Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Η τυχη του παικτη αυτου κοντεψε να με τρελανει ! Με εβαλε να σκεφτομαι πραγματα παραλογα ( γιατι πολλα ακουγονται τελευταια ). Δεν γινεται να παιζει τοσο αθλια να προκαλει συνεχεια την τυχη του και αυτή να του στεκεται παντα ! Σε εμενα μεσα σε λιγα λεπτα να ειμαι τοσο τυχερος και να κερδιζω δυνατοτερα φυλλα τοσες φορες δεν μου εχει συμβει.

Ο jkarsta παιζει παρα πολλα χερια και αν εχει μπει σε ένα ποτ πριν το φλοπ σπανια θα βγει με ένα reraise αντιπαλου πριν δει το φλοπ. Είναι τρελος calling station και αν πιασει μια δευτερη η τριτη επαφη δεν την αφηνει. Επισης εχει πιαστει να κανει μερικες μπλοφες με μεγαλα πονταρισματα.

Μη μου πειτε πως δεν εχει όλα τα χαρακτιριστικα του παικτη που θα μας πληρωσει καλα και ολοι θελουμε να τον εχουμε στο τραπεζι μας !

Και οι τρεις παρτιδες εγινα με διαφορα λιγων λεπτων.

Seat 1: jkarsta ($85.41 in chips)

Seat 2: Deimos256 ($19.37 in chips)

Seat 3: AAgeorgeKK ($13.43 in chips)

Seat 4: _peTTing_ ($21.90 in chips)

Seat 9: glazyrin ($20.60 in chips)

ANTES/BLINDS

jkarsta posts small blind ($0.10), Deimos256 posts big blind ($0.20).

PRE-FLOP

AAgeorgeKK bets $1, _peTTing_ folds, glazyrin folds, jkarsta calls $0.90, Deimos256 folds.

FLOP (board cards: 7D,8C,JS )

jkarsta checks, AAgeorgeKK checks.

TURN (board cards: 7D,8C,JS,9D )

jkarsta bets $1, AAgeorgeKK bets $3, jkarsta calls $2.

Του κανω reraise για να δω που βρισκομαι και να πονταρω την πιθανη κεντα μου.

RIVER (board cards: 7D,8C,JS,9D,TD )

jkarsta bets $5, AAgeorgeKK bets $9.43 and is all-in, jkarsta calls $4.43.

SHOWDOWN

AAgeorgeKK shows ( QH,AC )

jkarsta shows ( 3D,AD )

jkarsta wins $25.71.

SUMMARY

Pot: $27.06, (including rake: $1.35)

jkarsta, bets $13.43, collects $25.71, net $12.28

AAgeorgeKK, loses $13.43

Seat 1: jkarsta ($112 in chips)

Seat 2: Deimos256 ($19.70 in chips)

Seat 3: AAgeorgeKK ($30.08 in chips)

Seat 4: _peTTing_ ($23.22 in chips)

Seat 9: glazyrin ($28.25 in chips)

ANTES/BLINDS

jkarsta posts small blind ($0.10), Deimos256 posts big blind ($0.20).

PRE-FLOP

AAgeorgeKK bets $1.20, _peTTing_ folds, glazyrin folds, jkarsta calls $1.10, Deimos256 folds.

FLOP (board cards: QD,JH,6S )

jkarsta checks, AAgeorgeKK checks.

Προσπαθω να του την στησω γιατι ξερω ότι και την παραμικρη επαφη να πιασει θα μου την πληρωσει!

TURN (board cards: QD,JH,6S,6D )

jkarsta checks, AAgeorgeKK bets $1.40, jkarsta calls $1.40.

RIVER (board cards: QD,JH,6S,6D,4H )

jkarsta bets $9, AAgeorgeKK calls $9.

SHOWDOWN

jkarsta shows ( 6H,7H )

AAgeorgeKK mucks cards ( QC,KD )

jkarsta wins $22.23.

SUMMARY

jkarsta, bets $11.60, collects $22.23, net $10.63

AAgeorgeKK, loses $11.60

Seat 1: jkarsta ($121.23 in chips)

Seat 2: Deimos256 ($19.40 in chips)

Seat 3: AAgeorgeKK ($18.28 in chips)

Seat 4: _peTTing_ ($25.03 in chips)

Seat 9: glazyrin ($27.95 in chips)

ANTES/BLINDS

AAgeorgeKK posts small blind ($0.10), _peTTing_ posts big blind ($0.20).

PRE-FLOP

glazyrin folds, jkarsta bets $1, Deimos256 folds, AAgeorgeKK calls $0.90, _peTTing_ folds.

FLOP (board cards: 6S,8C,TD )

AAgeorgeKK checks, jkarsta checks.

Αν ηταν άλλος παικτης θα πονταρα παραπανω αλλα περιμενω να μλοφαρει ή να κυνηγησει την 2η ή 3η επαφη που μπορει να πιασει.

TURN (board cards: 6S,8C,TD,5C )

AAgeorgeKK bets $1, jkarsta calls $1.

RIVER (board cards: 6S,8C,TD,5C,7C )

AAgeorgeKK bets $3, jkarsta calls $3.

SHOWDOWN

AAgeorgeKK shows ( AS,AH )

jkarsta shows ( 4S,8S )

jkarsta wins $9.69.

SUMMARY

jkarsta, bets $5, collects $9.69, net $4.69

AAgeorgeKK, loses $5

Επισης σε μια παρτιδα που μπαινω σε δικο του min raise με 6 4 suited και στο φλοπ πεφτει 6 10 6 πονταρω 0,40$ και αυτος σαν να εχει την εκτη αισθηση πασαρει αμεσως. Είναι τρελο, τωρα δεν θελει να κυνηγήσει από κει που παντα το εκανε????

Και δεν ήμουν μονο εγω το θυμα του εσπασε ΚΚ και ΑΚ και ΑΑ και στους υπολοιπους με κατι τρελα ριβερ που του χαριζα την νικη, κανοντας με τα σκουπιδοχαρτα που εμπαινε 2 ζευγη ,κεντες , χρωμα.

Πως γινεται αυτος ο παικτης να φυγει από ένα τραπεζι με buy in 20$ με 120$ μεσα σε μια ωρα περιπου!

Δημοσίευση

διαβαζοντας προσεκτικα τα χερια βλεπω οτι επαιξες λαθος πολλες φορες δινοντας του free cards και σωστα odds για να κυνηγησει.οτι παντα του εβγαινε το κυνηγι ειναι ενα ενδεχομενο που μπορει να συμβει,αυτο που πρεπει να σε απασχολει ειναι εσυ να μην του επιτρεπεις να κυνηγαει με υπερ του πιθανοτητες.ισως και παλι να ακολουθουσε,μιας και δεν νομιζω να τον ενδιαφερουν οι pot odds ομως εσυ θα ειχες παιξει σωστα και το κριμα στο θεο του ποκερ!!!

Α,και στο πρωτο χερι το raise σου στο turn ταν ασκοπο(ασχετα αν μετα το river θα επαιζες ρεστα γιατι αυτο δεν το ξερεις τοτε)

Δημοσίευση

Εν γνωση μου επαιξα ετσι! Ειναι γνωστο οτι λεφτα αφηνουν παικτες που κυνηγανε τα φυλλα τους. Φυσικα και αν ειχα ενα σφιχτο παικτη δεν θα επαιζα ετσι αυτες τις παρτιδες,αλλα με αυτον ηθελα να περασει μονος του την θηλια, αλλα παντα τελικα εγω κρεμομουν.Πραγμα που δεν το βρισκω φυσιολογικο,να εχει τις λιγοτερες πιθανοτητες και να του βγαινουν τοσες φορες!

Δημοσίευση

Συμφωνώ κι εγώ απόλυτα με τον birbilisgr...Όντως στάθηκες λίγο άτυχος,και όντως πρόκειται για έναν loose preflop παίχτη, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός οτι έκανες αρκετά λάθη στα χέρια που ποστάρεις και θα μπορούσες να μειώσεις τη ζημία σου.

Όσον αφορά το πρώτο,το raise στο turn είναι πράγματι άσκοπο, γιατί αφ'ενός δύσκολα θα διώξεις κάποιον με έστω μέτρια επαφή (πόσο μάλλον αυτόν που ισχυρίζεσαι οτι δεν την πετάει με τίποτα) συνδυασμένη με ένα τράβηγμα,και αφ'ετέρου το να κάνεις semibluff με σφήνα κέντα (4 outs) απλώς δεν υφίσταται...Σχεδόν ποτέ δε θα φτάσεις εκεί. Αν θες "να μάθεις που βρίσκεσαι", προτιμότερο είναι να κάνεις ένα continuation bet στο flop και όχι raise στο turn με Α high. Και εν τέλει στο συγκεκριμένο χέρι θα είχες πάρει το pot εκεί (στο flop), αφού δεν είχε ούτε επαφή, ούτε κανένα απολύτως τράβηγμα. Επίσης,το reraise all-in στο river για άλλα 5$ θεωρώ οτι είναι απόλυτα -Ev κίνηση ειδικά με τα 3 καρώ κάτω, αφού στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, είτε θα σε δει κάποιος με χρώμα και θα τα χάσεις,είτε κάποιος με επίσης Q για το split και απλώς θα τα πάρεις πίσω. Το call εκεί είναι η καλύτερη επιλογή.

Για το δεύτερο χέρι, προβληματίζομαι αρκετά. Δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να δεις ένα τόσο μεγάλο overbet με KQ. Θα μου άρεσε περισσότερη συζήτηση γύρω απ'αυτό.

Σχετικά με το τρίτο, με λίγη καθαρή σκέψη, πρόκειται για εύκολο check-fold στο river. Είδε το ποντάρισμα σου στο turn, και στο river έχεις μόνο ένα ζευγάρι από τη στιγμή που κάτω παίζει και χρώμα και πάνω-κάτω κέντα. Δεν νικάς και πάρα πολλά φύλλα ώστε να ποντάρεις εσύ.

Επίσης, διακρίνω ένα ατόπημα στη στρατηγική σου. Από τη μια λες οτι πρόκειται για calling station, και από την άλλη όταν έχεις το καλύτερο φύλλο στα χέρια αυτά, απλώς τσεκάρεις και τα αφήνεις αποντάριστα περιμένοντας να τον παγιδεύσεις. Μα όταν έχεις αντίπαλο έναν παίχτη ο οποίος θα κάνει call με οποιαδήποτε επαφή ή τράβηγμα, τι ακριβώς περιμένεις για να σπρώξεις λεφτά μέσα? Αφού ξέρεις οτι θα σε πληρώσει, κάν'τον να σε πληρώνει σε κάθε street,και μην βασίζεσαι σε ένα μεγαλοπρεπέστατο reraise all-in στο river για να του πάρεις τα λεφτά.

Τέλος, πρέπει να σταματήσεις να βλέπεις οτι σου κάνουν παντού μπλόφες, και να ζυγίζεις καλύτερα το χέρι σου πριν κάθε πράξη. Το οτι έπιασες τον τύπο να κάνει μερικές μπλόφες λειτούργησε τέλεια υπέρ του, αφού κατάφερε στη συνέχεια να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα λεφτά απο σένα στα καλά του χέρια, και θα πρέπει να σε προβληματίσει αυτό. Μην ξεχνάς οτι ακόμα και οι calling stations πιάνουν φυλλάρες, και όπως λέει και το ρητό, "πρέπει να σε πιάσουν να μπλοφάρεις προτού πληρωθείς καλά".

Δημοσίευση

gkarpa έγραψε:

Όντως στάθηκες λίγο άτυχος,και όντως πρόκειται για έναν loose preflop παίχτη

Φιλε gkarpa... +1 σε οτι εγραψες και συμφωνω απολυτα εκτος απο την ατυχια στα χερια του φιλου μας!

Αναλογα με το παιξιμο και τις ικανοτητες του καθενος... ο "ατυχος" γινεται "τυχερος" και ο "τυχερος" γινεται "ατυχος".

Κι εγω γκρινιαζω καποιες φορες αλλα κοιτωντας καλυτερα τις πασες βλεπω τα λαθη μου!

Οσο για τα σχολια σου φιλε ΑΑgeorgeKK πανω στις παρτιδες οτι...

"Προσπαθω να του την στησω γιατι ξερω ότι και την παραμικρη επαφη να πιασει θα μου την πληρωσει!"..."Αν ηταν άλλος παικτης θα πονταρα παραπανω αλλα περιμενω να μλοφαρει ή να κυνηγησει την 2η ή 3η επαφη που μπορει να πιασει", τιποτα δεν ισχυει!

Ο αντιπαλος σου εκμεταλευτηκε το πολυ κακο σου παιξιμο και στα μασαγε κανονικα! Πανω - κατω σε αυτα τα stakes παιζω κι εγω και μπορω να σου πω οτι ο τυπος εχει ηδη 130$ στακα περιπου και σας (σε) εχει μαδησει κανονικοτατα! Πολυ καλη στακα σε αυτα τα επιπεδα!

Δες ξανα τις παρτιδες σου και αφου λες οτι επαιξες εν γνωση σου ετσι...αλλαξε το γιατι νομιζω οτι ο αντιπαλος σου ο jkarsta, θα ψαχνει να %7Boption%7D βρει απεγνωσμενα σε ποιο τραπεζι καθεσαι να μπει!

Να 'σαι καλα!;)

Δημοσίευση

Στην 1# παρτιδα μεχρι το φλοπ δεν μπορει να πει κανεις οτι κατι ειναι λαθος.Για αυτος που λενε για free καρτες και cbet να πω πως αν σε καθε φλοπ που δεν εχω επαφη κανω cbet γρηγορα θα με καταλαβουν ολοι και θα μου γυρισει μπουμερανγκ.Ειδικα με αυτον τον παικτη επελεξα να μην κανω.Ο αντιπαλος τσεκαρει και στο turn βγαινει το 9 που συμπληρωνει κεντα και μου δινει str8 draw.Πονταρει 1$ που ειναι ενα φανερα donkish πονατρισμα με τετοια χαρτια κατω,μου δινει το σημα οτι μαλλον δεν εχει τιποτα.Αν ειχε AJ,KJ,ή κεντα θα πονταρε αλλιως.Του κανω αρκετα μεγαλο reraise για να του δειξω πως δεν το εχαψα αλλα και να καταλαβω μηπως τελικα παιζει ετσι AJ,KJ,ή κεντα που φυσικα θα ηταν πολυ λαθος απο μερος του.Εννοειτε gkarpa οτι με σχεδον ετοιμη κεντα κατω ο καθενας που εχει μια ιδεα θα πεταγε την μετρια επαφη του αμα δεχοταν 3bet.Ασε που ειναι η ιδανικη περιπτωση για semibluff.

Οταν βλεπει το πονταρισμα μου καταλαβαινω οτι εχει κατι απο τα 2 (AJ ή κενατα)και παμε για το river οπου εαν δεν πετυχω κατι θα εκανα check-fold ,ομως αφου εκανα κεντα πονταρω για να πληρωθω απο AJ ή μικροτερη κεντα.Το χρωμα δεν με φοβιζει γιατι υπηρχε μονο ενα καρο στο φλοπ. Απο την στιγμη που καταλαβαινω τον ασχετο τροπο παιχνιδιου του φυσικο ειναι να μην τον πιστευω στην 2# παρτιδα και να σκεφτομαι οτι παλι κυνηγουσε χρωμα που δεν του βγηκε.Ε στην 3# πια σχεδον tilt δεν πιστευω πως παλι θα τον ευνοησει η τυχη.

Ισως μερικοι δεν δωσανε βαση στα reads που ειχα για αυτον το παικτη.

VaGreece απο οτι καταλαβα λες πως ο παικτης αυτος ηταν τοσο καλος που οχι μονο επαιζε καλα!!!! αλλα εκμεταλευοταν και τα ασχημα παιξιματα μου και μου τα μασαγε.Ενδιαφερον.

gsbets με βοηθησε πολυ η κριτικη σου και την ελαβα πολυ σοβαρα υποψιν μου, σε ευχαριστω που καταδεχτηκες να σχολιασεις το παιξιμο μου σαν πολυ καλυτερος παικτης που εισαι, απο οτι καταλαβαινω απο το υφος σου.

Δημοσίευση

Ποσταρω και αυτην την παρτιδα που εγινε σημερα για να δειξω πως ειναι αλλοπροσαλος ο τροπος σκεψης και παιξιματος σε αυτα τα ορια και πολλες φορες πρεπει να προσαρμοζεσε αναλογα.

Seat 3: AAgeorgekk ($26.69 in chips)

Seat 7: Hartly1 ($17.25 in chips)

Seat 8: koehl222 ($8.61 in chips)

Seat 9: ouiOnon ($19.70 in chips)

ANTES/BLINDS

koehl222 posts small blind ($0.10), ouiOnon posts big blind ($0.20).

PRE-FLOP

AAgeorgekk bets $1.20, Hartly1 calls $1.20, koehl222 folds, ouiOnon folds.

FLOP [board cards: 2S,TS,JD ]

barikc bets $3, Hartly1 calls $3.

TURN [board cards: 2S,TS,JD,8H ]

AAgeorgekk bets $8, Hartly1 calls $8.

RIVER [board cards: 2S,TS,JD,8H,JC ]

AAgeorgekk bets $5, Hartly1 calls $5.

SHOWDOWN

AAgeorgekk shows [ JH,KD ]

Hartly1 mucks cards [ 8S,QD ]

AAgeorgekk wins $33.20.

SUMMARY

Dealer: Hartly1

Pot: $34.70, (including rake: $1.50)

AAgeorgekk, bets $17.20, collects $33.20, net $16

Hartly1, loses $17.20

koehl222, loses $0.10

ouiOnon, loses $0.20

Δημοσίευση

ΑΑgeorgeKK έγραψε:

VaGreece απο οτι καταλαβα λες πως ο παικτης αυτος ηταν τοσο καλος που οχι μονο επαιζε καλα!!!! αλλα εκμεταλευοταν και τα ασχημα παιξιματα μου και μου τα μασαγε.Ενδιαφερον.

Πουθενα δεν αναφερω οτι ηταν τοσο καλος! Δεν τον ξερω τον αντιπαλο σου! Οτι επωφεληθηκε απο το κακο σου παιξιμο ομως...ναι...το πιστευω αυτο!

Απο την αλλη ομως, θελω να μου λυσεις μια απορια...

Τα χερια γιατι τα ποσταρεις?

Θες να ακουσεις λογια παρηγοριας και το ποσο ατυχος ησουν? Στα προθυρα τρελας οπως λες?

Εισαι σιγουρος οτι για ολη τη χασουρα σου φταιει ο αντιπαλος και η κακη σου τυχη και μονο αυτο?

Σου ειπα...κι εγω σε αυτα τα stakes παιζω και ξερω το νομο που επικρατει!

Δημοσίευση

Δεν ειναι η πρωτη φορα που ποσταρω χερια.Παιζω αρκετο καιρο για να ζητησω παρηγορια.Δεν νομιζω και απο αλλα ποστ μου να καταλαβες οτι ζηταω καλα λογακια.Η ξερη κριτικη μου την δινει.

Δημοσίευση

εγω επιμενω πως το παιξιμο σου ειναι λαθος.στο ποκερ κανονες δεν υπαρχουν τυπου κανε αυτο η μην κανεις αυτο και θα κερδισεις,ομως στα ορια που παιζεις υπαρχουν. δεν παιζω online για να πω την αληθεια,αλλα πιστευω οτι οι κανονες που εφαρμοζω με επιτυχια στα live παιχνιδια τετοιων οριων(που συνεπαγεται και ιδιο περιπου επιπεδο αντιπαλων) ειναι αρκετοι για ενα μακροπροθεσμο κερδος.

α)ελαχιστες μπλοφες και οι λιγες που θα κανω ειναι για να μην φευγουν ολοι στα γερα χερια μου.

β)πολυ περιορισμενο αρχικο range χεριων

γ)τις περισσοτερες φορες που μπαινω σε ενα κολπο θα μπω με bet 3x δηλαδη ελαχιστα call.

εγω λοιπον εκρινα τα χερια με τους δικους μου κανονες και ετσι οπως εγω θα επαιζα,αυτα που σου ειπα δεν ειναι απαραιτητα σωστα,εσυ θα αποφασισεις αν απο αυτα που σου ειπα εγω κ οι αλλοι φιλοι αξιζει να κρατησεις κατι για να βελτιωσεις το παιχνιδι σου αλλα μην τα αποριπτεις απευθειας μονο κ μονο επειδη αλλιως εχεις μαθει να χειριζεσαι τετοιες καταστασεις και αυτα που σου ειπαμε σου φαινοντα εκ πρωτης οψεως λαθος η διαφορετικα.;)