GeorgeSadoor Δημοσίευση 19 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Φεβρουαρίου, 2009 Το είχα κάνει θέμα στην ενότητα της betfair και δεν πήρα απάντηση και ξαναποστάρω.Δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση το πρόγραμμα.Μόνιμα μου βγάζει το εξής:Καμιά βοήθεια?Το θέλω για το freeroll της κυριακής.Είναι καλά τα λεφτά. Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 19 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Φεβρουαρίου, 2009 To Freeroll άνευ κατάθεσης? Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 19 Φεβρουαρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Φεβρουαρίου, 2009 kounamoutas έγραψε:To Freeroll άνευ κατάθεσης?Καλή ερώτηση.Ας μας απατήσει όποιος γνωρίζει. Παράθεση
dred_13 Δημοσίευση 19 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Φεβρουαρίου, 2009 Λογικα πρέπει να χρησιμοποιείς Vista.Λοιπόν, κάνε δεξί κλικ στο αρχείο εγκατάστασης και πάτα "run as administrator" και θα στο εγκαταστήσει. Αν έχεις ελληνικά vista κάτι ανάλογο στα ελληνικά θα γράφει αλλά δεν ξέρω πως γιατί έχω τα αγγλικά.Πες αν δούλεψε μετά να το ξέρω... Παράθεση
Giapap Δημοσίευση 19 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Φεβρουαρίου, 2009 ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ TOYRNOYA?ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2009 Μου το είπαν αυτό με <<εγκατάσταση ως διαχειριστής>> και πέτυχε.Ούτε εγώ το βρίσκω το τουρνουά και δεν ξέρω αν πρέπει να καταθέσω χρήματα για να συμμετάσχω.Κάνας υπέυθυνος της betfair δεν υπάρχει ρε παιδιά? Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2009 Τι έγινε και η Betfair με ώρες LasVegas λειτουργεί? Παράθεση
baskont Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2009 Για τo $2500 freeroll της BetfairPoker δεν χρειάζεται να γίνει κατάθεση.Νομίζω έχει ήδη ανακοινωθεί στο software, ενώ οι εγγραφές ανοίγουν 24 ώρες πριν την έναρξη του τουρνουά. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2009 Ωραία!Τα λέμε την Κυριακή στην betfair!:laugh: Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2009 Άσχετο-άκουσα πως ο sahamies παίζει και στην betfair με αλλο nickname.Ξέρει κανείς τπτ? Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2009 Ρε GeorgeSadoor εδω έχουμε χάσει και τα δικά μας τα nickname του Sahamies θα ξέρουμε!!!Πάντως λίγο υποτιμητικό για το PR της Betfair να μην απαντάει και απλά να πετάει μια ανακοίνωση...Anyway thanks Baskont Παράθεση
baskont Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2009 Φίλε kounamoutaέχω δει τους manager της Betfair από κοντά στο γραφείο τους. Έχεις δει κάτι Ελληνικές ταινίες με τον Βουτσά που απαντάει σε 4 τηλέφωνα ταυτόχρονα; Κάτι τέτοιο παίζει λοιπόν και όπως καταλαβαίνεις δεν έχουν τον χρόνο να παρακολουθούν συνεχώς το forum. Δεν είναι θέμα υποτίμησης λοιπόν, μη το παιρνεις έτσι. Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2009 Αν έχουν τόση δουλειά ρε φίλε ας προσλάβουν και άλλους. Εγώ προς θεού δε κατηγορώ το κάθε παλικάρι που δουλεύει αλλα την πολιτική της εταιρίας.(Με έχουν πάρει παλιότερα απο την μάλτα τηλέφωνο για να με ρωτήσουν αν θέλω να αλλάξουν κάτι στο λογισμικό αν είμαι ευχαριστημένος κλπ. Ευγενέστατοι).Αλλά εδώ βλέπω την απουσία τους σαν support(Υπήρξε και ενα σχετικό ποστ τις προάλλες για παράπονα πολλών παικτών, επίσης καμία συμμετοχή), όμως όσον αφορά τα promotions τους τσούπ με την μία!Αυτό εμένα με ξινίζει λίγο. Thats all Παράθεση
bouklinio Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2009 to mono pou exo na diloso epi tou thematos einai oti sebomai aperiorista tin photo-avatar tou kounamoutas...ta ipoloipa einai peritta..:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2009 Φιάσκο πάλι το "ελληνικό" freeroll της Betfair. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2009 Τί δουλειά έχουν τόσοι ξένοι στο τουρνουά?Άσε που παίζουν και χάλια.Άθλιοι τελείως. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2009 Είμαι στις 9000+ μάρκες. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2009 Ξέρει κανείς οι πόσοι πρώτοι πληρώνονται?1200 κατι ατομα εχει συνολικά. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2009 Aποκλείστηκα στη θέση 204 από 1269 συμμετέχοντες ΤΤvsQQ. Παράθεση
peris31 Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2009 ρε παιδια ξερει κανεις τι γινεται με το τουρνουα της betfair.δεν αναφερει πουθενα τα επαθλα.τι εγινε ακυρωσε το ποσο και μας αφησε να παιζουμε για αερα?παντου γραφει 0.τσαμπα τοσες ωρες παιχνιδιου... Παράθεση
voukefalas4 Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2009 ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΟΥΤΑS ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΣΕ ¨ΕΛΛΗΝΙΚΟ¨ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΑΤΑ Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2009 Συμφωνώ.Απλά ΑΙΣΧΟΣ! Παράθεση
grioula Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2009 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΟΥ FREE ROLL TIS BETFAIR?ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2009 Άστο φίλε.Κοροιδία σκέτη.Στο prize έλεγε 0$! Παράθεση
mickie310 Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2009 Ο sl8eg μας εξήγησε χτες πολλές φορές ότι θα πληρωθούν οι 99 πρώτοι Έλληνες εντός 48 ωρών. Λίγη υπομονή. Παράθεση
Recommended Posts