε ομως να εισαι οσο γινεται πιο ξεκαθαρος!

Καταλαβαινεις τι εννοω ελπιζω!

Για παραδειγμα:

Εμενα ο γιος μου ειναι 12 ετων και παιζει 1 χρονο online poker, με χρεωστικη στο ονομα της μητερας του και με την συγκαταβαση και των 2 γονιων του!

Ξεκαθαρα πραγματα!!!

Διαφορετικα υπαρχει και αυτη η λυση...

kojima_21 έγραψε:

ΑΓΟΡΙ ΤΙ ΒΙΑΖΕΣΑΙ?ΣΕ ΛΙΓΑ ΜΗΝΑΚΙΑ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ...ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΒΙΑΣΥΝΗ ΓΙΑ ΡΗΜΑΓΜΑ???ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ, ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΣΦΙΞΙΜΟ

...οπου με βρισκει απολυτα συμφωνο!!!;)

Δημοσίευση

VaGreece έγραψε:

pokergamer έγραψε:
hehe! to skeytika alla fovame pws an to katalvei h mhtera mu 8a me skwtosei..:blink: .... pados palikl ou h karta mu einai awnhmh kai bazw oti stoixeia 8elw.

Δεν ξερω ποσο χρονων εισαι. 17...15...13...ποσο?

Κοιταξε ομως να εισαι οσο γινεται πιο ξεκαθαρος!

Καταλαβαινεις τι εννοω ελπιζω!

Για παραδειγμα:

Εμενα ο γιος μου ειναι 12 ετων και παιζει 1 χρονο online poker, με χρεωστικη στο ονομα της μητερας του και με την συγκαταβαση και των 2 γονιων του!

Ξεκαθαρα πραγματα!!!

Διαφορετικα υπαρχει και αυτη η λυση...

kojima_21 έγραψε:

ΑΓΟΡΙ ΤΙ ΒΙΑΖΕΣΑΙ?ΣΕ ΛΙΓΑ ΜΗΝΑΚΙΑ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ...ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΒΙΑΣΥΝΗ ΓΙΑ ΡΗΜΑΓΜΑ???ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ, ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΣΦΙΞΙΜΟ

...οπου με βρισκει απολυτα συμφωνο!!!;)[/quote:db0bmg0q]

16 eimai...alla mallon den 8a biasto 8a perimenw 2 xronia akoma alla den 8a papsw na paizw poker 8a paizw aplos free xwris lefta..