timakos Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2009 Για σας πέδες είμαι καινούργιος στο poker και θέλω καλά να μάθω να παίζω σε πιο Poker room να πάω????? (χωρίς λεφτά να μην πλέκω με τράπεζες) Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2009 Asteriapoker.comέχει ωραία freerolls με λίγα (για freerolls) άτομα.Απόψε κιόλας έχει 100ευρώ... Παράθεση
gumbler888 Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2009 play money stin Pokerstars;) Παράθεση
timakos Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2009 ευχαριστώ Αλάνια :woohoo: Παράθεση
snk Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2009 pkr.com εχει πολλα free rolls καθημερινα..ισως ομως να μην ειναι καλη ιδεα να παιξεις σε free roll διοτι εκει τζογαρουνε παρα παιζουνε... και το μονο που σου αφηνει ειναι κακες συνηθειες οπως να θες να δεις τα φυλλα του flop με οποιοδηποτε κοστοςαμα θες καθαρα χαβαλε... πηγαινε στο zoo.gr εκει ολοι παιζουνε για την δοξα και οι ταλιμπανιες ειναι πιο περιορισμενες, ασε που μπορει να χτυπησεις και κανα γκομενακι... :woohoo: Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2009 pacificpoker,me arketa freeroll kathimerina. an pali thes na paikseis play money poker.gr giati den yparxoyn aperiorista xrhmata ka ietsi to paixnidi einai pio sobaro(oso sobaro ginetai na einai ena paixnidi me play money) Παράθεση
voukefalas4 Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2009 ΓΙΑ FREEROLL ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ UNIBET.:6s :9s FORTZA ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2009 Και στην stanjames έχει πολλά κάθε μέρα αλλά δεν είναι και τόσο καλή ιδέα(χιλιάδες άτομα και 100$ συνολικά).Πολύ χαβαλέδικο παιχνίδι.Πάντα από τους πρώτους φεύγω. Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2009 παντως τα freeroll ειναι μια καλη ευκαιρια να δημιουργησεις καποια χρηματα με κοπο,(αφου μπορει να παιζεις τρεις τεσσερις ωρες για να βγεις 20ος σε 2000 ατομων τουρνουα και να παρεις 1$)ετσι ωστε να το σκεφτεσαι διπλα οταν αργοτερα πας να παιξεις τα χρηματα σου. πρωσοπικα δυο φορες μαζεψα 20$ και 50$(!) απο freeroll και τις δυο φορες εξανεμιστηκαν,την πρωτη γιατι δεν ειχα ιδεα απο bankroll managment(δηλαδη επαιζα heads up 5$ με καβα 20$)και την δευτερη αν και ακολουθουσα πιστα τις οδηγιες του σωστου bankroll managment σταδιακα εφτασα να εχω 10$ τα οποια κρατω για να τα κανω καμια 100αρα και μετα φτου και απτην αρχη.ομως μεσα απο ολη αυτη την διαδικασια πηρα σημαντικα μαθηματα και μαλιστα χωρις να εχω πληρωσει ευρω!!! Παράθεση
Recommended Posts