Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑ ΣΑΝ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΝΑ ΜΠΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ.ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΕΞΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΕΠΑΙΞΑ ΣΤΗΝ ΒWIN.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ.ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ.

ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΕΚΙΑ ΡΗΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ALL-IN KAI MΠΕΝΟΥΝ 3 ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΑ.ΤΟ ΠΟΤ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ.ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΦΛΟΠ ΜΕ ΡΗΓΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΠΙΘΑΝΟΤΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΦΙΛΟ ΕΧΩ 98 ΠΙΘΑΝΟΤΙΤΕΣ ΟΙ 2 ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΕΟΣ 2 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΜΟΝΟ.ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΗΔΗ ΝΑ ΠΑΝΥΓΙΡΙΖΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΙΒΕΡ ΑΝΟΙΓΕΙ ΝΤΑΜΑ ΑΝ ΘΗΜΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΑΝΩ ΜΕ ΚΕΝΤΑ.

ΞΕΚΙΝΑΩ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΕΚΙΑ 10ΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ALL-IN Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΣΟ ΚΑΙ ΕΞΙ ΚΑΙ ΜΠΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΣΑ.ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΦΛΟΠ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΚΑΡΕΣ.Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΕΞΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΙΒΕΡ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΧΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

• Απαντήσεις 61
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

GeorgeSadoor έγραψε:

Η bwin χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της ongame.Οπότε την ongame <<θα πρέπει να κατηγορήσεις>> και όχι την bwin.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΨΑΛΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ.ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ,ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΡΟΔΙΤΗΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ.ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.(ΕΧΑΣΑ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙΑ ΑΣΣΟΥΣ,Π.Χ)ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΑ ΣΑΙΤ ΤΑ ΜΠΕΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΛΟΖΕ,ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΖΕ.ΠΟΛΥ ΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΕ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
Δημοσίευση

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΑΜΙΩΝΤΕ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΚΕΡΣΤΑΡ ΕΧΩ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΦΟΡΕΣ ΑΑ ΚΑΙ ΚΚ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑ ΑΚΡΙΒΑ,ΕΝΩ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΦΥΛΑ ΩΠΟΣ 6-2 J-3 ΚΛΠ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑ ΜΕ ΤΡΕΛΟ ΦΟΥΛ Η ΣΕΤ ΚΑΙ ΚΕΝΤΕΣ.ΡΕ ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ.ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΑ,ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΥΤΟΥΣ

Δημοσίευση

nikilio137 έγραψε:

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΑΜΙΩΝΤΕ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΚΕΡΣΤΑΡ ΕΧΩ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΦΟΡΕΣ ΑΑ ΚΑΙ ΚΚ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑ ΑΚΡΙΒΑ,ΕΝΩ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΦΥΛΑ ΩΠΟΣ 6-2 J-3 ΚΛΠ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑ ΜΕ ΤΡΕΛΟ ΦΟΥΛ Η ΣΕΤ ΚΑΙ ΚΕΝΤΕΣ.ΡΕ ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ.ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΑ,ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΥΤΟΥΣ

Τί πρόγραμμα???

Φίλε και γώ κερδίζω στο πόκερ.Δεν είμαι γραμμένος βέβαια στην pokerstars αλλά κερδίζω.

Και δεν είμαι και κάνα όνομα (ακόμη:P ).

Δημοσίευση

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ=ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΕ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟΥ ΒΑΛΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

Π.Χ.ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ?Ε ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ,ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΕ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΗ ΤΙ ΤΖΑΚ ΠΟΤ ΠΑΙΦΤΕΙ?

Δημοσίευση

Παιδες μη κατηγορητε θεους και δαιμονες επειδη

σας εβγαζε 95% πιθανοτητα νικης και στο τελος φαγατε wipe. Συμβαινουν αυτα και στις καλυτερες οικογενειες, μην απογοητευεστε.

Πιστευω ή τουλαχιστον θελω να πιστευω πως το card dealing ειναι εντελως random, αλλιως δεν εχει κανενα νοημα αυτο που κανουμε.

Επισης αν μια εταιρια θελει να σου κανει "πουστιτσα" δεν θα την κανει σε εσενα προσωπικα, αλλα θα το κανει σε ποιο ευρεια κλιμακα. Για παραδειγμα:

θελει να προσελκυσει παιχτες που παιζουν με play money να κανουν καταθεση και να ξεκινισουν να τζογαρουν real. Στα τουρνουα λοιπον των play money οπου συμμετεχουν και play & real money παιχτες μπορει να συμπεριλαβει μια ρουτινα στο λογισμικο της η οποια θα δινει εξτρα % πιθανοτητες για να ανοιξει καλο φυλλο στους παιχτες με τα play money ωστε να καταλαβουν καλυτερες θεσεις στο τουρνουα ακα να γλυκαθουν να πιστεψουν οτι εγιναν καλοι σε ενα βραδυ και να πανε μετα να ακουμπησουν τα $$ για να παιξουν κανονικα. Αυτο δε θα φαινοτανε καπου στο συστημα και θα εκανε μια χαρα τη δουλεια του. Δε λέω οτι το λογισμικο θα εβγαζε ασσους απο το ποπο του για παρτυ τους, αλλά σιγουρα ειναι κατι που παραμετροποιειται

Δημοσίευση

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΠΑΝΙΑ,ΩΠΟΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΑ ΨΥΧΟΥΛΑ.ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΡΕΣ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΝΩ ΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡ ΜΕ ΣΤΑΚ ΥΨΗΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΗΔΑ ΕΤΣΙ ΣΤΕΓΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΨΥΧΟΥΛΑ.ΑΝ ΕΒΑΖΑ ΤΑ ΧΑΝΤ ΧΙΣΤΟΡΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΠΑΘΕΝΑΤΕ ΠΛΑΚΑ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΡΔΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ,ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΚΕΡ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΟΥΡ,ΟΧΙ ΤΑ ΟΝΛΑΙΝ

• 2 months later...
Δημοσίευση

το τελευταιο διαστημα στο Pokerstars με ΑΑ χανω συνεχως.στις 7 φορες που τους επιασα εχασα τις 5 :laugh: καλα δε συζηταω με ΚΚ,QQ,JJ που παντα καποιος κανει call με Α-3 offsuit και παντα βγαινει Α στο ταμπλω.ουτε οταν μπαινω με Α-Κ και πιανω επαφη(1 στις 3-4) σε μονοχρωμο ταμπλω:laugh:

παρατηρωντας τα hands βλεπω οτι οταν δεν παιζω χερια τυπου 6-8,7-3,10-7 off ολα!!! σε προχωρημενα μαλιστα σημεια του παιχνιδιου οπου "καις" αρκετα χερια,πολλες φορες κανω φουλ και κεντες και trips:laugh:

το τελευταιο διαστημα παιζω μονο για να κανω αυτες τις παρατηρησεις και τις καταγραφω κιολας και πραγματικα εχει τελικα την πλακα του:P .Φυσικα αισθανομαι τυχερος που αρχικα δεν εσπασα κανα monitor.αντε να νομιμοποιηθει το holdem στη Ελλαδα να παιζουμε κανα σαβατοκυριακο στη Παρνηθα γιατι στο online τα μαθηματικα και οι πιθανοτητες ειναι ΑΚΥΡΑ;)

Δημοσίευση

Den ksero pios sas ipe oti tha arxisete na pezete ksafnika poker ke tha ginete plousioi .Antimetopizete to bad beat san ena empodio sto pokeriko pepromeno sas i antilipsi pou exete gia to pexnidi se sxesi me tis ikanotites sas me kani mono na gelao ke na xerome pou iparxoun pektes san ke sas pou rixnoun tis euthines sta site.

Mono Gelia mono an dn ipirxate ke sis kanis dn tha evgaze kerdos

Δημοσίευση

nikilio137 έγραψε:

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΠΑΝΙΑ,ΩΠΟΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΑ ΨΥΧΟΥΛΑ.ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΡΕΣ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΝΩ ΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡ ΜΕ ΣΤΑΚ ΥΨΗΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΗΔΑ ΕΤΣΙ ΣΤΕΓΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΨΥΧΟΥΛΑ.ΑΝ ΕΒΑΖΑ ΤΑ ΧΑΝΤ ΧΙΣΤΟΡΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΠΑΘΕΝΑΤΕ ΠΛΑΚΑ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΡΔΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ,

ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΚΕΡ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΟΥΡ,ΟΧΙ ΤΑ ΟΝΛΑΙΝ

Παρόμοια ποστ έχουν δημοσιευθεί χιλιάδες και θα συνεχίσουν να δημοσιεύονται σε όλα τα ποκερικά φόρουμ. Όταν χάνεις είναι πιο εύκολο να ρίξεις την ευθύνη στην τύχη, την πλατφόρμα, το site, τα αστέρια, όχι όμως στον εαυτό σου...

Απλά δράττομαι της ευκαιρίας για να ανακοινώσω ότι από αύριο το Pokerland εγκαινιάζει μία νέα βάση δεδομένων, η οποία θα συγκεντρώνει τα αποτελέσματα των Ελλήνων παικτών σε online τουρνουά.

Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να δείτε καθαρά - με αποδείξεις που λεει κι ο Ευαγγελάτος - ότι υπάρχουν δεκάδες έλληνες παίκτες με σταθερά κέρδη αρκετών χιλιάδων ευρώ.

Είναι βέβαιο ότι η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών του πόκερ είναι loosing players, όμως δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς ότι όσο το επίπεδο ενός παίκτη ανεβαίνει, τόσο πλησιάζει να γίνει even και μετά, πάντοτε με σοβαρή προσπάθεια, μελέτη και υπομονή να παρουσιάζει και σταθερό κέρδος.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε αύριο, αναλύοντας τα αποτελέσματα της βάσης για συγκεκριμένους παίκτες.

Δημοσίευση

symfono me ayta pou les alla pisteyo oti merikes etaireies voithane kapios ellines pextes tous opious gnorizoun i tous exoun diafimisi aytoi oi pextes se live tournament!!! ego pisteyo oti an valo ena apo tous ellines pextes pou ine megalo onoma sto elliniko poker na katsi na pexi me to logariasmo mu pou exo se kapia etaireia tha xasi logo tyxis!!!

Δημοσίευση

Σύμφωνα με το σκεπτικό σου δέχεσαι ότι ορισμένες εταιρίες - και συγκεκριμένα κάποιοι μάνατζερς των εταιρειών αυτών - έχουν την ικανότητα να επεμβαίνουν στο λογισμικό της πλατφόρμας και να καθορίζουν τα αποτελέσματα!

Δηλαδή η πλατφόρμα του πόκερ network δίνει τη δυνατότητα σε ορισμένους ανθρώπους από κάθε skin της να επηρεάζουν αποτελέσματα; Και πόσα; Και σε ποιο βαθμό;

Για παράδειγμα το iPoker, η BossMedia κλπ ΄έχουν δεκάδες skins. Αν δεχτούμε το σκεπτικό σου θα σήμαινε ότι δεκάδες ή ακόμη κι εκατοντάδες άνθρωποι θα είχαν στα χέρια τους την κότα με τα χρυσά αυγά! Εσύ αν ήσουν στη θέση αυτών των μάνατζερ δεν θα άνοιγες 3-4 λογαριασμούς να ρημάξεις όλους τους αντιπάλους;

Όχι φίλε μου δεν γίνονται αυτά και κάτσε ανέλυσέ το ψύχραιμα με κοινή λογική και θα δεις ότι δε συμφέρει σε καμία εταιρία να εφαρμόσει ένα τέτοιο πλάνο ανάπτυξης. Μα δεν υπάρχει και λόγος άλλωστε.....

Δημοσίευση

to on-line poker ine epixirisi!!! epidi ego parakoloutho ta tournaments pou pezoun oi megaloi ellines pextes exo sximatisi ayti tin idea gia to on-line poker...kai to allo einai ayto pou proanefera pou evala kapion apo aytous kai epexe me to diko mu logariasmo!!! tous ypologistes kai ta logismika min xexnas oti anthropoi ta ftiaxnoun kai oti theloun kanoun...

kai to allo...otan xipniso mia mera kai arxiso na pezo tournament kai vlepo oti me paei to fyllo meta apo 2-3 trapezia arxizo na pezo ayta ta MAD-TILT ALL IN...oti kai na kratao tha kerdiso(paradeigma proxthes eixa $3 kai se kapia fasi ta ekana $120 epidi me pigene to xarti)...tin alli mera epexa 20 synexomena trapezia oti kai na eixa exana!!! ego to pisteyo oti to texas holdem einai paixnidi ikanotiton alla se live tournament...to on-line kanei tis p.....s tou!!!!