Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλους! Δε θεωρώ ευατόν έμπειρο παίκτη, μου αρέσει το πόκερ, διαβάζω και προσπαθώ να εφαρμόσω όσα μαθαίνω σε τουρνουά στο διαδίκτυο. Παίζω κυρίως σε τουρνουά με buy-in των 20$, άντε και λίγο παραπάνω.

Σε ένα από αυτά τα τουρνουά χθες, έφτασα και στο πρώτο μου Heads-up! Guarranted τουρνουά των 4500$ της bet365.com, με έπαθλο που έφτασε τελικά τα 5120$ σε 256 συμμετοχές. Εκτιμώ ότι έκανα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά ο αντίπαλος στο Heads-up είχε εκπληκτική ρέντα!

Με συντηρητικό παιχνίδι και πολλά σκαμπανεβάσματα, κατάφερα ( ως "kolossiAIOs" ) να μπω στο τελικό τραπέζι με το 9ο stack στους 10 παίκτες. Με καλά φύλλα αλλά και καλά reads έγινα κάποια στιγμή chip leader και οδήγησα από την πρώτη θέση σε μάρκες το τουρνουά μέχρι το Heads-up. Εκεί είχα περίπου τις διπλάσιες μάρκες από τον Γάλλο αντίπαλο μου ( "luke059" ).

Εκείνος σε όλο το τελικό τραπέζι είχε δείξει στοιχεία πολύ επιθετικού παίκτη, που δε δίσταζε να κάνει raise και re-raise χωρίς κάτι ιδιαίτερο στο χέρι, μόνο και μόνο για να πάρει τα blinds ή να φοβίσει τον αντίπαλο. Στο heads up έπαιζε συνέχεια με raise. Παίξαμε αρκετές χεριές, σε ένα Heads-up που κράτησε περίπου 40 λεπτά. Στη διάρκειά του κι ενώ είχα το πάνω χέρι συνέχεια, έκανα call στα ρέστα του συνολικά τέσσερις φορές, όπου και θα μπορούσε να είχε τελειώσει το τουρνουά.

Και τις τέσσερις φορές είχα καλά φύλλα. Αρχικά :Td :Th , στη συνέχεια :Qs :Qc , μετά :Ah :Js και τέλος :Ac :Kc .

Αποτέλεσμα; Απογοητευτικό!

Στα :Td :Th μου, έδειξε :3c :5d flop :5s :9h :Ks turn :5c river :As

Στις :Qs :Qc μου, έδειξε :8h :9h flop :8d :4h :Kc turn :As river :8s

Στο :Ah :Js μου, έδειξε :9s :9c flop :Jc :5h :9d turn :3d river :4c!

Στο :Ac :Kc μου, είχε :Ks :Kh και στο flop βγάζω κέντα με :Th :Qc :Jd . Έπαιξε ρέστα, έκανα το call, όμως στο river έπεσε :As και έτσι κάναμε split...

Ήμουν πολύ απογοητευμένος. Με είχε πάρει από κάτω. Έπαιξα τα ρέστα μου με :9h :Th , μετά από το flορ που είχε βγάλει :Td :Jh :8h . Εκτός από ανοικτή κέντα πάνω-κάτω όμως, με μια ακόμα κoύπα έκανα φλος ή ακόμα και στρέιτ φλος! Κι όμως, τα :4d :4s που κρατούσε ο αντίπαλος έγιναν πάλι set, αυτή τη φορά στο turn...

Πήρα 793,60$ κι εκείνος 1382,40$. Νομίζω ότι έπαιξα σωστά, αλλά έχασα από τη ρέντα του! Δεν ξέρω πώς αλλιώς θα είχα καταφέρει να τον πετάξω έξω. Πώς θα μπορούσα να τον είχα στριμώξει διαφορετικά;

That's poker!

Ευχαριστώ για το χρόνο σας...

Δημοσίευση

φιλε Respect the Flop οντως ειχες μεγαλη ατυχια αλλα και η 2η θεση ειναι καλη.θελω να σταθω ομως στο γεγονος οτι δεν εισαι εμπειρος(εκτος αν εννοεις οτι δεν εισαι οσο εμπειρος θα ηθελες)και παιζεις σε τουρ με 20$ και πανω buy in και μαλιστα σε multitable.Εχεις το καταλληλο bankroll για να το κανεις αυτο?και αναφερομαι πριν αυτη τη νικη που ενισχυσε το bankroll σου

Δημοσίευση

Όχι δεν έχω το κατάλληλο bankroll. Έχεις δίκιο σε αυτό που επισημαίνεις. Η ιστορία όλη ξεκίνησε με 5$! Κατάφερα μέσα από τα τουρνουά "Double up" της bet365, που συμμετέχουν 10 άτομα και οι πέντε πρώτοι διπλασιάζουν το buy-in, να τα κάνω 30$. Επειδή πάντα ήθελα να παίξω σε ένα τέτοιο τουρνουά λοιπόν, το ρίσκαρα την Πέμπτη και βγήκα 8ος, παίρνοντας 137$!

Οπότε θέλησα να συμμετάσχω ξανά την επόμενη μέρα και την Παρασκευή ήρθε η 2η θέση και τα 793$!

Χθες μάλιστα μπήκα για ακόμα μαι φορά στο ίδιο τουρνουα και κατάφερα να μπω και πάλι στο τελικό τραπέζι, αυτή τη φορά όμως τερμάτισα στην 5η θέση, με κέρδος 306$!

Ιδού...