marios_521 Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2009 Χαίρετε!Όσοι παίζουν στην OnGame θα έχουν παρατηρήσει κάτι τύπους με στατιστικά όπως 5/5/οο ή 7/7/οο. Κάποιος μάλιστα έχει 2/2/οο σε 200 hands. (Για να μην το ψάχνετε,είναι μόνο ΑΑ,ΚΚ,QQ και JJ).Αυτοί οι παίκτες λοιπόν, περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία (καλό φύλλο) και πηδάνε (all-in). Γι' αυτό λοιπόν κι εγώ τους ονόμασα... Αλεξιπτωτιστές! Το πρόβλημα με αυτούς είναι ότι κρατάνε τις κακόμοιρες τις θεσούλες και δεν αφήνουν να κάτσει κανενας που θέλει να παίξει, αφου παίζουν σε τουλάχιστον 8 τραπέζια ο καθ' ένας... και επείδη τους έχω βάλει κόκκινη κουκίδα, όταν κοιτάζω το τραπέζι πρίν παίξω, κοκκινίζει ο τόπος!Επίσης έπειτα από πολλά τραπέζια που έπαιξα μέχρι τώρα, έκανα και κάποια... μέτρηση. Πράκτικά και με το μάτι.Σε ένα μέσο 10άρι τραπέζι, κάθονται 1-2 "αλεξιπτωτιστές", 2-5 πολύ tihgt παίκτες (VP$IP 9-12), κάποιος που απλά "περνούσε" και θα παίξει μερικά χέρια... κι εγώ!Καταλήγουμε λοιπόν να παίζουμε ως εξής:- Έχουμε καλό φύλλο, καλύτερο φλόπ και όλοι πάνε πάσο.- Ο μοναδικός παίκτης που παίζει χαλαρά ποντάρει συνέχεια κι εμείς περιμένουμε υπομονετικά να μας κάτσει κάτι καλό, όταν θα έχει αυτός κάτι μέτριο. - Αν βάλεις και κανένα bad beat στο πρόγραμμα.... Κάποιος είπε ότι για να κερδίζεις στο πόκερ πρέπει να παίζεις όσο πιο πολλά χέρια μπορείς απεναντι σε κακούς παίχτες.Εγώ δεν θέλω να δείξω τις ικανότητες μου (που δεν εχω δηλαδη) αλλά να βρώ αντιπάλους να μου κάνουν και κανένα call και τα γράφω όλα αυτά γιατί σήμερα σε ωρα αιχμής ενώ είχε το x site 5πλάσιο κόσμο, οι κόκκινες κουκίδες ήταν 10πλάσιες (χωρις υπερβολη).Καταλήγοντας.- Ρε παιδιά, παντού έτσι είναι? Τί παίζεται στο site σας? - Είμαι υπερβολικός ή χάνω πολύ και τα βλέπω όλα κόκκινα? Σε άλλους φταίει το site που τους σαμποτάρει, εμένα μου φταίει η OnGame που "δεν με παιζουν τα άλλα παιδάκια?"Υ.Γ.1: Αναφέρομαι σε $10, $20 και $50 buy-ins.Y.Γ.2: Πιστεύω είμαι αρκετά ρεαλιστής και έχω μετρήσει καλά τα όσα γράφω.Υ.Γ.3: " οο " εννοώ το άπειρο! Υ.Γ.4: Συγνώμη για τα πολλά υστερόγραφα! Παράθεση
VaGreece Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2009 marios_521 έγραψε:Χαίρετε!Όσοι παίζουν στην OnGame θα έχουν παρατηρήσει κάτι τύπους με στατιστικά όπως 5/5/οο ή 7/7/οο. Κάποιος μάλιστα έχει 2/2/οο σε 200 hands. (Για να μην το ψάχνετε,είναι μόνο ΑΑ,ΚΚ,QQ και JJ).Αυτοί οι παίκτες λοιπόν, περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία (καλό φύλλο) και πηδάνε (all-in). Γι' αυτό λοιπόν κι εγώ τους ονόμασα... Αλεξιπτωτιστές! Το πρόβλημα με αυτούς είναι ότι κρατάνε τις κακόμοιρες τις θεσούλες και δεν αφήνουν να κάτσει κανενας που θέλει να παίξει, αφου παίζουν σε τουλάχιστον 8 τραπέζια ο καθ' ένας... και επείδη τους έχω βάλει κόκκινη κουκίδα, όταν κοιτάζω το τραπέζι πρίν παίξω, κοκκινίζει ο τόπος!Μαριε? Εμεις παλαιοτερα τους λεγαμε ΚΑΜΙΚΑΖΙ! (Εαν καταλαβα καλα την παρατηρηση σου!)Ποιοι ηταν οι ΚΑΜΙΚΑΖΙ?-Περιμεναν παντα LOSE & OVERCARD και εμπαιναν συνηθως all-in στη πασα-Ειχαν ανοιχτα πολλα τραπεζια (οσα επιτρεποταν)-Ηταν κατα 90% shortstucker. Κατα βαση εμπαιναν με το minimum buy in-Επαιζαν παντα με το ιδιο στυλ. μηχανικα δηλαδη!-Οταν διπλασιαζαν ηταν sit out εκτος πολυ ελαχιστων εξαιρεσεωνΟσο για την θεση που λες οτι πιανουν...αυτοι δεν το βλεπουν ετσι!Βασικα, πανε για το ωριαιο κερδος τους και δεν εχει καμια σχεση το ποκερ που παιζουν σε αντιθεση με μας που το ψαχνουμε, το δουλευουμε, το αναλυουμε σε βαθος!Στην pokerstars παντως, γινεται της που^^^ας το καγκελο απο τετοιους και τους εχω μαρκαρει κι εγω! Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2009 Αυτό που παίζουν, μάλλον δεν λεγεται πόκερ. Θα ψαξω για την καταλληλη λέξη.Οσο για το ωριαίο κέρδος φίλε VaGreece... επειδή το τσέκαρα, μάλλον χανουν. Εκτός από έναν τυπο που έχει βρεί το σωστό range και έχει βγάλει 17 δολλάρια σε 800 hands. χι χι χι...Γελάω γιατί αυτός τα πάει καλύτερα από εμένα που μετράω την προοδό μου με τη μείωση της "χασούρας"! Παράθεση
Recommended Posts