spiridaus Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2009 Γειά σας!Καταρχήν να διευκρινισω οτί δε γράφω αυτό το θέμα για να παραπονεθώ η να γκρινιάξω(το ότι είμαι χαμένος μέχρι στιγμής το αποδίδω σε δικά μου λάθη που θα γράψω σε άλλο θέμα για να μου δώσετε τα φώτα σας !) το θέμα μου λοιπόν. Κατά καιρούς έχω παίξει σε διάφορες αίθουσες, ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο πιστεύετε εσείς ότι υπάρχει τυχαιότητα στο οnline poker. Πιο συγκεκριμένα, έχω παρατηρήσει ότι σε κάποιες αίθουσες (full tilt) πίανεις πολύ πιο εύκολα φύλλο από ότι σε άλλες (party poker).Επίσης, σε κάποιες σπάνε πόλυ εύκολα τα καλά φύλλα, σε άλλες όχι . Σε κάποιες έρχεται σχεδόν πάντα ένα απίστευτο ρίβερ που ανατρέπει τα πάντα ή ακόμα ξέρεις τι περίπου να περιμένεις ανάλογα με το φλοπ (αν έχει βγεί 6,8,9 για παράδειγμα στο ρίβερ θα βγεί και ένα 7 για να γίνει η κέντα). Φαίνεται δηλάδη σα να υπάρχει κάποιο pattern ας πουμε που επαναλαμβάνεται.Με λίγα λόγια, έχω την εντύπωση ότι κάποιες αίθουσες (δε ξέρω κάτα πόσο γίνεται αυτό) είναι επιτηδευμένα "συναρπαστικές"¨και αυτό όχι για να ευνοήσει κάποιους αλλά για να κάνει το παιχνίδι πιο εθιστικό , με αποτέλεσμα όμως να γίνεται λιγότερο ρεαλιστικό..Είναι ιδέα μου;Αυτα και συγχαρητήρια για το site Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2009 ''(αν έχει βγεί 6,8,9 για παράδειγμα στο ρίβερ θα βγεί και ένα 7 για να γίνει η κέντα)''Aυτό λέγεται straight draw και πολλοί θα έμπαιναν all in αν είχαν για παράδειγμα TJ.Είναι απλή στατιστική.Κάποιες φορές θα βγαίνει και άλλες όχι.Δεν είναι κάτι περίεργο.Απλή στατιστική. Παράθεση
valerisg Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2009 Apo th stigmh file pou oi aithouses konomane apo th ganiota den exoun kanenan ma kanena logo na kanoun tetoia kolpa. Epishs mhn xehnas oti oles oi aithouses exoun ena anwtato plafon sth ganiota gyrw sta 5$ max auto shmainei oti apo ena shmeio kai meta osa fraga kai na boune autes plai 5$ tha paroune. Tha symfwnhsw oti einai apla thema statistikhs Παράθεση
fun3s Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2009 symfwnw se genikes grammes me tous prohgoumenous, omws skefteite na einai merikoi ap tous programmatistes arketa donk, wste na exoun kanei la8os thn pi8anothta sto arxiko programa. Dn ginetai na niw8eis ta 85-15 coinflip:P Egw sthrizw full tilt padws... Παράθεση
spiridaus Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2009 Ναι, σύμφωνει, αλλά αυτό που λέω εγώ είναι οτί αυτό γίνεται για να τραβήξουν κόσμο (άρα και περισσότερα λεφτά) και όχι για να ευνοήσουν η να κλέψουν κάποιους. Επίσης αυτό με την κέντα που είπα δε λέω οτί υπάρχουν donkeys Που το κυνηγάνε, και εγώ θα το έκανα. Δεν υπαγορεύει καμιά στατιστική οτί μετα απο 6,7,9 πρεπει να βγεί και ένα 8. Και ξαναλέω οτί δεν το γράφω σαν παράπονο.Όσοι έχετε παίξει σε πολλές αίθουσες, πιστεύετε ότι τα καλά φύλλα βγαίνουν με την ίδια συχνότητα; Και ότι έχουν τις ίδιες ανατροπές; Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2009 spiridaus έγραψε:Ναι, σύμφωνει, αλλά αυτό που λέω εγώ είναι οτί αυτό γίνεται για να τραβήξουν κόσμο (άρα και περισσότερα λεφτά) και όχι για να ευνοήσουν η να κλέψουν κάποιους. Επίσης αυτό με την κέντα που είπα δε λέω οτί υπάρχουν donkeys Που το κυνηγάνε, και εγώ θα το έκανα. Δεν υπαγορεύει καμιά στατιστική οτί μετα απο 6,7,9 πρεπει να βγεί και ένα 8. Και ξαναλέω οτί δεν το γράφω σαν παράπονο.Όσοι έχετε παίξει σε πολλές αίθουσες, πιστεύετε ότι τα καλά φύλλα βγαίνουν με την ίδια συχνότητα; Και ότι έχουν τις ίδιες ανατροπές;Τί θα πεί δεν υπαγορεύει?Το πόκερ είναι και παιχνίδι στατιστικής οπότε αν έχεις ένα οποιοδήποτε draw έχει γύρω στο 35% να νικήσεις.Και δεν είναι donk-ικο σε πολλές περιπτώσεις να μπείς all in.Οπότε μην σε παραξενεύει αυτό.Tα καλά φύλλα αν βγαίνουν με την ίδια συχνότητα?Δηλ αν πάρεις καλό φύλλο θα νικήσεις? Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2009 spammmmmmmmmmmm Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2009 αν εχετε υπομονη 200κ χερια να περιμενετε και να τα κρατατε ενα ενα.τοτε να δειτε τι παιζει και να βγαλετε τα αποτελεσματα σας.αν περνετε trush πιο πολυ , αν περνετε AA πιο πολυ.μη γραφετε ομως οτι μλκιες σκεφτεστε , ειναι αστειο.εγω για 1+ χρονο ως τωρα , περνω πρωτα off suit φυλλα.ακριβως στη μεση ερχονται τα pairs , και τελευταια τα suited φυλλα.ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ λεγεται , την αντεχετε? Παράθεση
Recommended Posts