tripodis Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2009 file peri kai giogr i douleia mou einai oi ekdoseis - diafimiseis, etsi pira tin protovoulia san ekdotiko grafeio na agoraso ta dikaiomata gia harrington 1 2 3 supersustem 1 2 gia tin elliniki glossa. Ta vilia tou harrington tha einai etoima teli flevari kai meta apo 15 meres tha akolouthisi kai oi seira supersustem 1 2 . i timi file peri telika den tha kseperasi ta 25 euro o tomos stin seira tou harrington , sta supersustem mallon to vlepo sta 28 euro(mallon)logo tou ogou ton selidon (600+ selides ekastos). Oso gia to kostos,einai ontos ipsilo alla tha kratiso prosites times giati ipologizo oti i protovoulia afti tha agaliasti apo tous pantaxou ellines latres tou poker. Teli flevari tha akolouthisi sxetiki diafimisi gia ta vivlia,opou tha gnostopoiithi o tropos diathesimotitas tous . Opiadipote erotisi sxetika tha apantithi edo Παράθεση
dred_13 Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2009 Αν κάποιος θέλει κάποιο βίβλίο στα αγγλικά για Poker ας μου στήλει pm και αν το έχω θα του δόσω link για rapidshare να το κατεβάσει και μία λίστα με ότι άλλο έχω. Παράθεση
galanakis Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2009 nai tha eithela vivlia eimai apo to hrakleio kai kai twra xekinisa na paizw poker Παράθεση
xristOz Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2009 hi file galanaki k go apo iraklio gia ebook bes se kapio torrent site kai apla grpase texas hold'em ebook .. ego exo kapia ala se ilekroniki morfi einai kapos diskolo na t meletisis i malon kourastiko. s protino na perimenis mexri t flevari pou tha ekdothoun sta ellinika apo oti lene k apo katobb Παράθεση
billynet Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2009 Καλησπερα . Ειναι λιγο αδυνατο να σου χρεωσαν δασμους σε μια μπλουζα 70 ευρω. Παιρνω συνεχεια πραγματα απο e-bay και δασμοι δεν υπαρχουν σε τετοια χαμηλα ποσα. Το πιο πιθανον ειναι να πληρωσες ακριβα μεταφορικα.Αν για παραδειγμα επελεξες καποια ιδιωτικη μεταφορικη εταιρεια τοτε εκει σε <<κοπανησαν>>.Αν επελεξες τα αμερκανικα ταχυδρομια usps θα ειχες καπου ενα κοστος 25$ μεταφορικα με strd shipping. Και αν καποιος προτιμησει βιβλια ασμοι δεν υπαρχουν. Παράθεση
rasimpasas Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2009 ΦΙΛΕ ΤΡΙΠΟΔΙΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.ΑΠΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. Παράθεση
giogr29 Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2009 Φιλε billynet δεν ειναι καθολου αδυνατον!!!! Εσυ παιρνοντας απο το e-bay αγοραζεις απο ιδιωτες οι οποιοι μπορουν να σου στειλουν οτι παιρνεις και με ταχυδρομειο ....η με courrier πραγμα που δεν συμβαινει αμα αγορασεις κατι απο μεγαλο site οπως εκανα εγω απο το nhlshop... αυτοι συνεργαζονται με μεταφορικες εταιριες (ups, dhl ktl) και εκτος αυτου φαινεται οτι ειναι αγορα και οχι ας πουμε ενα δωρο που στελνει καποιος φιλος χ οπως θα μπορουσε να ειναι τα πακετα που ερχονται σε εσενα απο τις αγορες του e-bay .... γι αυτο και με τσιμπησανε..... και να σου πω οτι την 1 ωρα που εκατσα εκει στο τελωνειο ηρθαν αλλοι 5 που ειχαν κανει αγορες μεσω net και τους τα ειχαν μπλοκαρει... (αλλος ειχε παρει κινητο αλλος δεν ξερω τι και αναλογα με την τιμη ηταν και ο δασμος!!!! ) για τα βιβλια να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω τι γινεται γιατι μια φορα που παρηγγειλα ηταν κατω απο 50 ευρω και την δευτερη μου τα εφερ μια φιλη απο αμερικη - τα εστειλα στο ξενοδοχειο που εμενε και γλιτωσα τα μεταφορικα και μαλλον και τους δασμους- ... απλα προτεινω αντι να τα παρεις απο το amazon των u.s.a να τα παρεις απο το amazon του u.k η της ιταλιας.... που ειναι σιγουρα tax free... Παράθεση
agent89mpexo Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2009 Φίλε Τριπόδη, συγχαρητήρια για την ενέργεια σου. Πιστεύω η κίνηση σου αυτή να εκδώσεις στα ελληνικά αυτά τα βιβλία για το πόκερ θα αγκαλιαστεί από τους απανταχού φίλους τους πόκερ. Να είσαι σίγουρος ότι θα είμαι από τους πρώτους που θα αγοράσει τα συγκεκριμένα βιβλία. Έχω την εξής απορία: Θα προβείς και στη μετάφραση και κυκλοφόρηση κι άλλων βιβλίων για το πόκερ στο μέλλον; Αν όχι να φροντίσω να τα αγοράσω στην αγγλική γλώσσα. Ελπίζω όλοι εμείς οι φίλοι του πόκερ να πληροφορηθούμε έγκαιρα για την κυκλοφόρηση των πρώτων βιβλίων το Μάρτιο.:cheer: Παράθεση
Recommended Posts