Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Χέρι Πόκερ 27 **

ειμαι αυτρος που ψηφισα fold αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση και θελω να σχολιασω ειναι πως 8/33(24%) ψηφισαν call.πιστευω αυτο ειναι αξιο σχολιασμου!!!

Δημοσίευση

μιας και ειναι το πρωτο μου post θα ηθελα να καλησπερησω ολα ταμελη του Pokerland.gr

Να ευχηθω υγεια καλα κερδη για το 2009.

επι του θεματος λοιπον,

ψηφισα bet x3 διοτι θελω να δω εαν οντως εχει monster hand ή καποιο pair.

Η αποριες μου ειναι 2.

α)τι γινεται σε περιπτωση που κανει reraise στο raise μου

β)τι γινεται αμα ερθει Α ή Q και κανει all in

οι παρακατω σκεψεις κανουν βολτες στο μυαλο μου για πριν το flop

δεδομενου τα στοιχεια που εχουμε για τον παιχτη, ισως να θελουμε να συνεχισουμε να παιζουμε την παρτιδα χωρις να την "πληρωσουμε" πολυ ακριβα, ισως ενα slow play να μας φερει καλυτερο κερδος αλλα και να ζυγιασουμε την κατασταση. Γιαυτο και το check να αρμοζει καλυτερα εδω.

Τις περισσοτερες φορες οταν καποιος κανει μεγαλο raise ακολουθαει και το flop με μεγαλο κοστος, και στη περιπτωση που εχει καποιο pair με μεσαια φυλλα, λογω των παιχτων που ακολουθησαν το τραπεζι να εχει και μεγαλυτερες πιθανοτητες να του "κατσει" three of a kind.

Τωρα λοιπον που το σκεφτομαι καλυτερα, με check εχω μια καλη ευκαιρια να μην του δωσω δικαιωμα για reraise οπως επισης να παιξω slow play εφοσον μου το επιτρεψει το flop. Πιστευω ειναι καθαρα αποφαση με την εξεληξη του τραπεζιου. π.χ τι stack εχω, ποσο απεχω απο τα payouts κτλπ.

Φιλικοι χαιρετισμοι,

Σπυρος

Δημοσίευση

Καλησπέρα και από μένα, αυτό ειναι και για μένα το πρώτο μήνυμα μου!

Καλή χρονιά σε όλους!

Εγώ ψήφισα το μικρό re-raise, έχοντας πάνω-κάτω τον ίδιο συλλογισμό με

την ομάδα του pokerland.

Ξέρω πως το ΑQ δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά προσωπικά με γλιτώνει από παραπάνω μπλεξίματα

ένα μικρό re-raise, καθώς θα ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο από πιο νωρίς, όχι τόσο με τον τύπο που συνηθίζει τα pre-flop raise, αλλα με τους slow-players.

Γενικά προτιμώ το πιο επιθετικό παιχνίδι με slow-players και πιο tight με loose-aggresive παιχτες.

Εάν κάποιος από αυτούς μου κάνει call, θα ξέρω από που θα πρέπει επιπλέον να προσέχω.

Εαν έχω re-raise, εξαρταται πόσο μεγάλο θα είναι. Θα κανω πιθανότατα call και θα ελπίζω σε ενα καλό φλοπ! Εάν είναι πολύ μεγάλο όμως, μπορεί να πάω και fold.

• 8 months later...
Δημοσίευση

Με call / minimum raise δινεις odds στους 2 limpers να κανουν το call. Μετα δεν θα εχεις να ανυσηχεις για εναν μονο αλλα για 3. Μιας κ ο φιλος μας ειναι σχετικα loose player, μπορει να εχει κανει το raise με Αx βλεποντας μια αδυναμια στα 2 call πριν απο αυτον για να τελειωσει την παρτιδα preflop. Αποψη μου ειναι τουλαχιστον *3/*4 το bet του. Να φυγουν οι limpers και να δουμε απο την αντιδραση του (ειτε call ειτε reraise) τι info θα παρουμε.

• 1 year later...