Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Επιτυχιών … συνέχεια για τον Ήλιο Καματάκη! **

congatulations hlie...panta tetoia alla pragmatika exw aporisei polu me ton tropo paixnidiou orismenwn sto poker stars giati kai egw ekei paizw...anapantexa call xwris logw pou polles fores tous bgainoun...dikaiologountai auta?

Δημοσίευση

STO PEXNIDI TOU POKER OLA INE SXETIKA.

VASIKA LOGO AGNIAS TA LATHOI POU KANOUNE OI PEKTES INE SIMANTIKA.

OI PERISOTEROI INE KAI TSOGADOROI KAI DEN PSAXNONTE KATHOLOU.

ASE POU IPARXOUNE KAI PEKTES POU PSAXNONTE OS ENA SIMIO ALA PARAKATO DEN MPOROUNE NA KATALAVOUNE.

DEN SKEFTONTAI POKERIKA.

XTHES MILOUSA ME GNOSTO ELINA PEKTH KAI TOU ELEGA POS IXA KAPIES DIAFONIES ME ELINES PEKTES STO POKERLAND KAI TELIKA MPORI KAPIOUS NA MHN TOUS EPISA.

MOU IPE KATI POLI SOSTO.

AFTOI DEN PROKITE NA KATALAVOUN POTE.

AFOU DEN MPOROUN NA KATALAVOUN POS H PITHANOTITA NA KANEIS ESI LATHOS POU ISE NO 29 STO POKERSTARS INE PARA POLI MIKRH SE SXESH ME TO NA EXOUN DIKEO AFTOI.

SOSTH ,KATHARI, POKERIKH SKEPSH!!!

Δημοσίευση

Ήλιε συγχαρητήρια για τις απανωτές και συνεχιζόμενες επιτυχίες σου! Τα νούμερά σου είναι πραγματικά ζηλευτά...

Το τελευταίο που θέλω είναι να ανοίξω προσωπικές αντιπαραθέσεις με κάποιον και δη μαζί σου. Έχω όμως το ελάττωμα να μην αφήνω τίποτα να πέσει κάτω από κανέναν...

SWEDENFISH έγραψε:

XTHES MILOUSA ME GNOSTO ELINA PEKTH KAI TOU ELEGA POS IXA KAPIES DIAFONIES ME ELINES PEKTES STO POKERLAND KAI TELIKA MPORI KAPIOUS NA MHN TOUS EPISA.

MOU IPE KATI POLI SOSTO.

AFOU DEN MPOROUN NA KATALAVOUN POS H PITHANOTITA NA KANEIS ESI LATHOS POU ISE NO 29 STO POKERSTARS INE PARA POLI MIKRH SE SXESH ME TO NA EXOUN DIKEO AFTOI.

SOSTH ,KATHARI, POKERIKH SKEPSH!!!

Νο29 ή όχι, εγώ βρίσκω διαρροές και στη δική σου σκέψη: η συνομιλία σου με το γνωστό έλληνα παίκτη μου θύμισε το ξεκίνημα του πρώτου τόμου του Harrington (σελ.16) στην ενότητα με τίτλο: 'What is a Hand?' Βλέπεις, στη φράση σου που έχω με bold δεν περιέγραψες όλο το 'hand', αφού σου ξέφυγε μια πολύ βασική λεπτομέρεια...

Από την άλλη, η παρομοίωσή μου μπορεί να είναι και άστοχη, καθώς ο γνωστός έλληνας παίκτης (στη θέση του pro από το παράδειγμα του Harrington) παρέλειψε με τη σειρά του να ρωτήσει: 'με ποιους έλληνες παίκτες;'...

Δημοσίευση

KAMIA ANTIPARATHESH, OUTE LOGOS NA GINETE.

DEN EXO PROVLIMA SIGOURA MAZI SOU ALLA KAI ME OPION DIAFONI ME MENA SE THEMATA POKER.

OMOS AN KANI KAPIOS THN IPERVASI NA KSEKINISI

ME THN SKEPSH POS INE PIO PITHANO NA EXO EGO DIKEO

DEN THA EFTANE PIO KONTA STO NA KATALAVI?

ARA THA ITANE PIO KERDISMENOS STO TELOS.

DEN LEO AKSIOMATIKA EGO EXO DIKEO GIATI EXO TA KALITERA NOUMERA ....

LEO POS MALON EXO PIO POLES PITHANOTITES NA EXO DIKEO SE SHESH ME ESENA ITE KAPION ALON.

NA TO PO ALIOS GIATI TO VIONO 3 XRONIA TORA.

DIAFONO ME KAPION

GIA THEMATA STRATIGIKHS..

MOU LEI THN APOPSI TOU KAI TOU LEO THN DIKH MOU.

DEN KATALAVENI TI TOU LEO ALA EMENI STHN APOPSI TOU.

ANTHROPINO.

AN EKANE THN IPERVASI NA KANI TON ANO SILOGISMO

MIPOS AFKSANE THN PITHANOTITA TELIKA NA KATALAVI?

THA SOU PO KATI POU AKOUGETE EGOISTIKO ALA ETSI INE.

AFTOI POU THEOROUNTE OI KALITEROI 3-4 PEKTES STHN ELADA DEN DIAFONOUNE POTE MAZI MOU.

POTE.

OTAN TOUS EKSIGO MOU LENE PRAGMATA(KALA GIA TO PEXNIDI MOU) POU KOKINIZO.

AN DEN TO KATALAVOUNE STENAXORIOUNTE POU DEN MPOROUNE AKOMA.

DIOTI KAPIES SKEPSIS SIGOURA PREPI NA ORIMASOUNE MESA SOU GIA NA GINIS KINONOS TOUS.

MIPOS GIA AFTO INE TOSO KALOI?

EPIDI MPOROUN NA ANTILAMVANONTE POS KATI APLOS DEN TO EPIASAN?

KATALIGO POS GIA NA KATALAVIS KATI PREPI NA THELIS NA TO KATALAVIS KAI OLAS.

PLEON OPOS IDES DEN POSTARO POLI GIATI KATALIGO NA GRAFO PRAGMATA POU DEN MOU ARESOUN.

APO THN ALI LISTEVO POS H GNOSH PREPI NA INE ELEFTHERH KAI NIOTHO IKANOPIHSH OTAN VOITHAO KAPION.

AFTA NA ISE KALA KAI ELPIZO NA TA POUME KAI APO KONTA.

Δημοσίευση

Γνωρίζω τον Καματάκη 4 χρόνια. Έχουμε άπειρες ώρες συζητήσεων, πάνω στο blackjack, στο poker και σε άλλες μορφές, βραχυπρόθεσμων επενδυσέων. Οτι μου έχει πει, δεν ήταν σωστό ή λάθος, ήταν λεφτά. Το 99% των λεγομένων του, πάντα θεωρούνταν από τους περισσότερους αδύνατα,απραγματοποίητα κλπ. Τον ίδιο, ποτέ δεν τον ένοιαξε τι θα πουν οι άλλοι ή πως θα ακουστεί αυτό που λέει. Το ''πολιτικό κόστος'', to υπολογίζουν όσοι εξαρτώνται από τη συμπάθεια ή την ψήφο άλλων, προφανώς όχι ο swedenfish.

Αν σας νοιάζουν τα λεφτά, ακούτε τι λέει ο θείος Ήλιος.

Δημοσίευση

Θα ακούσω/διαβάσω οτιδήποτε αποτελεί μία σοβαρή συζήτηση στρατηγικής γύρω απ'το πόκερ. Οι υπόλοιπες παπαριές που πετάει ο καθένας μ'αφήνουν αδιάφορο προσωπικά κι όσους "τους νοιάζουν τα λεφτά" θα πράξουν το ίδιο.

Αν κάποιος προσπαθεί να με πείσει με επιχειρήματα του τύπου: "έτσι είναι γιατί το λέει ο Χ" τότε δε θα πάρω - ευχαριστώ.

Δημοσίευση

nicecallsir έγραψε:

Αν σας νοιάζουν τα λεφτά, ακούτε τι λέει ο θείος Ήλιος.

Νικόλα μπορεί να είναι όπως τα λες...

Θες να με βοηθήσεις να καταλάβω πως το κείμενο που παραθέτω παρακάτω θα το μετατρέψω σε λεφτά; Δεν το είπε ο Ήλιος αλλά το βρίσκει πολύ σωστό και άρα το ενστερνίζεται.

SWEDENFISH έγραψε:

MOU IPE KATI POLI SOSTO.

Μόνο απαξίωση εισπράττω για όποιον διαφωνεί μαζί του.

Δημοσίευση

Χαίρομαι που το διευκρινίζεις...

Εκείνο που θέλω να επισημάνω είναι ότι πιστεύεις πραγματικά ότι οι 28 που βρίσκονται πάνω από σένα στο pokerstars είναι απαραίτητα και καλύτεροι παίκτες; Αν δηλαδή γίνω no28 στο stars και συ δεν έχεις πάει πιο πάνω τι θα σημαίνει; ότι ξαφνικά εγώ είχα δίκιο και συ άδικο; Δεν είναι έτσι...

Δημοσίευση

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ.

ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΟΣΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΚΕΡ.

ΑΥΤΟ ΠΑΙΚΤΙΚΑ.

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΕΔΩ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ Η ΒΑΘΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ; ΕΔΩ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΡΤΕΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΦΤΩΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ 700 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ.

ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΚΕΡ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΑΝ ΧΟΜΠΥ, ΕΠΙΣΤΗΜΗ Η ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ (ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ 120.000 ΕΥΡΩ ΑΠ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ 20000 ΣΤΟ ΠΟΚΕΡ).

ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΤΣΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΨΗΦΟΥΝ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΗ ΕΚΔΟΧΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ. ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΕΝΑ 20-30 % ΣΙΓΟΥΡΟ ROI ΚΑΙ ΨΑΧΝΝΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ.

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ 20 ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΕ ROI ΤΟΥ POKERSTARS, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ: ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΕΓΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΚΕΡ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΠΑΙΓΝΙΩΝ.

ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΙΔΕΣ, ΟΙ ΣΟΥΛΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΙΡΗΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΥΘΑΓΟΡΕΣ ΟΙ ΕΥΚΛΕΙΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΔΕΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δημοσίευση

fileasfog έγραψε:

ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΙΔΕΣ, ΟΙ ΣΟΥΛΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΙΡΗΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΥΘΑΓΟΡΕΣ ΟΙ ΕΥΚΛΕΙΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΔΕΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Αυτοί οι τελευταίοι μας τελείωσαν εδώ και πολύ καιρό στην Ελλάδα!

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΗΛΙΕ: ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗ ΣΚΙΑ (Η ΣΑΝ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ :) ). ΟΣΟ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ (ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ 50 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ - 60 % ROI ΝΑ "ΣΟΥ ΤΗ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΠΑΡΣΗ ΚΛΠ"), ΟΣΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ...

ΦΙΛΙΚΑ, ANT546

Δημοσίευση

Επωφελουμαι της κουβεντας γυρω απο το ονομα του Ηλιοδωρου να του πω κατι...

Φιλε Ηλιοδωρε εισαι ο αγαπημενος παικτης του γιου μου!

Ειναι 12 χρονων!

Απο εμενα εμαθε τους κανονες...απο εσενα τα περισσοτερα κολπα!

Εισαι το ποκερικο του προτυπο μαζι με τον Negreanu!

Κοιτα λοιπον σε παρακαλω να μην τον απογοητευσεις!:)

Δημοσίευση

SWEDENFISH έγραψε:

Μάλλον παράδειγμα προς αποφυγή θα έπρεπε να ήτανε οι επαγγελματίες.

Ελπίζω στο παιδί σου ότι επιθυμεί για να είναι ευτυχισμένο, και καλύτερα πρότυπα.

Διευκρινησα..."ποκερικο"

Εχει πολλα αλλα προτυπα εκτος ποκερ!

Παντως προτιμω τους επαγγελματιες "παιχτες" φιλε Ηλιοδωρε απο τους "επαγγελματιες" τζογαδορους!;)

Και αν ειναι να δωσω καπου τα +1000 που δινει ο fileasfog, εγω τα δινω στην μετριοφροσυνη σου!

Σε ευχαριστω!

P.S: Το εχω ξαναγραψει κι αλλου...

Ειναι μεγαλο θεμα το ποκερ στη ζωη των παιδιων μας και δεν αναλυεται σε λιγες γραμμες!

Δημοσίευση

φιλε VaGreece επειδη πριν λιγα χρονια εφυγα απο την κατηγορια παιδι εχω να πω πως αν παρουμε ως δεδομενη την παιδεια που λαμβανει ενα παιδι στην Ελλαδα τοτε το poker πρεπει να μεινει εξω απο τα σπιτια μας κ τα νεα παιδια(ανηλικα και μη).Αν παλι υπαρχει παιδεια τοτε το ποκερ ειναι ενα ακομη αθλημα με καποιες ιδιεταιροτητες(οτι παιζεται με χαρτια και θελει γερο πορτοφολι τουλαχιστον στην αρχη)