Confucius Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2009 Συγνώμη που θα σας κουράσω αλλά ίσως η απορία μου σας φανεί πολύ χαζή.Μέχρι σήμερα έπαιζα αποκλειστηκά στο poker.gr και τόσο καιρό ήξερα πως αν δυο παίκτες παρουσίαζαν χρώμα στο ίδιο φύλλο το ποτ μοιραζόταν ανεξαρτήτως του δεύτερου σε δύναμη φύλλου.Σήμερα έκανα εγγραφή και στο pokerstars και παίζοντας λίγο για να εξοικιοθώ με το περιβάλλον με εικονικά χρήματα φθάνω heads up και στο τελευταίο χέρι κάνω χρώμα στον :Kd που βγέκε κάτω. Ο αντίπαλος κάνει επίσης χρώμα στο :Kd αλλά το μηχάνημα μου δίνει όλο το ποτ επειδή είχα :Qd στο χέρι.Τί γίνεται?Τί ισχύει? Παράθεση
gkarpa Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2009 Ξεκινάς κοιτώντας ποιος έχει το μεγαλύτερο χρώμα. Αν το μεγαλύτερο φύλλο είναι κοινό, νικητής είναι αυτός που έχει το δεύτερο μεγαλύτερο. Αν και αυτό είναι κοινό, το τρίτο μεγαλύτερο κ.ο.κ. Π.χ. σε board :Ad :Qd :Jc :Td :6d , αν έχεις :As :3d νικάς το :Qs :2d . Σε board :Ad :Qd :Jd :9d :6d (με τα ίδια φύλλα στο χέρι με πριν),το pot θα μοιραστεί. Παράθεση
VaGreece Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2009 Προσεξες τι ειχε ο αντιπαλος στο χερι του? Ειχε καρο? Παράθεση
Havalencia Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2009 Και στο poker.gr και παντού ισχύει το ίδιο! Κερδίζει ο αντίπαλος που έχει μεγαλύτερο kicker στο χρώμα. Ακόμα και αν είναι τα 4 πρώτα ίδια και παίζει η διαφορά στο 5ο. Παράθεση
Confucius Δημοσίευση 27 Ιανουαρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιανουαρίου, 2009 Σας ευχαριστώ πολύ όλους.Πάντως ποιο λειτουργικό μου φαίνεται το περιβάλλον της ongame από του pokerstars. Παράθεση
Recommended Posts