Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Το είχα κάνει θέμα στην ενότητα της betfair και δεν πήρα απάντηση και ξαναποστάρω.

Δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση το πρόγραμμα.Μόνιμα μου βγάζει το εξής:

y0312.jpg

Καμιά βοήθεια?

Το θέλω για το freeroll της κυριακής.Είναι καλά τα λεφτά.B)

Δημοσίευση

Λογικα πρέπει να χρησιμοποιείς Vista.

Λοιπόν, κάνε δεξί κλικ στο αρχείο εγκατάστασης και πάτα "run as administrator" και θα στο εγκαταστήσει. Αν έχεις ελληνικά vista κάτι ανάλογο στα ελληνικά θα γράφει αλλά δεν ξέρω πως γιατί έχω τα αγγλικά.

Πες αν δούλεψε μετά να το ξέρω...

Δημοσίευση

Μου το είπαν αυτό με <<εγκατάσταση ως διαχειριστής>> και πέτυχε.;)

Ούτε εγώ το βρίσκω το τουρνουά και δεν ξέρω αν πρέπει να καταθέσω χρήματα για να συμμετάσχω.

Κάνας υπέυθυνος της betfair δεν υπάρχει ρε παιδιά?

Δημοσίευση

Φίλε kounamouta

έχω δει τους manager της Betfair από κοντά στο γραφείο τους. Έχεις δει κάτι Ελληνικές ταινίες με τον Βουτσά που απαντάει σε 4 τηλέφωνα ταυτόχρονα; Κάτι τέτοιο παίζει λοιπόν και όπως καταλαβαίνεις δεν έχουν τον χρόνο να παρακολουθούν συνεχώς το forum. Δεν είναι θέμα υποτίμησης λοιπόν, μη το παιρνεις έτσι.

Δημοσίευση

Αν έχουν τόση δουλειά ρε φίλε ας προσλάβουν και άλλους. Εγώ προς θεού δε κατηγορώ το κάθε παλικάρι που δουλεύει αλλα την πολιτική της εταιρίας.

(Με έχουν πάρει παλιότερα απο την μάλτα τηλέφωνο για να με ρωτήσουν αν θέλω να αλλάξουν κάτι στο λογισμικό αν είμαι ευχαριστημένος κλπ. Ευγενέστατοι).

Αλλά εδώ βλέπω την απουσία τους σαν support(Υπήρξε και ενα σχετικό ποστ τις προάλλες για παράπονα πολλών παικτών, επίσης καμία συμμετοχή), όμως όσον αφορά τα promotions τους τσούπ με την μία!

Αυτό εμένα με ξινίζει λίγο. Thats all :)

Δημοσίευση

ρε παιδια ξερει κανεις τι γινεται με το τουρνουα της betfair.δεν αναφερει πουθενα τα επαθλα.τι εγινε ακυρωσε το ποσο και μας αφησε να παιζουμε για αερα?παντου γραφει 0.τσαμπα τοσες ωρες παιχνιδιου...