Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Το hand είναι από μνήμης μια κι εκεί που παίκτηκε δεν έχει pokertracker, hand history blah blah

6-max £1.5/3 GBP

effective stacks: £400 περίπου

Ανοίγω UTG με :Ad :Ac στα £12

UTG+1 call. Φαίνεται να παίζει TAG οι υπόλοιποι είναι retarded fish και παίζω πολύ πιο tight εκτός θέσης αλλά δεν ξέρω αν το'χει προσέξει

2 fish κάνουν call

Φλοπ: :Kh :4d :8h

Ποντάρω 33 στα 50

Ο UTG+1 σκέφτεται λίγο και κάνει call (μυρίζει σετ) και οι υπόλοιποι fold

Turn: :8c

OK καλό φύλλο σκέφτομαι (μειώνει την πιθανότητα set) και κάνω μικρό bet 60 στα 120 (οι αριθμοί λιγο στο περίπου) προσπαθώντας να δείξω ότι έχω φοβισμένο QQ/JJ/air (AQ klp)

O τύπος κάνει γρήγορο raise στα 220

Τώρα;;

Μήπως θα παίζατε αλλοιώς στο turn?

Δημοσίευση

στο turn αν θα πονταρω οπως εσυ , θα ηταν αν ειχα αποφασισει οτι θα το παω all the way.

η αλλιως check call any (almost)

δε θα πηγαινα πασο (σε 6max) , αφου οπως ειπες και εσυ το turn βοηθαει , δεν ειναι και τοσο scary board.

more lickely ak , kq , kj ειτε flush draw , παρα 44 k8 , a8

Δημοσίευση

Gsbets preflop vs UTG raiser δεν εχει ποτε Κ8. KQs και ίσως A8s (δε νομίζω όμως να κάνει call flop, ειδικά με τα fish πίσω του) /KJs (?) Σίγουρα άμως παίζει το ΑΚ.

Αν δεν ήταν το turn 8άρι ή αν είχα το :Ah στο χέρι μάλλον θα παιζα passive δηλ. check-call turn check-fold (ή call ανάλογα με το betsize, timing κλπ) river. Καλή ιδέα ή μήπως bet fold turn σ'αυτή την περίπτωση;

Δημοσίευση

Παλι bet/fold

Αν δεν ηταν 8αρι για ποιο λογο να κανεις c/c;

Με bet(standard bet size, οχι half pot) δειχνεις πολυ δυναμη(περιοριζεις πολυ το range σου) και δε νομιζω να raisarei flush draw αν ειναι σχετικα καλος και αφου δεν εχετε συγκεκριμενο history.

Οποτε μη δινεις free card στο flush draw(ή μη το αφηνεις να σε μπλοφαρει με bets σε turn και river) και σε raise foldare ησυχος

Αν ειχες το Αh, θα ηταν χειροτερα τα πραματα αφου απο το range του(που θα ειχε ελαχιστα flush draw) θα κερδιζες μονο ΑΚ,ΚQ(ισως και KJs), αλλα μαλλον παλι bet/fold θα ηταν

Στη συγκεκριμενη περιπτωση που διπλωσε το 8αρι, με reads μου αρεσει και το c/r :)

Δημοσίευση

Στο συγκεκριμένο site οι regs είναι πολύ nitty. To συγκεκριμένο τον είδα πρώτη φορά και δεν ήξερα φυσικά πως ακριβώς παίζει. Μετά το τρομακτικό call στο dry φλοπ με τα fish πίσω του, μπορώ μόνο να ελπίζω σε κάποιο ΑΚ που δεν είμαι σίγουρος όμως πώς το παίζει preflop

Το 8άρι απλά μειώνει την πιθανότητα να έχει σετ (88/44) αλλά το c-r δε μ'αρέσει γιατί μάλλον σπάνια θα μπλοφάρει αλλά ούτε και θα κάνει bet με ΑΚ

Το νορμάλ bet/fold που λες μου φαίνεται καλό αλλά με κάποιον που ξέρουμε καλύτερα εδώ δεν ξέρουμε πχ αν είναι κάποιος retarded reg που κάνει raise με ΑΚ

Anyway είχε 88 αλλά δε με πειράζει πολύ το παίξιμό μου μια και δε πρόκειται να χάσω το στακ μου κάθε φορά που έχω ΑΑ και δεν πρόκειται να παίξω για στακς με ΑΚ/ΚQ, ενώ θα'χω ΚΚ τις υπόλοιπες φορές για να του κάνω overset. Με άλλα λόγια το flat call του είναι από μια άποψη λάθος στο φλοπ αλλά βέβαια σωστό από την άποψη ότι θέλει να κρατήσει τα fish στο ποτ.

Δημοσίευση

holdemgr έγραψε:

Το 8άρι απλά μειώνει την πιθανότητα να έχει σετ (88/44) αλλά το c-r δε μ'αρέσει γιατί μάλλον σπάνια θα μπλοφάρει αλλά ούτε και θα κάνει bet με ΑΚ

Τοτε τι ακριβως κανει bet και θελεις να κανεις c/c?

Eπισης δε μπορεις να λες οτι δεν κανει bet με ΑΚ αλλα να πιστευεις οτι μπορει να κανει raise με αυτο

Το c/r μου αρεσει με reads(και αφου το 8αρι μειωνει την πιθανοτητα set), και δε βρισκω τοσο απιθανο να κανει bet με fd και ΑΚ αφου δε νομιζω οτι περιμενει να checkareis κατι καλυτερο απο AK(απο την αλλη μαλλον δε θα εκανες cbet πολλα χειροτερα σε 4 way flop με 2 fish)

Δημοσίευση

Όλη η δυσκολία στο παίξιμο είναι ότι δεν έχω αρκετά reads για τον παίκτη και προφανώς το ότι είμαι εκτός θέσης σε μεγάλο ποτ

Vatal έγραψε:

Τοτε τι ακριβως κανει bet και θελεις να κανεις c/c?

To c/c έχει τεράστια διαφορά από το c-r δε συμφωνείς;

Eπισης δε μπορεις να λες οτι δεν κανει bet με ΑΚ αλλα να πιστευεις οτι μπορει να κανει raise με αυτο

Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω και τα 2 είναι πιθανά ίσως με διαφορετικές συχνότητες

Το c/r μου αρεσει με reads(και αφου το 8αρι μειωνει την πιθανοτητα set), και δε βρισκω τοσο απιθανο να κανει bet με fd και ΑΚ αφου δε νομιζω οτι περιμενει να checkareis κατι καλυτερο απο AK(απο την αλλη μαλλον δε θα εκανες cbet πολλα χειροτερα σε 4 way flop με 2 fish)

Lol, αν η χώρα καταγωγής του παίκτη είναι σκανδιναβική standard παίξιμο

Δημοσίευση

holdemgr έγραψε:

To c/c έχει τεράστια διαφορά από το c-r δε συμφωνείς;

Προφανως, και θεωρω το c/c μακραν το χειροτερο line

holdemgr έγραψε:

Lol, αν η χώρα καταγωγής του παίκτη είναι σκανδιναβική standard παίξιμο

E τοτε αν ειναι σκανδιναβος το c/r ειναι το ισχυρα καλυτερο line (ειδικα οταν διπλωνει το 8αρι) :)