Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

οταν κατι δεν παει καλα παντα φταιει καποιος αλλα ποτε εμεις. Και η στανταρ δικαιολογια του Ελληνα ειναι "φταιει το κρατος". Και ειναι κανονας οτι οποιος το πει πρωτη φορα και δεν αλλαξει μυαλα παντα θα του φταιει το κρατος. Ελεος..!!

τεσπα, παμε παρακατω...

giorg29... Super System εχω δει 3 εκδοσεις 1,2,3. εχεις διαβασει καποια απο τις αλλες? Ξερεις τι παιζει? διοτι ηθελα να αρχισω να το διαβαζω αλλα οταν ειδα τις αλλες δεν μπηκα στον κοπο να κανω αρχη, μηπως ειναι συνεχειες (πρεπει να διαβασω πρωτα το πρωτο)? Μηπως ειναι επανεκδοσεις με συμπηρωματα (πρεπει να διαβασω το τελευταιο)? Αμα ξερεις κανε μια αναφορα, αλλιως θα ενημερωσω μολις βρω χρονο να τους ριξω μια ματια.

• Απαντήσεις 57
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

snk έγραψε:

οταν κατι δεν παει καλα παντα φταιει καποιος αλλα ποτε εμεις. Και η στανταρ δικαιολογια του Ελληνα ειναι "φταιει το κρατος". Και ειναι κανονας οτι οποιος το πει πρωτη φορα και δεν αλλαξει μυαλα παντα θα του φταιει το κρατος. Ελεος..!!

τεσπα, παμε παρακατω...

Φιλαρακο εαν δεν γνωριζεις πραγματα και καταστασεις σε συμβουλευω να ρωτας...να σκεφτεσαι πριν απαντησεις και να μετα να απαντας!!

Μα που ζεις ρε φιλε? Στον παραδεισο? Σου θιξαμε το κρατος εσενα?

Πεταει ο καθενας τη παρολα του...αμαν πια!

Δημοσίευση

"Ασφαλως και ειναι αναφαιρετο δικαιωμα σου να διαφωνεις! Εγραψα καπου το αντιθετο? Γιατι το επισημαινεις?"

Δεν ειπα οτι ισχυριστηκες το αντιθετο απλα το εγραψα για να γινει αντιληπτο και απο τους τριτους οτι γνωμες εκφερουμε και τιποτα δεν ειναι απολυτο.

Καταλαβαινω τι λες και καλη τυχη στα δικαστηρια,ισως φταιει και η διαφορα ηλικιας που εχουμε απο οτι καταλαβα(αφου εχεις και παιδια),ισως και γω σε μερικα χρονια αποδεχτω την κατασταση που επικρατει,αφου ετσι κ αλλιως να την ανατρεψω δεν γινεται.χαρηκα που τα ειπαμε!!

Δημοσίευση

φανταζομαι εσυ δεν ρωτησες εκει που επρεπε πριν ξεκινησεις τα επαγγελματικα σου και να τα αποτελεσματα.

Δεν περιμενω βοηθεια απο κανεναν διοτι ξερω πως εχει η κατασταση, και το κρατος δεν ειναι ο μπαμπας μου να με φροντιζει, να μου τα παρει κοιταει. Αυτο το ξερεις, το ξερω και το ξερουμε.

Οσο για τους παραδεισους και το κρατος... ας πουμε οτι συμφωνω μαζι σου οτι αποδεχομαι την κατασταση και πορευομαι με αυτην. Δεν ειμαι στην Γερμανια ουτε UK, αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ειμαι στην Ουγκαντα.

Αρα επειδη ξερω που βρησκομαι και παταω δεν παραπονιεμαι και δεν βασιζομαι σε κανεναν. Αυτο ελειπε να πω οτι φταιει ο συναδελφος μου επειδη ειναι πιο ανταγωνιστηκος.

Σε καπιταλισμο ζεις... οχι στον παραδεισο.

Δημοσίευση

snk έγραψε:

φανταζομαι εσυ δεν ρωτησες εκει που επρεπε πριν ξεκινησεις τα επαγγελματικα σου και να τα αποτελεσματα.

Δεν περιμενω βοηθεια απο κανεναν διοτι ξερω πως εχει η κατασταση, και το κρατος δεν ειναι ο μπαμπας μου να με φροντιζει, να μου τα παρει κοιταει. Αυτο το ξερεις, το ξερω και το ξερουμε.

Οσο για τους παραδεισους και το κρατος... ας πουμε οτι συμφωνω μαζι σου οτι αποδεχομαι την κατασταση και πορευομαι με αυτην. Δεν ειμαι στην Γερμανια ουτε UK, αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ειμαι στην Ουγκαντα.

Αρα επειδη ξερω που βρησκομαι και παταω δεν παραπονιεμαι και δεν βασιζομαι σε κανεναν. Αυτο ελειπε να πω οτι φταιει ο συναδελφος μου επειδη ειναι πιο ανταγωνιστηκος.

Σε καπιταλισμο ζεις... οχι στον παραδεισο.

Θα σε ρωτησω αλλη μια φορα και αυτο για να πειστω οτι δεν μιλαω με ανοητο ανθρωπο...

ΞΕΡΕΙΣ? ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ?

Υπαρχει καποιος εκει διπλα σου να σε σκουντηξει και να σε συμβουλευσει να μην βιαζεσαι να κρινεις πραγματα που δεν γνωριζεις?

Στο λεω γιατι εγω εχω σαν αρχη να βουταω παντα τη γλωσσα μου στο μυαλο μου πριν ξεστομισω ενα συμπερασμα!

Δημοσίευση

dimagrec έγραψε:

aderfe omniwargreymon vase kala.works perfectly

molis ta diavaso kai ta matho kala (giati einai pola)olous autous pou sou tin eipane tha tous pethano

pokerika enoo!!!!!!!!

κανεις δεν αμφισβητησε την δουλεια του παιδιου το θεμα μας ηταν κατα ποσο ειναι σωστο μεσα απο το pokerland να διαφημιζεται μια τετοιου ειδους διαδικασια η οποια ειναι παρανομη(προσωπικα αδιαφορω για το παρανομη,εμενα με ενδιαφερει η κλεψια που γινεται)εστω και αν αυτης της μορφης τις παρανομιες τις θεωρουμε πλεον "τιποτα".

Α,οσο για το οτι θα μας πεθανεις ποκερικα λιγο δυσκολο, αφου δεν προκειται να βρεθεις ποτε αντιπαλος μαζι μου(αφου παιζω ΜΟΝΟ με χειροτερους παικτες απο μενα) και ο safesteps ειναι γκουρου του αθληματος και εκ των κορυφαιων στην Ελλαδα!!!

αν παλι οτι γραφεις το γραφεις για να κανεις πλακιτσα σου συνιστω να προσεχεις την σοβαροτητα των θεματων με τα οποια κανεις πλακα

Δημοσίευση

VaGreece έγραψε:

Θα σε ρωτησω αλλη μια φορα και αυτο για να πειστω οτι δεν μιλαω με ανοητο ανθρωπο...

ΞΕΡΕΙΣ? ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ?

Υπαρχει καποιος εκει διπλα σου να σε σκουντηξει και να σε συμβουλευσει να μην βιαζεσαι να κρινεις πραγματα που δεν γνωριζεις?

Στο λεω γιατι εγω εχω σαν αρχη να βουταω παντα τη γλωσσα μου στο μυαλο μου πριν ξεστομισω ενα συμπερασμα!

εχεις δικιο... εβαλα καποιον και με σκουντηξε.. αμεσως καταλαβα οτο φταιει ο καραμαλης, η προηγουμενη αλλα και η επομενη κυβερνηση. Εμεις σαν εθνος, κοινωνια και νοοτροπια ειμαστε μια χαρα.

Thanks που μου ανοιξες τα ματια...

Δημοσίευση

Φιλε snk απ οσον γνωριζω δεν ειναι τρεις εκδοσεις αλλα τρια διαφορετικα βιβλια.... δεν τα εχω διαβασει τα εχω δει ομως -το 1 και το 2 σιγουρα- Αυτο που θεωρειται Βιβλος του Ποκερ ειναι το 1 το οποιο εχει γραφτει πριν απο τριαντα περιπου χρονια και θεωρειται μεχρι και σημερα ενα απο τα καλυτερα βιβλια για να αρχισεις

Δημοσίευση

snk έγραψε:

εχεις δικιο... εβαλα καποιον και με σκουντηξε.. αμεσως καταλαβα οτο φταιει ο καραμαλης, η προηγουμενη αλλα και η επομενη κυβερνηση. Εμεις σαν εθνος, κοινωνια και νοοτροπια ειμαστε μια χαρα.

Thanks που μου ανοιξες τα ματια...

Εκτος απο ειρωνας εισαι και ανικητος!

Γνωριζεις φανταζομαι τι ειναι ανικητο στο κοσμο ε?

Αρα...οτι πεις!

Και μια και σου ανοιξα τα ματακια, ας σε βοηθησω και σε κατι ακομα...

*Αθεμιτος ανταγωνισμος: Ο ανεπιτρεπτος, ο ανηθικος ανταγωνισμος! (πηγη: ΜΕΙΖΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ)

Επισης το ΦΠΑ που δεν μου επεστρεψε το κρατος, μετα απο κοπο και βασανα μηνων, το παιρνω πισω επιτελους μετα απο εσκεμμενο λαθος της εφοριας!

ουπς!!! Μαλλον δεν τα γνωριζες αυτα ε?

Το επομενο μαθημα μια αλλη μερα! Εαν εχεις ορεξη να μαθεις και δεν εισαι ο κλασσικος ξερολας!

Δημοσίευση

συναγωνηστη giorg29, μπορεις να βρεις βιβλια χωρις torrent και εδω (το ειχα ξαναγραψει καπου) http://eraser.planet.ee/Poker/

εκει θα βρεις και τις αλλες 2 εκδοσεις, αλλα οπως λες ειναι διαφορετικα βιβλια απο την αποψη οτι αναφερονται σε διαφορετικα τραπεζια Poker.

Θα βλεφαριασω αυτο που προτεινες, και θα κανω κανα review αργοτερα.

cheers.

Δημοσίευση

VaGreece έγραψε:

Εκτος απο ειρωνας εισαι και ανικητος!

Γνωριζεις φανταζομαι τι ειναι ανικητο στο κοσμο ε?

Αρα...οτι πεις!

Και μια και σου ανοιξα τα ματακια, ας σε βοηθησω και σε κατι ακομα...

*Αθεμιτος ανταγωνισμος: Ο ανεπιτρεπτος, ο ανηθικος ανταγωνισμος! (πηγη: ΜΕΙΖΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ)

Επισης το ΦΠΑ που δεν μου επεστρεψε το κρατος, μετα απο κοπο και βασανα μηνων, το παιρνω πισω επιτελους μετα απο εσκεμμενο λαθος της εφοριας!

ουπς!!! Μαλλον δεν τα γνωριζες αυτα ε?

Το επομενο μαθημα μια αλλη μερα! Εαν εχεις ορεξη να μαθεις και δεν εισαι ο κλασσικος ξερολας!

Καλα φιλε μου, καταλαβαινω τον πονο σου διοτι τον εχω νιωσει και εγω και δεν θελω να σε τσιγκλιζω με τετοια θεματα.

Αλλα η συμβουλη μου ειναι οτι οταν πας να κανεις Business πρεπει να εχεις πολυ καλο λογιστη και ας τον πληρωνεις κατι παραπανω.

Ελπιζω τωρα να ξερεις οτι γινονται λαθη γιαυτο την επομενη φορα θα εισαι το ιδιο υπαιτιος με τον εφοριακο που το εκανε.

Και επειδη δεν ειμαι ξερολας, αφηνω παντα στους ειδικους να κανουν την δουλεια τους, λογιστες, εφοριακους, Marketiers, και ολους τους σχετικους. Που αρχικα μου κοστιζει κατι containers λιγοτερα στο κεφαλαιο μου αλλα μακροπροθεσμα εξασφαλιζουν την συνεχη πωληση τους.

Και στο λεω διοτι εχω 7 επιχειρησης σε 3 κρατη, αλλα πρωτα εφαγα φολα με 2-3 διοτι για το καρφι εχανα και το πεταλο.

Και συμφωνω μαζι σου οταν λες πως ετσι ειναι τα πραγματα και οτι εσυ πρατεις αναλογως και οτι αναγγαζεσε να προβεις σε πραξεις και ενεργιες που δεν θα διδασκες στα παιδια σου, διοτι εγω αυτο κανω.

Απλα εγω το πηγαινω ενα βημα παραπερα και λεω οτι για τα λαθη σου εισαι υπαιτιος εσυ. Ολα τα αλλα ειναι εξωτερικοι παραγωντες.

Δημοσίευση

Καποιος, καπου, καποτε ειχε γραψει αυτο...

Δ******, το κουραστικό δεν είναι αυτό! το κουραστικό είναι όταν θα απαντήσεις με επιχειρήματα σε κάποιον που σε ρωτάει, και σου ανταπαντάει χωρίς επιχειρήματα με αυτό που είχε στο μυαλό του πριν καν κάνει την ερώτηση. Εκεί νιώθεις βλάκας δύο φορές: μία γιατί ασχολήθηκες και άλλη μία -το κυριότερο- γιατί αρχίζεις να αμφιβάλλεις για το επικοινωνιακό σου επίπεδο.

Αυτος που το εγραψε ξερει ποιος ειναι!

Ναι ρε φιλε! Δικιο εχεις! Ασχετα αν σε ρωταει ή οχι!

Ναι ρε γειτονα...επαυξανω στα γραφομενα σου!

Κουραση ρε π**τη μου! Πολυ κουραση...

Δημοσίευση

Ναι snk...τωρα εχουν καποια βαση και καποια λογικη οι κουβεντες σου!

Αφου ομως εχεις γνωση του αντικειμενου, δε νομιζεις οτι τα καλυτερα συμπερασματα τα βγαζεις μιλωντας face to face με τον αλλον? Ακουγωντας προσεκτικα ολες τις λεπτομερειες? Υπολογιζωντας ολες τις παραμετρους?

Γιατι δεν το δεχεσαι αυτο?

Τελως παντων...ας μιλησουμε για ποκερ!

Δημοσίευση

Αρχοντα VaGreece,

εγω δεν μιλουσα προσωπικα για εσενα διοτι οπως σωστα λες δεν ξερω τις προσωπικες σου λεπτομεριες.

Απλα ακουω συνεχεια αυτο το "Φταιει το κρατος" σε σημειο που το εχω σηχαθει και δεν μπαινω καν στον κοπο να δωσω επιχειρηματα.

Σου ξαναλεω οτι εχω φαει τρελα μπατσιδια και απο το κρατος (προστημο επειδη δεν ηταν υγειης η επιχειρηση μου!!!!) και απο ανταγωνηστες, και πλεον εκτος απο εμενα δεν ειναι κανενας αλλος υπαιτιος.

Γιαυτο δεν δειχνω και ελεος σε κανεναν. Γιαυτο και παω σε αλλα κρατη την εφορια μου ωστε να γλυτωσω (κατα εμου) ή να κλεψω το κρατος (κατα των αλλων) και δεν με νοιαζει πλεον τι λεει ο καθενας, αφου οπως πολυ σωστα ειπες πιο πριν οτι κανενας δεν νοιαζεται εκτος απο το πολυ κοντινο σου περιβαλλον.

Ισως να ειμαι πολυ αυστηρος με τον εαυτο μου (αναγκαστηκα να γινω) και γιαυτο να ειμαι με τους αλλους, αλλα δεν το κανω με δολο, απλα το λεω για το καλο των συνομιλητων μου με σκληρο τροπο.

Τεσπα, για Poker ηθελα να πουμε καμια κουβεντα και συγχυστηκα... ειδικα με τα containers Που ακομα πονανε.

Δημοσίευση

Παιδια και παλι καλησπερα σας.Επειδη ειδα οτι εχει ξεφυγει το θεμα(ευχαριστα για μενα αφου γινεται επικοδομιτικος διαλογος),υπενθυμιζω οτι μια βοηθεια πηγα να δωσω σε αυτους που δεν εχουν τη δυνατοτητα να αγορασουν.Αν ειναι να θιγονται διαφορα πραγματα,τοτε πραγματικα περιμενω απο τους διαχειριστες του site ειτε να διαγραψουν τα λινκ και το ποστ μου,ειτε αν εχει δημιουργηθει εστω και το παραμικρο προβλημα να μου πουν να διαγραψω το torrent.Για αυτο το λογω το εχω αλλωστε και σε private tracker.Πραγματικα αν ειναι να γινεται τοσο θεμα δε το μπορω.Και οπως ειπα και ξαναλεω να βοηθησω ηθελα.Και αν καταλαβατε απο το δευτερο post μου,δε μου αρεσει η "ακουσια" παρανομια,καθως ειτε λογω τυψεων,ειτε λογω φορο τιμης προσπαθω να αγορασω καποιους τιτλους.Ολοι ξερουμε οτι ενα βιβλιο ποκερ ειναι αξιοποιησιμο μετα απο 2-3 επαναληψεις,οποτε δε χανουν τη χρησιμοτητα τους ή την επενδυση τους.

Δημοσίευση

Η έλλειψη χρόνου μου στέρησε τη δυνατότητα να απαντήσω πιο νωρίς. Ειπώθηκαν πολλά και δεν σκοπεύω να ξανανοίξω τον ασκό του Αιόλου.

VaGreece έγραψε:

Ξερεις ποση ειναι η διαφορα της αντιδρασης απο την γραφικοτητα? Ακομα και η τεκμηριωμενη - απο πλευρας αποψεων - αντιδραση?

Χιλιοστα...

Οποτε εκει τι κανεις?

Συνεχιζεις να υπερασπιζεσαι τις αποψεις σου μεχρι τελευταιας ρανιδας του αιματος σου

Αυτό ακριβώς! Είμαι αυτής της σχολής! Και σκοπεύω να παραμείνω. Δεν λέω περισσότερα για το θέμα. Αν κατάφερα να προβληματίσω έστω και έναν με τα λεγόμενά μου είναι όφελος που μου αρκεί. Επίσης, ο καθένας (φυσικά πρόσωπα, fora, φορείς κλπ) κάνει τις επιλογές του για τις οποίες, είτε κρίνεται είτε όχι, σίγουρα αναλαμβάνει τις ευθύνες του ή τουλάχιστον θα έρθει αντιμέτωπος με αυτές.

Δημοσίευση

geia xara paidia,

pi8anon to post mou na einai ligo akyro me to 8ema sas all me thn eukairia 8a h8ela na rwthsw ean exei diavasei kanenas sas to elliniko vivlio pou exei vgei gia to poker edw k peripou miso xrono me titlo "o dromos gia to texas holdem" kai poia einai h gnwmh sas.aksizei na to agorasei kaneis?8a mporousame na to paromoiasoume me kapoio ap ta hdh yparxonta ksena vivlia pou kukloforoun sth agora?

kai kati akoma,eida oti kostizei 40eurw.ligo akrivo einai de nomizete?

eyxaristw

Δημοσίευση

Το έχω πάρει εγώ. Κατ εμε απευθύνεται για αρχάριους παίχτες και δεν μου άρεσε καθόλου. Πολύ περισσότερα θα μάθεις αν κάτσεις και διαβάσεις τα άρθρα στρατηγικής που υπάρχουν εδώ στο Pokerland. Δεν αξίζει το βιβλίο τα 40€ του σίγουρα.

Όσο για τα λεφτά;;;;; 40 ευρωπουλάκια από την Αθήνα για να έρθει Πάτρα που σπουδάζω εδώ, ενώ κάποιο αγγλικό βιβλίο Poker από το Amazon (America δηλαδή) μαζί με τα μεταφορικά μπορεί να σου έρθει 40$ και το βιβλίο θα είναι πολύ ανώτερο!!!!!!

Ας πει και κάποιος άλλος την γνώμη του για το βιβλίο γιατί μπορεί και να είμαι και απόλυτος πολύ:evil: :evil:

Δημοσίευση

τι????πηραν την πρωτοβουλια να μεταφρασουν βιβλια?αυτο κ αν ειναι νεο.ειναι σιγουρο?γιατι μεχρι τωρα το μονο που ακουγαμε ειναι οτι το κοστος τους μεχρι την τελικη τους μορφη ηταν μεγαλο κai για αυτο το λογο ηταν αδυνατη η ελληνικη εκδοση τους.ολα μαζι θα κυκλοφορησουν η΄ ανα τακτα διαστηματα το καθενα?εχεις ιδεα απο τιμες?

Υ.Γ. πως και δεν εγινε γνωστο νωριτερα στο φορουμ ενα τοσο σημαντικο νεο?

lol!!

Δημοσίευση

Φιλε tripodis ενημερωσε μας αν μπορεις για τα βιβλια που προκειται να βγουν στα Ελληνικα... (αν και τα εχω στα αγγλικα και εχω διαβασει καποια απο αυτα) θα ειναι ενδιαφερον να δουμε πλεον καποια σημαντικα βιβλια για ποκερ στα ελληνικα

Φιλε dred13 δεν εχει τυχει να διαβασω το συγκεκριμενο βιβλιο ... αλλα βρισκω πραγματι τα 40ευρω καπως τσιμπημενα ως τιμη....

Σιγουρα σε αυτη την τιμη μπορεις να παρεις το καλυτερο βιβλιο για το ποκερ- οποιο και αν ειναι αυτο- και να σου ερθει απο την αλλη ακρη του κοσμου.

Συμβουλη -επειδη την πατησα μια φορα- οταν κανετε αγορες μεσω internet απο sites εκτος ευρ. ενωσης ... (και προσεξτε γιατι πολλες φορες παραγγελνετε σε ευρωπαικο site αλλα αυτοι τις παραγγελιες σας τις στελνουν απο κινα , ινδια κτλ) ΑΝΩ ΤΩΝ 50EURO, υπαρχει περιπτωση να σας σταματησουν το πακετο στο ΤΕΛΩΝΕΙΟ και να πληρωσετε ΔΑΣΜΟΥΣ!!! και να σας κοστισει το πακετο διπλασια!!!! (οποτε αν ειναι να παρετε βιβλια απο amazon π.χ. προτιμηστε το site της αγγλιας η της ιταλιας αντι των u.s.a.)

Εγω την πατησα με μια μπλουζα ομαδας hockey και απο 70ευρω που εκανε πληρωσα αλλα τοσα σε δασμους για να την παρω στα χερια μου... και το χειροτερο ειναι οτι ειχα και τους τελωνειακους να μου κανουν πλακα....και να λενε: τι τα θελετε και τα περνετε απο το internet.... ειστε κολλημενοι εκει μερα νυχτα αντι να την πεφτετε σε καμια γκομενα...... Σκετη φρικη.

Το καλυτερο ειναι να τα στειλετε σε κανενα γνωστο -φιλο στις U.s. και να σας τα στειλει με ταχυδρομειο.

Και για να ξαναγυρισω στο αρχικο Post υπαρχει παντοτε και η δυνατοτητα να τα κατεβασετε απο καπου.. αλλα για μενα δεν ειναι το ιδιο .... δεν μου κανει αισθηση να διαβαζω βιβλιο απο την οθονη του υπολογιστη ... ουτε αν ειναι τυπωμενο στον Printer θελω να εχει εξωφυλλο καλο δεσιμο κτλ.. να φανταστειτε τα βιβλια του harrington αν και τα παρειγγειλα πρωτα τα διαβασα τελευταια μετα απο κατι αλλα γιατι το εξωφυλλο και γενικα το χαρτι δεν ελεγε και πολλα και δεν με τραβαγε... τι να κανουμε ιδιοτροπιες ειναι αυτες....