Clarivoyant666 Δημοσίευση 1 Μαρτίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Μαρτίου, 2009 Kalhmera kat arxas.Loipon epeidh paizoume syxna me mia parea me lefta kai 8eloume na paizoume me swstous kanones exw kapoies apories.1)Isxyei oti apo ta 5 fylla pou dhlwnoume to 1 toulaxiston prepei na vrisketai sto xeri mas?Exei tyxei na yparxei xrwma katw kai enas na mhn exei kati kai enas allos na exei mia epafh kai na ta moirazonte epeidh dhlwnoun to xrwma katw kai oi dyo...nomizw oti dn ginetai na dhlwnoume 5 fyla pou einai ola katw2)Otan katw yparxei 10,2,3,K,A kai egw exw 10,5 kai enas allos 10,6 ta moirazomaste h metraei to kicker dld to deytero fylo pou exoume sto xeri?3)Katw vriskonte 2,3,6,K spa8ia kai ena asxeto.Egw exw ena 7 spa8i kai enas allos exei 8 spa8i.Ta moirazomaste epeidh to pio psilo fylo sto xrwma mas einai o K pou eiai koinos h parei symfwna me to fylo pou exoume sto xeri?kai allazei kati an egw exw ena spa8i sto xeri kai o allos dyo?Ennow einai pio "dynatos" epeidh exei 2 spa8ia sto xeri asxeto me to ti einai ayta?Parakalw perimenw apanthsh gt exw faei to internet kai dn mporw na vrw apanthseis...an 3erete kapoio site gi ayta parakalw postarete toThnx prokatavolika Παράθεση
giogr29 Δημοσίευση 1 Μαρτίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Μαρτίου, 2009 Καλησπερα φιλε Clarivoyant666Μου κανει εντυπωση που δεν μπορεις να βρεις απαντησεις στις αποριες σου.... Ψαξε σε φορυμς πιο πολυ..... εκει σιγουρα και αλλοι θα ειχαν τις ιδιες αποριες και ισως αλλες που δεν εχεις σκεφτει....ενα πολυ μεγαλο φορυμ ειναι της 2+2 δεν θυμαμαι διευθυνση ψαξτοΤωρα οσον αφορα τις αποριες σου θεωρω οτι μπορω να σε βοηθησω (αν κανω καπου λαθος παρακαλω πολυ καποιος να με διορθωσει):1) οχι δεν ισχυει οτι απο τα 5 φυλλα που δηλωνουμε πρεπει το ενα να ειναι απο το χερι μας .. μπορουμε να χρησιμοποιησουμε και τα 5 απο κατω αν αυτο φυσικα ειναι κατι που μας βολευει.... κατι ακομα οτι στο holdem δεν δηλωνουμε φυλλο.απο την στιγμη που δειχνουμε το φυλλο μας και αυτο κερδιζει, ασ δηλωσουμε εμεις χαμηλοτερο κ ας θεωρουμε οτι χανουμε .. ο γκρουπιερης ειναι υποχρεωμενος να μας διορθωσει και να μας δωσει τις μαρκες....... ( η καποιος φιλος που παρει χαμπαρι οτι καναμε λαθος χεχε)2)Το δευτερο φυλλο φυσικα και μετραει οταν ειναι μεγαλυτερο απο αυτα που ειναι κατω (οπως στο παραδειγμα σου) και κερδιζει το μικροτερο κικερ .....αν κατω βεβαια υπηρχαν 10,2,8,9,Α και ειχατε 10,5 και 10,6 τοτε θα το μοιραζοσασταν αφου θα περνατε και οι 2 τα μεγαλυτερα χαρτια (10,8,9,Α) απο το board και το 10 απο το χερι σας 3) Και σε αυτη την περιπτωση αυτος που εχει το μεγαλυτερο σπαθι κερδιζει .... παντοτε πρεπει να σκεφτεσαι οτι κερδιζει ο καλυτερος συνδυασμος φυλλων.... ειναι χρωμα και για τους δυο... αλλα καποιος εχει καλυτερο δευτερο η τριτο φυλλο... Αν κατω ειναι παλι 4 σπαθια (2,3,6,Κ) και εγω εχω τον Α σπαθι και εσυ J,Q, σπαθια .... κερδιζω εγω με το ενα αλλα μεγαλυτερο σπαθι .. το ιδιο συμβαινει αν ειχες 4,5 και εγω 7.... Απο την στιγμη που μπορω με ενα σπαθι να κανω χρωμα αυτο φτανει... Ειπαμε και στην αρχη δεν εχουν σημασια ποσα φυλλα χρησιμοποιω απο χερι αλλα αν αυτα μου δινουν τον μεγαλυτερο συνδυασμο =καλυτερο φυλλοΕλπιζω να βοηθησα και να μην σε μπερδεψα παραπανω.... (νομιζω οτι αυτα ισχυουν στο Holdem και παρακαλω αν κανω λαθος καποιος να με διορθωσει...) Παράθεση
omniwargreymon Δημοσίευση 1 Μαρτίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Μαρτίου, 2009 Παντα κερδιζουν τα 5 καλυτερα φυλλα.Ειτε παιζεις με τα φυλλα απο κατω ειτε παιζεις και με καποια απο το χερι σου.Μπες στο tag που γραφει ΣΧΟΛΗ ΠΟΚΕΡ και δες τους κανονες.Εκει θα καταλαβεις το παιχνιδι και θα λυσεις καθε απορια σου.Σε παρακαλω διαβασε τα γιατι ειναι κριμα να παιζετε με λεφτα χωρις να παιζεται σωστα και να κερδιζει καποιος ποθ κανονικα χανει.Για το δικο σου καλο και για να γινεται και σωστο παιχνιδι.Και μη ξεχνας,τα 5 καλυτερα!Καλως ηρθες στην παρεα μας Παράθεση
Clarivoyant666 Δημοσίευση 1 Μαρτίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Μαρτίου, 2009 Apla eimai akoma ligo mperdemenos.Px paizw egw me allon enan:Yparxei etoimo xrwma katw kai o allos dn exei kamia epafh.an egw exw 3 omoia to pio swsto 8a eiani na dhlwsw ta 5 fylla katw pou einai xrwma gia ta moirastoume?Eixa thn entypwsh oti ta moirazomaste otan katw yparxei etoimh kenta h xrwma klp alla sto xeri mas dn eixame kamia epafh.Etsi dhlwnoume ayta pou einai katw kai ta moirazomaste.Apla dn m fainetai poly logiko na exw 2 assous sto xeri na einai enas katw na exw 3 omoia kai o allos pou dn exei tpt na dhlwnei to xrwma pou eina katw kai na ta moirazomaste sto telos.Exw paixnidia poker hold em gia to pc kai ekei dn fainetai na me traei to kicker...gi ayto exw mperdeytei.Den exw vrei pou8ena tous kanones oswn afora to poios nikaei otan exw kai oi dyo kenta kai oi dyo xrwma oi kai oi dyo apo to idio fylo..File omniwargreymon mphka sto tag alla oi kanones pou exei ekei einai opws pantou sto internet apla exei ta fyla me ierarxikh seira kai stratigikes..Apla eixa ma8ei oti to hold em einai syndiasmos twn fylwn sto xeri sou me ta fyla katw gi ayto dn m fainetai logiko na dhlwnei opios 8elei ta katw fylla mono.. Παράθεση
omniwargreymon Δημοσίευση 1 Μαρτίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Μαρτίου, 2009 Ιεραρχικα το χρωμα κερδιζει την τριπλετα.Απο τη στιγμη που κερδιζουν τα 5 καλυτερα και υπαρχει κατω χρωμα και δεν εχει κανενας κατι μεγαλυτερο στο ιδιο χρωμα στο χερι του,τοτε ναι τα μοιραζεστε.Για να συνιθισεις καλο ειναι να παιξεις λιγο πιο συχνα.Παιξε και με play money σε κανενα site(οχι ακομα με πραγματικα!!!)για να συνιθιζει το ματι σου στο ποιος κερδιζει τι, και θα καταλαβεις και το παιχνιδι με τον καιρο.Στο ξαναλεω.Τα 5 καλυτερα και συμφωνα με το ποιο κερδιζει τι(κεντα,χρωμα,φουλ κ.τ.λ.) Παράθεση
giogr29 Δημοσίευση 1 Μαρτίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Μαρτίου, 2009 Αυτο που λεει ο Omniwargreymon και στο ειπα και εγω ειναι ο κανονας ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ... ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ!!πρεπει να καταλαβεις (επειδη μαλλον προερχεσαι απο παιχνιδια ποκας)οτι στο holdem δεν ΔΗΛΩΝΕΙΣ (γιατι δεν υπαρχουν τοσα φυλλα ωστε να βγουνε πολλοι συνδυασμοι οπως στην ποκα) εφοσον φτασεις στο showdown (δηλαδη να δειξεις τα φυλλα σου)ειναι ξεκαθαρο ποιος κερδιζει.... Αλλωστε στο Holdem στο 80% των χεριων που θα παιξεις δεν θα φτασετε σε showdown καποιος θα παει πασο....Οσον αφορα τα 3 ομοια που λες..... απο την στιγμη που μπορεις να χρησιμοποιησεις οσα φυλλα θες απο κατω η απο το χερι και κατω υπαρχει κεντα η χρωμα... αυτο κερδιζει τους 3 ασσους που κανεις με τους 2 απο χερι....Απλα πολυ δυσκολα καποιος θα φτασει να σε παιξει (ΚΥΡΙΩΣ λογω πονταρισματος) χωρις ενα φυλλο της προκοπης στο χερι ως και το τελευταιο φυλλο που θα βγει η κεντα η το χρωμα..... αν εχω δηλαδη 2 σπαθι 10 κουπα και κατω βγουνε 7,5,J,A, καρο και εσυ εχεις Α σπαθι Α κουπα και πονταρεις 300 euro δεν θα πονταρω να δω και το πεμπτο φυλλο με τιποτα..... ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΦΥΛΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ (BOARD H HAND)(p.s. αν μαντεψα σωστα και επαιζες ποκα πριν σε καταλαβαινω... εχω ενα φιλο που επαιζε ποκα και δεν μπορει να αποδεχτει-δεν του αρεσει δηλαδη- την καταταξη φουλ χρωμα γιατι ειναι συνηθισμενος σε αλλη καταταξη στην ποκα αναλογα με το παιχνιδι- Παράθεση
Clarivoyant666 Δημοσίευση 1 Μαρτίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Μαρτίου, 2009 den epaizw poka dn 3erw pws paizetai!thnx pantws gia ta replies Παράθεση
dred_13 Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2009 Όταν ανοίξετε τα φύλλα σας, διάλεξε από τα 5 κοινά φύλλα και τα 2 που έχεις πάνω σου (συνολο 7) ΟΠΟΙΑ πεντάδα θες. Η καλύτερη πεντάδα κερδίζει!!Αν έχεις ΑΑ και ο άλλος έχει KJ, και έρθουν AKJ54 και τα πέντα να είναι σπαθιά τότε είστε ισοπαλία. Δεν θα διαλέξεις να πεις έχω τρίτη του άσσου γιατί ο άλλος θα πει έχω τα κάτω (χρώμα) και σε τρώει. Λες και εσύ ότι έχεις τα κάτω και πας ισοπαλία (δυστυχώς για σένα που είχες set:silly: ):silly: :silly: Για αυτό για να μην μπερδεύεσαι κάνε αυτό που λέω. Διάλεξε τα πέντε από τα 7 φύλλα και κάνε μια πεντάδα. Το ίδος και ο άλλος. Η καλύτερη πεντάδα κερδίζει, και σιγά σιγά θα συνηθίσεις... Παράθεση
evry Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2009 Για να μπορέσεις να καταλάβεις καλύτερα.Κρατάς τα εξής:Ah :Ac και το board έχει:8h :8d :8c :8s :As Ο αντίπαλός σου έχει:Jd :Jc τότε το pot μοιράζετε.Εάν το board είχε:8h :8d :8c :8s :Jh τότε το pot θα το κέρδιζες εσεί αφού θα είχες Άσσο ως kicker στην τετράδα. Παράθεση
Recommended Posts