nikthegr Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ένα απίστευτο hand από το WPT L.A. Poker Classic **antigrafo apo oti postara sto union:Deite to xeri sto land pou postarei o Nikolas..Einai ena poly pro xeri.Oxi,den einai asteio gia sxoliasmo,opos leei to paidi pou to perigrafei sto land.Einai ena xeri pou prepei na analythei poly.Me tipota den kaneis call ekei me KJ.Kai as eisai pot comitted.Niotheis oti exeis HDH XASEI apo apostasi......Gamo ta paiximata nomizo....Ego den tha ekana pote call sto telos.......Vlepete,na mathainete.... Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 26 Φεβρουαρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Φεβρουαρίου, 2009 o kevin saul pou kanei to all in me to 85 einai gnostos gia tetoia moves ta exei kanei para polles fores kai o antipalos itan kala diavasmenos.diavasa malista oti ekane autocall de skeftike katholoy. genika pantos diavasa para polla xeria pou pextikan ekei kai polla sigoura mou fainotan akatalavistika. to gegonos oti ti proti mera sto 300-600 ipirxan stacks 400000 kai 200000 deixnei poso epithetika epaizan oi paiktes Παράθεση
pitsikos Δημοσίευση 20 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαίου, 2009 min to psaxnete einai akrivos opos me tin trela.otan ena ftoxos kanei treles einai apla trelos, otan tis kanei enas plousios tote autos einai..ekkentrikos.etsi kai auto to hand, mia malakia all in ekane apla epeidi o tipos den einai kapoios agnostos an tou evgaine tha itan....megalofies Παράθεση
Recommended Posts