GeorgeSadoor Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2009 Πρίν λίγο έπαιξα ένα s n g heads up και αφού τον άφησα με 800 περίπου μάρκες άρχισε να μου κάνει συνέχεια μα συνέχεια all in.Τελικά μετά απο πολλά fold έκανα call me 7 7 και τον νίκησα.Γενικά έχω συναντήσει πολλούς που κάνουν συνέχεια all in ή ελειννά raise & re raise.Τί κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις? Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2009 Αν θελεις φιλε γινε λιγο πιο αναλυτικος στην στιγμη που αρχισε να κανει μονο all in ο αντιπαλος.Ποσο ειναι το συνολο των μαρκων στο τραπεζι, τα blinds ποσο ηταν την στιγμη που αρχισε να μπαινει all in συνεχεια, καθε ποτε ανεβαιναν τα blind και τι ιδεα σου ειχε δωσει εως εκεινη την στιγμη ο αντιπαλος, αν θες να παρεις αναλυτικες και ουσιωδης απαντησεις απο οσους εχουν καποια προσωπικη αποψη και εμπειριες επι του θεματος. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2009 1500 μαρκες ο καθένας.Δεν ήταν τούρμπο το παιχνίδι οποτε ανέβαιναν αργά.Τα blinds ήταν χαμηλά εκείνη την στιγμή στο δεύτερο level.15/30 αν θυμάμαι καλά. Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2009 apo ti stigmi pou ta blinds einai xamila k den einai turbo, tha prepe na xairesai pou se kathe partida einai resta.paizeis ypomonetika k ton callareis tin katallili stigmi.se heads up.se pliri trapezi pantws pisteyw oti enan aggresive player, o kalyteros tropos na ton antimetwpiseis einai na gineis akomi pio epithetikos apo auton me reraise sta bets tou. Παράθεση
Andreougr Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2009 hello.....sry gia ta greeklish alla eimai ligo lazy.......oson afora ta s&g einai sinithismenh taktikh na mpainoun all in apo 1000 chips kai katw.....les kai einai apelpismenoi pou exasan 1/3 apo tis markes tous kai exoun na perasoun akoma 1000 atoma.......kai egw eimai ths gnwmhs opws eipe o parapanw filos oti prepei na perimeneis.....kai thn katalhlh stigmh ton baras ......proswpika paizw HU omaha cash kai epaiza aytes tis meres me enan o opoion ekane pot raise preflop kai se ola ta street asxeta me to oti eixe.......nomize oti eimai scared money, afou mpainan 100arika kai 200arika sta pot, kai oti tha strosei kanadromo alla perase kala.....ton epiasa se xeri pou den eixe oute 1/1000 gia na to parei kai ton egdisa teleiws.......-2000$ gia to en logo palikari...on your bike..... etsi .......goustaroume tous tarzan pou kanoun raise gia bully skopous... ....einai ta kalhtera paidia Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2009 Οκ.Τους βλέπω τώρα με διαφορετικό μάτι.:laugh: Παράθεση
Loucritia Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2009 Συμμερίζομαι κι εγώ τον GeorgeSadoor. Παίζω συχνά heads up περισσότερο για εξάσκηση, παρά για το κέρδος.Και μου τυχαίνουν τέτοιοι παίκτες αρκετά συχνά, κυρίως σε χαμηλότερα buy in.(Mερικά donkeys ξεκινανε τα ατελείωτα all in απο την αρχή της παρτίδας κιόλας!) Η δική μου τακτική είναι να πηγαίνω (αναγκαστικά!) fold μεχρι να έχω ενα χαρτί που να με βοηθάνε οι πιθανότητες του, ωστε να τον δω. Το θέμα είναι ότι συνήθως μου συμβαίνουν τα εξής:1. Βαριούνται να πηγαίνουν όλο all in επειδή βλέπουν πως δεν παίζει να τους κάνω call και αρχίζουν να παίζουν κανονικά, έστω και για λίγο. Σε τέτοια περίπτωση, στο 80% των περιπτώσεων τους κερδίζω απλά προσπαθώντας να παίξω σωστά. Αυτή είναι η ευχάριστη και δυστυχώς πιό σπάνια εκδοχή.2. Συνεχίζουν ασταμάτητα και τους βλέπω καποια στιγμή με καλό φύλο, και τις περισσότερες φορές με κερδίζουν κρατώντας ένα τίποτα. Και ξανααρχίζουν τα all in. Εντάξει, εδω έχει να κάνει σχεδόν εντελώς με τον παράγοντα τύχη (είμαι απλά γκαντέμω, γι αυτό παίζω πόκερ που μετρά η τακτική περισσότερο και όχι η τύχη, αλλιώς θα έπαιζα ρουλέτα! ) Αλλά ρε γμτ, το ξέρω πως δεν πρέπει αλλα μου τη σπάνε τέτοιοι παίκτες! Και με το ζόρι κρατιέμαι να μην τους πω : Τραβα ρε φίλε να παίξεις κανα ΚΙΝΟ με τη Θειά μου, αφού γουστάρεις να τζογάρεις, τι κάθεσαι εδώ και μας τα πρήζεις;;;Ξέρω πως μακροπρόθεσμα θα βγούν χαμένοι, αλλά δεν με καλύπτει και ιδιαίτερα αυτή η σκέψηόταν πέφτουν στο δρόμο μου και μου χαλάνε το παιχνίδι.Και μία ερώτηση προς τους έμπειρους παίκτες. Με θεωρώ σχετικά αρχάρια παίκτρια, αν και προσπάθώ να διαβάζω και σχετικά δεν κάνω πολλά λάθη. Δέν διαθέτω πολλά χρήματα ωστε να παίξω σε υψηλά stakes οπότε αναγκάζομαι να παίζω σε τραπέζια με πολλά donkeys και calling stations, που πραγματικα δεν έχουν ιδέα ούτε για τα βασικά. Και το παιχνίδι πάει κατα διαόλου. Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Να συνεχίσω να παίζω εκει ή να το αφήσω το σπορ; Γιατί από τη μία αισθάνομαι πως αρχίζει και χαλάει το παίξιμό μου με αυτούς και από την άλλη δεν διαθέτω και περισσότερα χρήματα να ανέβω αμεσως κατηγορία. Και αντε να χτίσεις bankroll εκει! Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή δύναμη σε όλους! Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2009 Δύσκολα τα πράματα...Δοκίμασε να παίξεις σε τραπέζια με maximum 6 άτομα.Σε αυτά εγώ νιώθω καλύτερα,γιατί με 10 άτομα ο καθένας κάνει το μακρύ του και το κοντό του και σε παρασύρουν κιολας.Έχουν απίστευτη τύχη ορισμένοι ηλίθιοι και παίζουν όχι επιθετικά αλλά σαν σχιζοφρενείς.Σε ποιά σαιτς παίζεις? Παράθεση
Loucritia Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2009 Ναι, είναι κάπως καλύτερα τα short-handed αλλα κι εκει υπάρχει θέμα. Αν είναι one table, δεν αξίζει και τόσο το έπαθλο τον κόπο. Αν είναι multi table, και σε τραπέζι με σοβαρους παίκτες να κάτσεις, στα άλλα γινεται πανικός και οι υπόλοιποι έχουν 10πλασιασει απο τύχη τις μάρκες τους, ενω εσεις παλεύετε σtο τραπέζι ακόμα με φραγκοδίφραγκα!! Τι να πω, μάλλον δεν υπάρχει λύση στο θεμα..Εγώ ξεκίνησα από bwin πριν 2 χρόνια, για χαβαλέ.Μετα μου άρεσε το πόκερ (μη σου πω το ερωτεύτηκα!)και ειπα να ασχοληθώ πιο σοβαρα.Και πηγα pokerstars γιατι η bwin ουτε είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη και είναι full στα donkeys.Στην pokerstars οι παίκτες είναι σαφώς καλύτεροι, αλλά κατά τη γνώμη μου υπάρχει ένα θέμα με τον αλγόριθμο που μοιράζει τα φυλλα εκει, και το έχω ακούσει και από αλλα άτομα. Στέλνει συνέχεια σε πολλά ατομα ταυτόχρονα high cards, συχνα κοντρα στις πιθανότητες. Οπότε έχω καταλήξει στην Poker.gr προς το παρόν..Θα δειξει... κι εδώ πολλά donkeys παίζουν πάντως.Αλλα το μοιρασμα των φύλλων ειναι Οκ. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2009 Και για το poker.gr έχουν γραφτεί πάρα πολλά αλλά δεν έχω δεί κάτι περίεργο μέχρι στιγμής(εκτός από ηλίθιους τζογαδόρους εννοείται).Αλλά το αγαπημένο μου πόκερ είναι στην stanjames.Νιώθω πως το παιχνίδι εκεί έχει κάποια ποιότητα. Παράθεση
Recommended Posts