dimimil Δημοσίευση 3 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Μαίου, 2007 Παραθέτω ένα χέρι που παίχτηκε πριν από λίγο. θα εκτιμούσα οποιοδήποτε σχόλιο ή συμβουλή. Ευχαριστώ.PokerStars Game #9727991814: Hold'em Limit ($2/$4) - 2007/05/03 - 11:28:14 (ET)Table 'Mercury III' 6-max Seat #3 is the buttonSeat 1: Z777 ($86 in chips) Seat 2: EZmoneyAK ($28.50 in chips) Seat 3: Degos ($65 in chips) Seat 4: huetti ($74 in chips) Seat 5: Athinaios ($51.50 in chips) huetti: posts small blind $1Athinaios: posts big blind $2*** HOLE CARDS ***Dealt to Athinaios [Ah Ac]Z777: calls $2EZmoneyAK: folds Degos: raises $2 to $4huetti: folds Athinaios: raises $2 to $6Z777: folds Degos: calls $2*** FLOP *** [Kh 9h 3c]Athinaios: checks Degos: bets $2Athinaios: raises $2 to $4Degos: raises $2 to $6Athinaios: raises $2 to $8Betting is cappedDegos: calls $2*** TURN *** [Kh 9h 3c] [Ad]Athinaios: checks Degos: bets $4Athinaios: raises $4 to $8Degos: raises $4 to $12Athinaios: raises $4 to $16Betting is cappedDegos: calls $4*** RIVER *** [Kh 9h 3c Ad] [Tc]Athinaios: bets $4Degos: raises $4 to $8Athinaios: calls $4*** SHOW DOWN ***Degos: shows [Js Qh] (a straight, Ten to Ace)Athinaios: mucks hand Degos collected $77 from pot*** SUMMARY ***Total pot $79 | Rake $2 Board [Kh 9h 3c Ad Tc]Seat 1: Z777 folded before FlopSeat 2: EZmoneyAK folded before Flop (didn't bet)Seat 3: Degos (button) showed [Js Qh] and won ($77) with a straight, Ten to AceSeat 4: huetti (small blind) folded before FlopSeat 5: Athinaios (big blind) mucked [Ah Ac] Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
JeanJK Δημοσίευση 3 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Μαίου, 2007 Dimimil και εγώ παίζω limit αποκλειστικά... Δεν είμαι ειδήμων, αλλά αυτό που εχω καταλάβει είναι οτι το χέρι σου δεν μπορεις να το προστατεψεις οσο καλά μπορεις στο no-limit... (Στο turn είχες το καλύτερο δυνατο χερι)Οπως καταλαβαίνεις το post θα παραμείνει ασχολίαστο γιατι ο αλλος ήταν ότι να 'ναι...Επίσης ΔΕΝ θα σου πω να χαιρεσαι που υπάρχουν τετοιοι κακοι παικτες γιατι έχω βιώσει παρόμοια περιστατικα η παραπάνω φράση ποτε δεν με έκανε να νοιώσω καλύτερα οσες φορες κι αν μου την είπαν.. :) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 3 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Μαίου, 2007 Δυστυχώς το λίμιτ ειναι ενα παιχνίδι που δεν μπορείς να προστατευσεις το φύλλο σου. Συνήθως Τέτοια Φύλλα ενω ξεκινούν φαβορί στο τέλος καταλήγουν πολλές φορές τα χειρότερα γιατι πολλοί παικτες φτάνουν στο river και..........Επίσης για πολ΄λούς και διαφόρους λόγους αφήνω ασχολίαστο το αρχικό check και στο φλόπ και στο turn που έχεις το καλύτερο φύλλο του τραπεζιού και ποντάρεις οταν πρέπει βάσει board πρέπει να πάρεις μυρωδιά οτι κάποιος μπορεί να έχει κέντα:woohoo: :woohoo: :woohoo: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 3 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Μαίου, 2007 Δυστυχώς το λίμιτ ειναι ενα παιχνίδι που δεν μπορείς να προστατευσεις το φύλλο σου. Συνήθως Τέτοια Φύλλα ενω ξεκινούν φαβορί στο τέλος καταλήγουν πολλές φορές τα χειρότερα γιατι πολλοί παικτες φτάνουν στο river και..........Επίσης για πολ΄λούς και διαφόρους λόγους αφήνω ασχολίαστο το αρχικό check και στο φλόπ και στο turn που έχεις το καλύτερο φύλλο του τραπεζιού και ποντάρεις οταν πρέπει βάσει board πρέπει να πάρεις μυρωδιά οτι κάποιος μπορεί να έχει κέντα:woohoo: :woohoo: :woohoo: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dimimil Δημοσίευση 4 Μαίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2007 Ξεκινάω επαναλαμβάνοντας ότι εδώ μέσα θεωρώ ότι η πλειοψηφία των μελών (αν όχι όλα τα μέλη) είναι εμπειρότεροι και καλύτεροι παίχτες από μένα. Για αυτό ζητάω και το σχόλιο ή τις συμβουλές τους. Πάντως, θα ήθελα το σχόλιο για το εάν διάβασα λογικά την παρτίδα. Τι εννοώ. Ο αντίπαλος κάνει preflop raise on the button. Του απαντάω με reraise και κάνει call. Που θα τον βάζατε εσείς; Εγώ πάντως τον έβαλα σε κανά μικρομεσαίο ζευγάρι, ή ΑΚ, AQ. Το flop έχει ρήγα με κούπες. To check Αντώνη, το κάνω για να δείξω την δύναμη του χεριού μου σε ενδεχόμενο bet. Αφού δείχνω ότι δεν φοβάμαι τον ρήγα, κάτι καλό πρέπει να έχω. Και για να κάνω reraise, μάλλον θέλω να δίωξω το flush draw. Αλλά και πάλι, τι σκατά flush draw έχει ό τύπος. Τον :Ah τον έχω εγώ. Με τι μου έκανε raise pf, bet στο flop και reraise στο chek raise μου; Άρα, η πιο πιθανή εκτίμηση που μπορούσα να κάνω ήταν ότι είτε με έπαιζε με ΑΚ, που τον είχα χαλαρά, ή το πολύ με ΚQ. Τώρα, σκάει Α στο turn. Αφού τον έχω για ΑΚ, δεν είναι λογικό να τον πάω check; Κι αφού, μάλλον για ΑΚ δείχνει κι από το bet, δεν είναι λογικό να τον αφήσω να κάνει το betting, αφού θα το κάνει που θα το κάνει, να μην του πάρω όσο τα περισσότερα μπορώ; Τώρα, ακόμα κι αν έχει 99 ή 33, είναι τελειωμένος. Θα μου πείς, τον αφήνω να κάνει invest χρήματα, οπότε μάλλον θα μπεί. Έλα όμως που αυτός δεν μπαίνει, αλλά ανεβάζει!!!! Το bet στο river, το κάνω γιατι λέω ότι και να έχει θα με δει, μην του κάνω check και δεν πληρώσει τίποτα. Και βλεπω αυτό που είδατε κι εσείς!!! Και πείτε μου, αν έχετε το Θεό σας, θα έκανε κάποιος σας ρελανς στην ρελάνς με gut shot straight draw; Η ερώτηση προφανώς είναι ρητορική, εκτός εάν όντως κάποιος θέλει να αντιπαραθέσει κάποιο επιχείρημα . ΄Το σχόλιο θα το ήθελα για το εάν η εκτίμηση μου για το χέρι του ήταν λογική (σωστή δεν ήταν, όπως κρίνεται εκ του αποτελέσματος ). Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Dusan Δημοσίευση 4 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2007 Egw aytos einai o logos pou paizw mono no limit,den mporeis na kaneis protect hand sto limit pragma pou evnoei tous badbitades opws o prohgoumenos.Epeidh ypothetw oti kanenas mas den einai oute skandinavos oute tipota tetoio,toulaxiston apo ta sxolia k tis syzhthseis pou vlepw den mas exv gia badbitades:whistle: ,pistevw oti to no limit mas tairiazei perissotero. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 4 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2007 De symfwnw me to range pou ton bazeis preflop:Otan eimai sto button me 1 limper tha kanw raise gia na apomonwsw to limper me ena arketa megalo range. p.x. 22-AA, Axs, A9 kai panw, KJ kai panw, kai kapoia alla hands. Fysika an mou kanei raise to blind kanw call me otidhpote exw.De m'aresei to check-raise sou oute sto flop kai oute sto turn. Alla o antipalos sou einai asxetos kai doulepse. Auto omws de shmainei oti einai swsto.To river sou einai standard bet. An eixa kapoio kalo read tha ekana reraise.Krima pou exases etsi alla sto limit tetoia beats einai poly synhthismena. Alla etsi kaneis kai lefta. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 4 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2007 dimimil έγραψε: To check Αντώνη, το κάνω για να δείξω την δύναμη του χεριού μου σε ενδεχόμενο bet. Αφού δείχνω ότι δεν φοβάμαι τον ρήγα, κάτι καλό πρέπει να έχω. Και για να κάνω reraise, μάλλον θέλω να δίωξω το flush draw. Αλλά και πάλι, τι σκατά flush draw έχει ό τύπος. Τον :Ah τον έχω εγώ. Απο οσο γνωρίζω στο πόκερ δεν πρέπει να δέιξουμε τίποτα για το χε΄ρι μας ουτε την δυναμή του ούτε την αδυναμία του Εαν σκεφτόσουν με βάσει τις πιθανότητες θα ήξερες οτι εαν ο αντίπαλος κρατουσε :Qh :Jh με αυτό το φλόπ είχε πιθανότητες 40 και εσυ 60 οπότε δεν τον διώχνεις με τίποτα.Δες την δική μου παρτίδα ενω στο flop εχω μόνο 7% και είμαι έτοιμος να πετάξω τα φύλλα μου ο αντίπαλος, μου δίνει τσαμπα το turn οταν βλέπω αυτό το φύλλο ξέρω οτι έχω πιθανότητες νίκης 30% ενω ο δικός σου αντίπαλος πέφτει στα 23%. Ε τότε είναι που δεν πρόκειται να φύγω απο την παρτίδα και θα θελήσω να δω οποσδήποτε το river οταν μάλιστα είμαι βέβαιος 99,9% οτι έχω απεναντί μου ΑΑΑ και κάποιο άλλο ίσως set ή κέντα(που δεν το πολυπιστεύω) Ξέρω οτι εαν στο river πιάσω το φύλλο που θέλω θα τους τα πάρω όλα γιατί είναι δεμένοι με το board και το ποτ. Βλέπεις κανένα λόγο να μην ακολουθήσω? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
JeanJK Δημοσίευση 4 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2007 holdemgr έγραψε:De m'aresei to check-raise sou oute sto flop kai oute sto turn. Holdem, αν σου είναι εύκολο εξήγησέ το λίγο παραπάνω..Ακόμα καλύτερα γράψε πως θα επαιζες εσύ το χέρι απο την αρχή...Thanks... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 4 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2007 ikavak έγραψε:holdemgr έγραψε:De m'aresei to check-raise sou oute sto flop kai oute sto turn. Holdem, αν σου είναι εύκολο εξήγησέ το λίγο παραπάνω..Ακόμα καλύτερα γράψε πως θα επαιζες εσύ το χέρι απο την αρχή...Thanks...[/quote:6fmmxf4d]Na epanalabw oti exei megalytreh shmasia otan paizeis me paiktes pou parathroun kai einai toylaxisto metrioiFlop:De m'aresei to check-raise giati otan eimai o preflop raiser kai paw sto flop, pontarw sxedon panta. An ypologisoume oti pianw to flop sxedon 30% tis alles fores den exw tipota. Thelw loipon otan pontarw na mhn kserei o antipalos an exw kati h tipota.An katalabei oti otan exw gero fyllo tote paw gia to check-raise tote katalabaineis oti thn pathsa. Kai eidika s'auto to flop poy exei arketa draws to na dwsw free card einai katastrofh.Turn:Opws paikthke to flop, fainetai oti o antipalos exei eite kalo flush draw eite set h K9 klp.Otan kanoume check ton boithame na paiksei swsta dhl na parei free card otan exei draws. An einai sxetika kalos den prokeitai na kanei bet me draw.An omws kanoume bet tha plhrwsei me to draw alla tha plhrwsei kai me to xeri pou exei kai otan exei set tha kanei raise(opote tha kanoume reraise) afou fainetai oti exoume AK edw.Na prosthesw oti logw twn fyllwn sto flop (K93) einai poly poly pio pithano na exei draw para made hand (set eite 2 pair):to KK kai 33 einai ligo apithana logw preflop (me KK kanei reraise kai 33 isws den kanei raise)Epishs K3 kai katw einai apithana ara menei to K9 pou pali ligoi kanoun raise m'auto to fyllo preflop Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 4 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2007 Θα παρακαλέσω κι εγώ για ένα σχόλιο, παραθέτω με μεγάλη αγανάκτηση την παρακάτω ιστορία:Η εβδομάδα μου ξεκίνησε κα-τα-πλη-κτι-κά και συνεχίστηκε εξ' ίσου ευχάριστα... Δυό νίκες, μια τριτιά, 5 final tables σε τουρνουά άνω των 150 παικτών (5 και 10$ buy in, τέτοια παίζω σχεδόν πάντα) και καμμια δεκαπενταριά sit'n'gos στις πρώτες 3-4 θέσεις χοντρικά, μείον τα χαμένα, απέφεραν ένα κέρδος πάνω από 700$, σε διάφορα sites. Με πήγε αρκετά αυτή η εβδομάδα! Τόσο που πρωί πρωί έστειλα PM στον goingup να ρωτήσει τις εταιρείες, εκτός από τα κέρδη, αν είναι δυνατό να μας κολλάνε και ένσημα για σύνταξη!!Φτιάχνω καφέ λοιπόν και κάθομαι μπροστά στο pccccccc... Kαι έτσι large όπως ήμουν, μέσα στην καλή χαρά, μου περνά από το μυαλό η δεύτερη πιο #*&%^%#%@ σκέψη για το 2007! Η πρώτη ήταν στη στροφή δεξιά από Ευελπίδων για Μουστοξύδη, 4μιση το πρωί, κόκκινο το φανάρι, άδειος ο δρόμος, ποιός θα με δει τέτοια ώρα, ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΝΑΩ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ??? Είκοσι μέτρα πιο κάτω, είχε μπλόκο η τροχαία, λίγο πριν τη γέφυρα. Πάλι καλά που γλίτωσα το αυτόφωρο...Η δεύτερη ήταν σήμερα: ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ CASH ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ???!!!!!Τι ήταν αυτό ρε παιδιά??? Μια ώρα έχω που το φυσάω και δεν κρυώνει με τίποτα!!! Καλά τι γίνεται εκεί μέσα ρε φίλοι?? Το 90% των παικτών παίζουν λότο! Στην τύχη! Τζόκερ! Βάζουν τα λεφτά και περιμένουν την κλήρωση!!! Ποιές αναλύσεις, ποιά βιβλία, ποιές πιθανότητες, ποιά φύλλα, ποιό flop ρε, ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΦΥΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ, θα μας φτιάξουν!!! Λέγαμε ότι γίνονται στα τουρνουά αυτά τα τρελλά, αλλά στα cash γίνεται πανικός!Επαιξα 0.50-1$ no limit και ζήτημα να μην υπήρχε raise preflop sto 5% των παρτίδων. Και όταν άνοιγαν τα φύλλα ο raiser σπάνια να είχε καλό φύλλο. Τα πρώτα 100 τα έχασα από έναν τρελλό που του την είχα στημένη πάνω από μισή ώρα. Εκανε συνέχεια raise, είχε χάσει πολλά, αλλά είχε κερδίσει και κάτι κουλά ποτ με runner runner, που τον κράταγαν μια χαρά για να συνεχίσει να σπάει τα νεύρα του κόσμου...Μόλις έπιασα άσσους ανεβάζω στα 2, μου το κάνει 4 και τα βρίσκουμε στα 8. Ωραία ρε φίλε. Βγαίνει άσσος στο φλοπ, κάνω τσεκ, ποντάρει και αρχίζει το πανηγυρι. Raise, reraise, all in, all in. Κράταγε 78 οff, πήγαινε για κέντα (Α-6-10 το φλοπ) και κέρδισε με χρώμα. Τι να πω $*&$^$&^$^$*&$%$*%&$*&%$&%$*&$&($*&%$*&$*&%$*&%$&^$*&$*&$*&$*$& μου, τι να πω...Τα δεύτερα 100 τα έχασα με ΑΚ μπαστούνια, έπιασα άσσο στο φλοπ, πλακωθήκαμε στο ποντάρισμα από preflop, συνεχίσαμε σε turn, με έβλεπε με ένα ζεύγος του 4 (!!!!) το οποίο τρίτωσε στο river... Επαιζα όμορφα κι ωραία 2 ώρες, pot odds, implied, καλό reading, καλές μπλόφες, ζυγισμένο ποντάρισμα, το είχα πάρει ζεστά, άντε να έκανα 3-4 λάθη, το πολύ!!! Και έχασα 200 δολάρια από gamblers, με συντριπτικά odds υπέρ μου (80-20 και 90-10)!!! Διακόσια δολλαριάκια, που τα έβγαλα σκληρά όλη την εβδομάδα, είναι στις τσέπες των χειρότερων παικτών, που διαγωνίζονταν μεταξύ τους, ποιός θα κάνει το χειρότερο bad beat! Δεν ξαναπαίζω cash game, ούτε 31 την Πρωτοχρονιά!!!Ζητάω το σχόλιο σας λοιπόν... Είναι δυνατόν να ανεβάζει κάποιος preflop 3 και 4 bb και να τον βλέπουν 5-6 παίκτες ΣΥΝΕΧΕΙΑ??? ΜΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!! Ρωτάω, είναι πόκερ αυτό? Ετσι και γίνει κανένα reraise αντί να το σκεφτεί λίγο ο άλλος, να στο γυρνάει λες και παίζουμε ποιος θα πατήσει πιο γρήγορα το κουμπί? Και όταν φτάνει η ώρα, κάθε showdown να ισοδυναμεί με Α Ν Ε Κ Δ Ο Τ Ο ??????? Συγνώμη, αλλά έτσι ούτε το φχαριστιέμαι, ούτε έχω τη διάθεση να ρισκάρω 1.000 δολλάρια για να περιμένω ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΛΟΦΑΡΔΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΥΘΜΟ, ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ, ΤΡΕΛΛΟΙ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΙ και να πάρω ένα ποτ της προκοπής σε βάθος χρόνου... Προτιμώ 1000 φορές να χάνω με ΑΑ από ΚΚ στο ρίβερ και να τερματίζω στο bubble ενός τουρνουά 5 και 10 δολλαρίων... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 4 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2007 holdemgr έγραψε:[Flop:De m'aresei to check-raise giati otan eimai o preflop raiser kai paw sto flop, pontarw sxedon panta. An ypologisoume oti pianw to flop sxedon 30% tis alles fores den exw tipota. Thelw loipon otan pontarw na mhn kserei o antipalos an exw kati h tipota.An katalabei oti otan exw gero fyllo tote paw gia to check-raise tote katalabaineis oti thn pathsa. Kai eidika s'auto to flop poy exei arketa draws to na dwsw free card einai katastrofh.Aντε να δούμε μετα απο πόσα post θα ερμ΄΄οσει επιτέλους κάποιος παικτης απο εδω μέσα αυτό που λέει ο holdem.Προσωπικά εμένα μάλλιασε η γλώσσα μου να το φωνάζω. περαν των άλλων το check μετά απο ποντάρισμα μάλλον σπάνια κοροιδευει εναν έμπειρο παίκτη.nice check sto flop baskont. Προτού στείλεις το ποστ σκέφτηκες οτι εαν ποντάριζα γερά στο φλοπ o αντιπαλός μου μάλλον θα πήγαινε πάσο και τώρα δεν θα μιλούσα για bad beat?NICE PLAY AAA AGAIN & AGAIN & AGAIN.Αντε να δούμε πότε τα παθήματα θα γίνουν μαθήματα.Εγω απλώς σας θυμίζω το αρχαίο ρητό.Το δίς εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 4 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2007 baskont έγραψε: Ζητάω το σχόλιο σας λοιπόν... Είναι δυνατόν να ανεβάζει κάποιος preflop 3 και 4 bb και να τον βλέπουν 5-6 παίκτες ΣΥΝΕΧΕΙΑ??? ΜΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!! Ρωτάω, είναι πόκερ αυτό? Ετσι και γίνει κανένα reraise αντί να το σκεφτεί λίγο ο άλλος, να στο γυρνάει λες και παίζουμε ποιος θα πατήσει πιο γρήγορα το κουμπί? Και όταν φτάνει η ώρα, κάθε showdown να ισοδυναμεί με Α Ν Ε Κ Δ Ο Τ Ο ??????? προσωπικά δεν υπάρχουν πιο λατρευτοι παίκτες σε ενα τραπέζι απο αυτούς. Τους σhμειώνω και περιμένω ;) ;) Ε αμα μου κάτσει και καμμιά στραβή δεν πεθαίνω κιόλας NEXT TIME.......... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 4 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2007 Antonis έγραψε:baskont έγραψε: Ζητάω το σχόλιο σας λοιπόν... Είναι δυνατόν να ανεβάζει κάποιος preflop 3 και 4 bb και να τον βλέπουν 5-6 παίκτες ΣΥΝΕΧΕΙΑ??? ΜΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!! Ρωτάω, είναι πόκερ αυτό? Ετσι και γίνει κανένα reraise αντί να το σκεφτεί λίγο ο άλλος, να στο γυρνάει λες και παίζουμε ποιος θα πατήσει πιο γρήγορα το κουμπί? Και όταν φτάνει η ώρα, κάθε showdown να ισοδυναμεί με Α Ν Ε Κ Δ Ο Τ Ο ??????? προσωπικά δεν υπάρχουν πιο λατρευτοι παίκτες σε ενα τραπέζι απο αυτούς. Τους σhμειώνω και περιμένω ;) ;) Ε αμα μου κάτσει και καμμιά στραβή δεν πεθαίνω κιόλας NEXT TIME..........[/quote:1xtt7cxl]Ειδες που σου έλεγα είναι ποκερ αυτο που παίζει αυτός τώρα?Ε αμα έχει λεφτά εδω θα είμαι για να του τα παίρνω Θαυμάστε τον!!!!Seat 1: Antonis2005 ($34.75 in chips)Seat 2: -2tone- ($35.35 in chips)Seat 4: zsigma ($12.35 in chips)Seat 7: taurog ($19.95 in chips)Seat 8: rag222 ($27.35 in chips)Seat 9: ANT_NN ($25.40 in chips)Seat 10: bobbb84 ($17.45 in chips)ANTES/BLINDS-2tone- posts blind ($0.25), zsigma posts blind ($0.25).PRE-FLOPtaurog calls $0.25, rag222 folds, ANT_NN folds, bobbb84 folds, Antonis2005 bets $1.15, -2tone- folds, zsigma bets $3.70, taurog folds, Antonis2005 calls $2.80.FLOP [board cards JH,7S,7H ]zsigma bets $8.40 and is all-in, Antonis2005 calls $8.40.TURN [board cards JH,7S,7H,5H ]RIVER [board cards JH,7S,7H,5H,7C ]SHOWDOWNzsigma shows [ 5D,QD ]Antonis2005 shows [ JS,KS ]Antonis2005 wins $23.95.:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 4 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2007 Για επιβεβαίωση μπορώ να σου στέλνω καθε πέντε λεπτά και εναν αλλα θα καταντήσει κουραστικό:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ANTES/BLINDSLuckytom31 posts blind ($0.25).PRE-FLOPalexandra195 calls $0.25, lion8105 folds, cbjnick folds, DonCroco folds, mafia1895 calls $0.25, Antonis2005 bets $1.25, Hepschka folds, Luckytom31 folds, alexandra195 calls $1, mafia1895 calls $1.FLOP [board cards 3S,9C,JH ]alexandra195 checks, mafia1895 checks, Antonis2005 bets $3.50, alexandra195 bets $7, mafia1895 folds, Antonis2005 bets $20 and is all-in, alexandra195 calls $15.15 and is all-in.TURN [board cards 3S,9C,JH,3D ]RIVER [board cards 3S,9C,JH,3D,6H ]SHOWDOWNAntonis2005 shows [ KS,KC ]alexandra195 shows [ JC,2C ]:laugh: :laugh: Antonis2005 wins $1.35, Antonis2005 wins $46.80.:laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 4 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2007 Ηρέμησε Αντώνη, μην κάνεις και πάρτυ επειδή έχασα, lol.AGAIN AND AGAIN AND AGAIN, είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Aλλο είπα, αλλο λες. Ζήτησα να σχολιαστεί αυτή η μανία του τύπου "βάλτε να πάνε" που παρατηρείται στα online cash games, που μας ξενερώνει όλους, πιστεύω... Παιχνίδι χωρίς λογική, επίθεση για την επίθεση. Κι εσύ όπως και όλοι μας γελάς με την ψυχή σου πολλές φορές, όταν κοιτάς στα showdowns τι κρατούσαν οι εμπλεκόμενοι, είμαι σίγουρος, ειδικά τα χαμένα φύλλα που μπήκαν στη γιούρια και ότι βγει!Και σταμάτα να κρίνεις το παίξιμο εκ του αποτελέσματος... Με τον συγκεκριμμένο αντίπαλο, είτε έκανα τσεκ στο φλοπ, είτε πόνταρα, το ίδιο και το αυτό. Τον παρατηρούσα μισή ώρα, δεν έκανε πίσω όταν έμπαινε σε φλοπ, κι ας έχανε. Με σύμφερε να μείνει μέσα, 3 άσσους είχα, έκανε χρώμα με τέσσερα φύλλα από κάτω, και μάλιστα χρώμα που δεν είχα εγώ στους άσσους μου... Τέτοια χέρια περιμένεις για να πάρεις ένα καλό ποτ, αν φοβάσαι τα πάντα, δε βγάζεις ποτέ...Ο holdem, πολύ εύστοχα, ανέλυσε τον κανόνα. Μίλησε όμως για τουλάχιστον μέτριους αντιπάλους, και παρατηρητικούς, και όχι για άτομα που παίζουν ό,τι νά'ναι. Ο αντίπαλος μου είχε 78 off και χτύπαγε από preflop. Χτύπαγε μέχρι all in με φλοπ A 6 10. 4 outs είχε, ή runner runner μπαστούνια ζήταγε... Ε, αν αυτός έπαιξε σωστά επειδή χάρηκες που μου πήρε τα λεφτά, κι εγώ είμαι ...λάκας που δεν τον έδιωξα, τότε τι να σου πω ρε Αντώνη... Και του χρόνου... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 4 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2007 Κι εγώ χαίρομαι που υπάρχουν τέτοιοι παίκτες ώστε να μπορείς κάθε 5 λεπτά να ποστάρεις τέτοια χέρια και να τους τα παίρνεις. Από την άλλη όμως ρε Αντώνη, μόλις περιέγραψα δύο από τα worst beats που μπορούν να συμβούν στο πόκερ και που μου στοίχισαν 200 δολάρια. Κι εσύ μου απαντάς με ποστ που γελάς επειδή εσύ δε φάνηκες άτυχος, όσο εγώ... Τέλος πάντων...Θυμήθηκα όμως από το nick σου, μια φορά σε τουρνουά στο pokergr που μου είχες πάρει ένα μεγάλο ποτ. Είχα :Jh :Jd , είχες :9s :7s , είχα κάνει raise στο blind σου preflop, το φλοπ ήταν :Kh :9s :4d , μίλαγες πρώτος, πόνταρες και έκανα reraise, μπήκες all in και τα είδα. Κέρδισες γιατί βγήκε ένα :9c στο river, παιχνίδι που δεν ήταν και πολύ μακρυά από αυτά που κοροιδεύεις...Δεν θα το θυμόμουν αλλά με είχες εκνευρίσει τότε γιατί με ρώτησες "γιατί μπήκες, δε φοβήθηκες το ρήγα? Σε αυτό πόνταρα εγώ" και σου απάντησα ότι μπήκα γιατί είχα παρατηρήσει ότι σε όλο το τουρνουά σε αυτό πόνταρες, το να μη έχει ο άλλος... Και σε ρώτησα γιατί δε φοβήθηκες εσύ όταν έκανα reraise... Δε φτάνει δηλαδή που σου άνοιξε, ζήταγες και τα ρέστα από πάνω, τέλος πάντων.Παρά το μεγάλο ποτ που μου πήρες, επειδή παρακολουθούσα, είχες τερματίσει 20ος από 32 παίκτες, μάλλον επειδή και κάποιος άλλος δεν θα είχε φοβηθεί το ποντάρισμα σου, αλλά αυτή τη φορά δεν υπήρχε από μηχανής θεός...:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 4 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2007 Υπάρχουν ορισμένα φλόπ που ακόμα και οι :As :Ah θα πρέπει να σκέφτονραι πρώτα το πάσο και μετά το all-inασφαλώς και οποισδήποτε άλλος παικτης (π.χ εγω θα είχα πάει πάσο) Επίσης ήθελα να σου πώ οτι αυ΄τοί οι παίκτες είναι οι ίδιοι που οταν πιάνουν κορυφαίο χέρι κ΄΄ανουν συνέχεια ντούκου μπας και ποντάρεις κα΄μμιά άλλη ψαρούκλα.Αλλα ετσι για να μαθαίνουμε ας πούμε οτι είμαστε απο πρώτες θέσεις εχουμε :As :Ah εχουν δει το στοίχημα άλλοι 3 παίκτες και παίρνουμε φλόπ:Kd :Qd :Ts Τί πρέπει να κάνουμε?Πρώτα πρέπει να σκεφτόμαστε το πάσο και μετά οτιδήποτε άλλο Ιδίως οταν δούμε κάποιον παίκτη είτε να πηγαίνει τα ρέστα του είτε να κα΄νει δυνατά bet. Οι περισσότεροι παίκτες πιστεύουν οτι επειδη πήραν ΑΑ στο χέρι θα πάρουν την παρτίδα εύκολα. Δεν προσέχουν στο board τι έπεσε και αρχίζουν τα all-in οταν έπρεπε να κάνουν all-aout. To ίδιο ακριβώς έκανες και εσύ με τους JJ. Είχα καταλάβει απο το bet σου στο φλόπ οτι έχεςι ζεγάρι μικρότερο του Κ (αλλο ένα σωστό read) και πήγα all-in αλλα........Δες μια παρτίδα για να καταλάβεις τι εννοώ.δεν έχω πάρει χαμπάρι οτι παίζω με AA γιατί εγώ κάνω το raise και αυτός καλεί Επίσης πρόσεξε οτι ενω κάνω φούλ δεν κάνω check που θα κάνατε οι περισσότεροι αλλα ούτε και πολύ δυνατό κάτι σαν τυράκι :) ANTES/BLINDSWashtsass posts blind ($0.25), kaenkkunen posts blind ($0.25).PRE-FLOPkoijjari folds, MaldiniWins folds, Luckytom31 folds, tottistar folds, sir_h8 folds, manouch calls $0.25, Antonis2005 bets $1.25, SwedishKiwi. calls $1.25, Washtsass folds, kaenkkunen folds, manouch folds.FLOP [board cards 9D,10C,JD ]Antonis2005 bets $2.50, SwedishKiwi. bets $5, Antonis2005 calls $2.50.TURN [board cards 9D,10C,JD,9C ]Antonis2005 bets $4.50, SwedishKiwi. bets $9, Antonis2005 bets $13.45 and is all-in, SwedishKiwi. calls $8.95.RIVER [board cards 9D,10C,JD,9C,6C ]SHOWDOWNAntonis2005 shows [ JC,JS ]SwedishKiwi. shows [ AS,AD ]Antonis2005 wins $47.65. ;) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vergitsis Δημοσίευση 5 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2007 antoni meta xriston profites mporoume oloi na ginoume...... :whistle: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 5 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2007 baskont έγραψε:Ηρέμησε Αντώνη, μην κάνεις και πάρτυ επειδή έχασα, lol.Ασφαλώς και δεν κάνω πάρτυ. Δεν έιμαι χαιρέκακος. Ασφαλώς μου τυχαίνουν και μένα τέτοια κάποιες φορές. Αλλα αμα τα έχω παιξει σωστά και έχω κάνει οτι μπορούσα, δεν έχω κανένα παράπονο. ΕΑν έχω κάνει λάθος παίξιμο ξαναθυμάμαι την παρτίδα σκέφτομαι που έκανα την μαλακία και υπόσχομαι στον ευατό μου οτι εαν τύχω στην ιδια κατάσταση λίγο αργότερα δεν θα ξανακάνω το ίδιο λάθος. Δεν κλαψουρίζω γιατί ήταν τυχερός ο αντίπαλος μου, αλλά μαλλώνω τον εαυτό μου που του έδωσα εγώ το δικαίωμα να ελπίζει, οτι θα είναι τυχερός μαζί μου baskont εντελώς φιλικά. Και να ξέρεςι οτι εαν αισθάνεσαι τον εαυτό σου καλό παίκτη και είσαι καλός παίκτης κάτι τέτοιοι θα στα επιστρέψουν λίαν συντόμως και με τόκο B) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 5 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2007 baskont έγραψε:Ηρέμησε Αντώνη, μην κάνεις και πάρτυ επειδή έχασα, lol.Ασφαλώς και δεν κάνω πάρτυ. Δεν έιμαι χαιρέκακος. Ασφαλώς μου τυχαίνουν και μένα τέτοια κάποιες φορές. Αλλα αμα τα έχω παιξει σωστά και έχω κάνει οτι μπορούσα, δεν έχω κανένα παράπονο. ΕΑν έχω κάνει λάθος παίξιμο ξαναθυμάμαι την παρτίδα σκέφτομαι που έκανα την μαλακία και υπόσχομαι στον ευατό μου οτι εαν τύχω στην ιδια κατάσταση λίγο αργότερα δεν θα ξανακάνω το ίδιο λάθος. Δεν κλαψουρίζω γιατί ήταν τυχερός ο αντίπαλος μου, αλλά μαλλώνω τον εαυτό μου που του έδωσα εγώ το δικαίωμα να ελπίζει, οτι θα είναι τυχερός μαζί μου baskont εντελώς φιλικά. Και να ξέρεςι οτι εαν αισθάνεσαι τον εαυτό σου καλό παίκτη και είσαι καλός παίκτης κάτι τέτοιοι θα στα επιστρέψουν λίαν συντόμως και με τόκο B) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 5 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2007 baskont έγραψε:Και σταμάτα να κρίνεις το παίξιμο εκ του αποτελέσματος... Με τον συγκεκριμμένο αντίπαλο, είτε έκανα τσεκ στο φλοπ, είτε πόνταρα, το ίδιο και το αυτό. Τον παρατηρούσα μισή ώρα, δεν έκανε πίσω όταν έμπαινε σε φλοπ, κι ας έχανε. Με σύμφερε να μείνει μέσα, 3 άσσους είχα, έκανε χρώμα με τέσσερα φύλλα από κάτω, και μάλιστα χρώμα που δεν είχα εγώ στους άσσους μου... Τέτοια χέρια περιμένεις για να πάρεις ένα καλό ποτ, αν φοβάσαι τα πάντα, δε βγάζεις ποτέ...Ε΄έσυ δεν θα μάθεις ποτέ!!!!Σε παραπέμπω στο post Μου ετσι παίζονατι οι ΑΑ? Και τον δικό μου αντίπαλο τον σύμφερε να μείνω μέσα μόνο που άμα δεν μου έκανε το river δεν θα μου έπαιρνε σεντς αλλα αμα μου έκανε θα του τα έπαιρνα όλα!!!!Μετα το τέλος της παρτίδας μου έγραψεBSLκαι εγώ npAAδες την παρτίδα καλά και σκέψου........... Και αυτός ΄πήγε στους φίλους και κλαψούριζε αυτοί τον παρηγόρησαν γιατί ενας ανίκανος παίκτης μπήκε με :5d :8d και νίκησε το τεράστιο χέρι του απο το φλόπ ΑΑΑ:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Αυτός εαν του ξανασυμβεί ΑΑΑ, πάλι με τον ιδιο τρόπο θα χάσει. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vergitsis Δημοσίευση 5 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2007 mονο που στην συγγεκριμενη περιπτωση μιλαμε για check flop kai oxi check turn...και μιλαμε επισης για runner runner cards se turn kai river για να κανει χρωμα...τωρα αν λες εσυ poy mpaineis all in me 2nd pair sto board allin οτι θα εκανες fold set assous tote ok...egw gia auto milisa gia meta xriston profites.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bosio Δημοσίευση 5 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2007 Αντώνη με αυτη τη τακτική εναντιον του baskont στο τουρνουα του poker.gr είσαι κερδισμένος στα τουρνουα ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 5 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2007 bosio έγραψε:Αντώνη με αυτη τη τακτική εναντιον του baskont στο τουρνουα του poker.gr είσαι κερδισμένος στα τουρνουα ?Εγώ δεν παίζω τουρνουά. Στα cash game οταν κάθομαι να παιξω οι περισσότεροι παικτες είναι σημειωμένοι. Σε αρκετούς γράφω ποτε μπλοφα σε αυτόν είναι ψαρούκλα και βλέπει τα πάντα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts