Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

TA LEFTA XATHIKAN ORISTIKA

genok

Recommended Posts

θελω να ενημερωσω το φορουμ οτι προσετεθηκε και αλλος παικτης στους ηδη υπαρχοντες.

και θελω να μαθετε ολοι οτι τα λεφτα κατασχονται οριστικα και αμετακλητα.

μολις εκλεισα το τηλεφωνο μιλαγα επι μια ωρα με την sportingbet.gr και μου ειπαν οτι οσον αφορα αυτους εκλεισε επειδη ο κωδικος του software δειχνει οτι συνδεθηκαν απο τον υπολογιστη μου 47 διαφορετικοι λογαριασμοι.

δεν γνωριζω μου ειπαν για τα αλλα sites επικοινωνηστε μαζι τους.

μα εγω δεν κερδισα τους ειπα τιποτε και οτι λεφτα ειναι προερχονται απο καταθεση.

δεν εχει σημασια μου ειπαν κατασχονται για ιση μεταχειριση των αλλων παικτων.

ως φαινεται εχουν αναδουλειες τα παλληκαρια και κατακλεβουν τους πελατες τους.

τι να πει κανεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δηλαδή η sportingbet σου έκλεισε το λογαριασμό ή η BossMedia; Εξήγησε λίγο πιο αναλυτικά σε παρακαλώ τι ακριβώς σου απάντησαν οι υπεύθυνοι της spotingbet.

Γιατί από ότι φαίνεται, γνωρίζουν ακριβώς το θέμα και δεν έχουν άγνοια όπως αρχικά είχα υποθέσει... Υπάρχει η περίπτωση το θέμα να το ανακίνησε η ίδια η sportingbet σε συνεργασία βέβαια πάντα με την Boss;

Εκτός από εσένα genok, οι υπόλοιποι παίκτες των οποίων ο λογαριασμός πάγωσε, έπαιζαν κι εκείνοι στην Sportingbet;

Προσπαθώ να μάθω αν η όλη ιστορία ξεκίνησε απο το network ή από μία συγκεκριμένη αίθουσα.

poliscas akoyse me se parakalw...loipon xthes phga na mpw sthn sb sto logismiko toy poker kai den mporoysa na mpw..amesws phga na mpw apo solomon tipota ta idia..to idio synaibei kai apo mermaid kai vistabet poy eixa na akoymphsw panw apo ena xrono...loipon thn idia stigmh phra thlefwno sthn sb kai rwthsa.. moy eipan oti o kwdikos einai kleidwmenos alla den xeroyn giati...ta idia eipan kai apo solomon meta epikoinwnisa me ton genok kai ton rwthsa an aytos mpainei h to problhma einai geniko kai ematha oti oyte aytos mporei na mpei..to idio kai alloi treis gnwstoi moy poy epikoinwnhsa apo xthes...kai molis prin apo mia wra ematha kai gia ton dimitrh dhladh ton dipoker..

poliscas έγραψε:

Δηλαδή η sportingbet σου έκλεισε το λογαριασμό ή η BossMedia; Εξήγησε λίγο πιο αναλυτικά σε παρακαλώ τι ακριβώς σου απάντησαν οι υπεύθυνοι της spotingbet.

FILE POLISCAS ME SYGXWREIS GIA TA KEFALAIA ALLA MOY EINAI PIO EYKOLO.

ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΕΙΧΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΧΙ

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΗΤΑΝ Η CELEBPOKER, H POKERHEAVEN, KAI TO MERMAID MOLIS PRO OLIGOY MOY ESTEILE MAIL.

TO MAIL TOY MERMAID LEEI OTI KLEIDWTHIKE O LOGARIASMOS SAS GIA PROSPATHEIA EKSAPATHSIS KAI TO PARAKSENO EDW EINAI OTI EXW NA PAIKSW APO TON IANOYARIO STO MERMAID KAI TO AKOMA PIO PARAKSENO EINAI OTI GIA PERISSOTERES PLHROFORIES OLOI MOY LENE INFO@WEBDOLLAR.COM.

H WEBDOLLAR.COM MOY APANTHSE OTI TO SYSTHMA ASFALEIAS MAS ENETOPISE OTI PAIKSATE KATA TROPO MH EPITREPTO H PROSP[ATHISATE NA EKSAPATHSETE. O POKERMANATZER MAS THA EISIGITHEI GIA NA APOFASISOYME TI THA APOGINEI ME TA YPOLOIPA XRHMATA SAS. TO PARAKSENO EDW EINAI OTI H SPORTINGBET DEN EXEI KAMMIA ANAMEIKSI ME THN WEBDOLLAR KAI MALISTA O YPEYTHINOS POY MILAGA EPEI 1 WRA STO THLEFWNO PRO OLIGWN WRWN DEN EXEI KAN IDEA TI EINAI H WEBDOLLAR.

H SPORTINGBET.GR DEN KSEREI OYTE AYTH GIA POIO LOGO KLEISAN OI LOGARIASMOI EIKASIES EKANE MOY EIPE OTI ISWS H EGGRAFH SAS SE POLLA SITES NA DHMIOYRGHSE PROVLIMA KATAXRHSHS TOY BONUS OSON AFORA EMAS FAINETAI APO TON KWDIKO TOY SOFTWARE SAS OTI EXOYN PAIKSEI 47 KWDIKOI APO TON YPOLOGISTH SAS.

AN EINAI DYNATON ELEOS.

EPISHS MOY EIPE OTI TA XRHMATA DESMEYONATI ORISTIKA GIA ISH METAXEIRISH TWN PAIKTWN.

MA EGW TOY EIPA AYTA TA XRHMATA TA EXW KANEI KATATHESH KAI TA MISA TA EXW XASEI APO PAIKTES POY OI PIO POLLOI PELATES SAS TOY THEWROYN ANTHRWPOYS SAS H COMPUTERINGPLAYERS KATASXETE LOIPON TA YPOLOIPA XRHMATA TOYS EIPA GIA NA TA DWSETE SE AYTOYS POY KERDISAN GIA NA MHN TOYS KAKOMETAXEIRISTEITE?

EKANE OTI DEN KATALAVE THN EIRWNEIA MOY KAI TOY EIPA AYTO POY KANETE EINAI KATHARH LHSTEIA KAI DEN THA MEINEI ETSI.

APO OTI PLHROFOROYMAI TWRA APO ALLOYS PAIKTES POY EXOUN NA PAIKSOYN ENA KAI DYO MHNES EKLEISAN KAI AYTWN OI LOGARIASMOI.

Νομίζω ότι είναι τεράστια η ευθύνη τουλάχιστο των "ελληνικών" σάιτς γι αυτό που συνέβη.

Δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ στα website τους ο περιορισμός των 3 σάιτς. Άρα έχουν ακέραια την ευθύνη για το ατόπημα των φίλων μας που εν αγνοία τους παραβίασαν αυτό τον κανόνα (που δεν αναγράφεται ΠΟΥΘΕΝΑ)

Είναι αστείο να πιστέψουμε ότι όλα αυτά τα παιδιά που φαίνεται να χάνουν τα λεφτά τους, είναι απατεώνες. Όλοι μα όλοι; Αν είναι δυνατό.

Κατά τη γνώμη μου εξαπατήθηκαν από τα εν λόγω σάιτς. Αν δεν κάνουν κάτι για να διορθώσουν αυτή την αδικία τότε ας ΞΕΧΑΣΟΥΝ τους Έλληνες.

Υπάρχουν δεκάδες αίθουσες που μπορεί κανείς να παίξει με πραγματική ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ πελατών και ΑΣΦΑΛΕΙΑ των χρημάτων τους και σεβασμό στον πελάτη που τους τα ακουμπάει.

Σήμερα προσπάθησα να ανόιξω λογαριασμό με το fortune poker και με σταμάτησε λέγοντας ότι έχω ήδη 3 λογαριασμούς! Γιατί αυτό δε συνέβη και στους φίλους μας;;

MannerBoy έγραψε:

H episimi apantisi diladi itan ta multiple accounts?

OXI PROSWPIKA SE MENA H SPORTINGBET MOY EIPE OTI GIA TON LOGARIASMO MOY SE AYTHN EKLEISE DIOTI OPWS FAINETAI APO TON KWDIKO TOY SOFTWARE SYNDETHIKAN APO TON YPOLOGISTH MOY 47 KWDIKOI POY EINAI XRHSTES THS SPORTINGBET EAN AYTO EINAI DYNATO.

MOY EIPAN NA KINITHW NOMIKA GIA NA MOY POYN POIOI KWDIKOI HTAN AYTOI OTAN EGW ETHESA TO ERWTHMA.

TOYS EIPA EPISHS OTI TA XRHMATA POY VRISKONTAN MESA EINAI TA MISA APO THN KATATHESH POY EKANA DEN PROERXONTAI APO KERDH.

DEN EXEI SHMASIA MOY EIPAN TA XRHMATA KATASXONTAI GIA ISH METAXEIRISH TWN PAIKTWN.

MA EGW DEN EXW PAIKSEI ME KANENAN KWDIKO ELLINIKO STA TABLES APHNTHSA EPAIZA MONO ME VRETANOYS KAI SKANDINAVOYS KAI TA MISA XRHMATA TA EXASA AYTHN THN EVDOMADA TA PARAKRATATE ARAGE EIPA GIATI H ISH METAXEIRISH PROVLEPEI PERISOTERA KERDH GIA TOY POLAPLOYS KWDIKOYS POY EXETE ESEIS MESA?

ME POIO DIKAIWMA OI YPALLHLLOI MIAS IDIWTIKHS ETAIREIAS KANOYN AYTO TO PRAGMA?

EXETE DIKIO MOY EIPAN ALLA DEN MPOROYME NA KANOYME TIPOTE.

GIA NA KATALAVETE O YPEYTHINOS THS SPORTINGBET DEN GNWRIZE POIA EINAI H WEBDOLLAR.

KAI MALISTA KOKOREYTIKE OTI H SPORTINGBET EINAI TO MEGALYTERO POKERROOM TOY KOSMOY

holdemgr έγραψε:

Νομίζω ότι είναι τεράστια η ευθύνη τουλάχιστο των "ελληνικών" σάιτς γι αυτό που συνέβη.

Σήμερα προσπάθησα να ανόιξω λογαριασμό με το fortune poker και με σταμάτησε λέγοντας ότι έχω ήδη 3 λογαριασμούς! Γιατί αυτό δε συνέβη και στους φίλους μας;;

8elw na paratirisw gia to siggekrimeno holdem oti den mporeis na anoixeis neo logariasmo apo to diko sou pc,an pas se ena allo pc na anoixeis logariasmo kai kaneis login mia fora,8a mporeis meta na kaneis login kai apo to diko sou pc.

twra oson afora ta ipoloipa ta paidia exoun to dikio me to meros tous.. :(

exeis dikio se ayto poy les vergitsi alla edw den einai pollaploi logariasmoi se mia selida einai genika sto logismiko!emena pote den moy dhmioyrghse problhma h eggrafh se mia selida!oyte etrexa alloy gia na anoixw logariasmo...ola apo to pc moy!! alla dhladh einai apisteyto ayto poy lene mas kleinoyn toys logariasmoys epeidh lene oti exoyme se polla site toy idioy logismikoy...dhladh egw gia na mpw sto solomon h to hellenic eprepe prwta na diagrapsw ton kwdiko moy apo thn sb!!????ayto edw einai geloio...mas thewroyn toso afeleis? kai kati allo h sb kala tha kanei na koitaxei ta xalia ths poy sto ellhniko toyrnoua mpainei o kethenas me 40 kwdikoys!!!aytoys den toys kleinei?? 40 eikonikoys logariasmoys!! aytos einai kai o logos poy exw 1 xrono na paixw sto ellhniko toyrnoya ths sb! 1000 atoma sto ellhniko to 200 me 850 sit out kai parapanaw!!!!!!an mporei kapoios na me diapseysei!!:angry: kai anti na kleisei aytous kleinei emas poy exoyme ena kwdiko se kathe selida,...einai tragikh h katastash toys ayth thn stigmh mesa se sthn boss exw 700 dollaria poy kindyneyw na ta xasw xwris na ekana tipota antikanoniko epsaxa pantoy poythena den brhka na milaei gia orio stoys logariasmous genika sto logismiko! eimai pelaths ths boss edw kai 3 xronia peripoy kai pragmatika arxizw na pisteyw oti pane na mas fane ta lefta!! to thema ayto yparxei edw kai dyo meres poy einai oi kyrioi ths kings solomon poy oso kanane diafhmish blepame mhnymata toys kathe mera??????? ana exeis antitheth apopsh aki diapseyse me h opoios allos thewrei oti lew saxlamares!!!!

Akribws kai anti na kleisei aytous poy exoun gemisei to site toys me pseytikoys kwdikoys kai exoyn kanei to site toys mpaxalo paizontas sta toyrnoya kai mpainontas meta se trapezia gia na metaferoyn ta xrhmata poy tyxwn kerdisan stoys basikoys tos logariasmoys...kleinoyn emas..!!!!:sick: pragmatika exei poly plaka!:laugh: :sick:

καλησπερα..καταρχην να πω και εγω ενα κριμα για τα λεφτα που χασανε τα παιδια.Και το λεω αυτο και το εννοω μιας και σε μενα πριν 2 μηνες συνεβη ακριβως το ιδιο πραγμα.Στην ιδια εταιρεια.Την γνωστη, μοναδικη, και ανεπαναληπτη bos...Εχατε λεει κυριε μου με πολυ αυστηρο κιολας υφος ο υπαλληλος της sporting bet παραπανω απο τους επιτρεπομενους κωδικους ..ρωταω καλα 4 δεν μας αφηνει να ανοιξουμε το λογισμικο?οχι μου απαντησε δε σημαινει οτι επειδη το λογισμικο σας αφηνει να ανοιξετε 4 οτι ειναι νομιμο να πεζετε με 4 κωδικους!!με εναν δικαιουστε να πεζετε κυριε μου μου λεει.τα ειδα ολα που λενε ..τα ακουσα ολα.και ξερετε γιατι κοψαν τους κωδικους μου,μιας φιλης μου κια καποιων αλλων?γιατι πολυ απλα ζητουσαμε καταθεσεις τα κερδισμενα καθε τρις και λιγο .καταλαβετε κατι καλα.οπως ολα τα καζινο του κοσμου ετσι και αυτοι ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ παιχτες κερδιζμενους,μονο χαμενους.να πουμε αληθειες? να πουμε λοιπον.οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε αρκετους κωδικους στην συγκεκριμενη εταιρεια.Γιατι λοιπον δεν τους κοβουν τους κωδικους αφου οπως μου εξηγησε και ο υπαλληλος τους κανονικα μονο ενα κωδικο εχουμε δικαωμα ο καθενας μας να πεζουμε?γιατι πολυ απλα δε θελουν.και δε θελουν αφου μεχρι εκει σε θελουν να συμετεχεις με πολλους κωδικους για να γινεται τζερτζελες..αν ομως αρχισεις και τους τραβας χρηματα τοτε ...ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ..ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.Θελει ρε παιδια πολλη σκεψη για να καταλαβουμε "τι παιζει"?

Ο holdemgr εγραψε...

"Σήμερα προσπάθησα να ανόιξω λογαριασμό με το fortune poker και με σταμάτησε λέγοντας ότι έχω ήδη 3 λογαριασμούς! Γιατί αυτό δε συνέβη και στους φίλους μας;; "

αυτη ειναι ολη η αληθεια...τα πολλα λογια ειναι φτωχια..

καλησπερα..καταρχην να πω και εγω ενα κριμα για τα λεφτα που χασανε τα παιδια.Και το λεω αυτο και το εννοω μιας και σε μενα πριν 2 μηνες συνεβη ακριβως το ιδιο πραγμα.Στην ιδια εταιρεια.Την γνωστη, μοναδικη, και ανεπαναληπτη bos...Εχατε λεει κυριε μου με πολυ αυστηρο κιολας υφος ο υπαλληλος της sporting bet παραπανω απο τους επιτρεπομενους κωδικους ..ρωταω καλα 4 δεν μας αφηνει να ανοιξουμε το λογισμικο?οχι μου απαντησε δε σημαινει οτι επειδη το λογισμικο σας αφηνει να ανοιξετε 4 οτι ειναι νομιμο να πεζετε με 4 κωδικους!!με εναν δικαιουστε να πεζετε κυριε μου μου λεει.τα ειδα ολα που λενε ..τα ακουσα ολα.και ξερετε γιατι κοψαν τους κωδικους μου,μιας φιλης μου κια καποιων αλλων?γιατι πολυ απλα ζητουσαμε καταθεσεις τα κερδισμενα καθε τρις και λιγο .καταλαβετε κατι καλα.οπως ολα τα καζινο του κοσμου ετσι και αυτοι ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ παιχτες κερδιζμενους,μονο χαμενους.να πουμε αληθειες? να πουμε λοιπον.οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε αρκετους κωδικους στην συγκεκριμενη εταιρεια.Γιατι λοιπον δεν τους κοβουν τους κωδικους αφου οπως μου εξηγησε και ο υπαλληλος τους κανονικα μονο ενα κωδικο εχουμε δικαωμα ο καθενας μας να πεζουμε?γιατι πολυ απλα δε θελουν.και δε θελουν αφου μεχρι εκει σε θελουν να συμετεχεις με πολλους κωδικους για να γινεται τζερτζελες..αν ομως αρχισεις και τους τραβας χρηματα τοτε ...ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ..ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.Θελει ρε παιδια πολλη σκεψη για να καταλαβουμε "τι παιζει"?

Ο holdemgr εγραψε...

"Σήμερα προσπάθησα να ανόιξω λογαριασμό με το fortune poker και με σταμάτησε λέγοντας ότι έχω ήδη 3 λογαριασμούς! Γιατί αυτό δε συνέβη και στους φίλους μας;; "

αυτη ειναι ολη η αληθεια...τα πολλα λογια ειναι φτωχια..

Παιδιά όλα δείχνουν το εξής:

Λόγω των συμφωνιών που έκλεισε η boss με yahoo και paradise και επειδή η συγκεκριμένες εταιρείες δεν είναι μπακάλικα (ειδικά το yahoo) είναι σαφές ότι πάει να συμμαζέψει το μπάχαλο, γιατί ομολογουμένως μπάχαλο υπήρχε! Το να παίζει κάποιος, έστω σε Freeroll, με 40 κωδικούς είναι κάτι για το οποίο δε μπορεί να περηφανεύεται ένα δίκτυο, για να μην πω ότι είναι δυσφημιστικό για μια εταιρεία που αναπτύσεται σε επίπεδα yahoo. Αυτό προσπαθεί λοιπόν να κάνει, μέσω webdollar να καθαρίσει τους πολλάπλούς κωδικούς...

Η ευθύνη της bossmedia ή του ελεγκτή της για το μπάχαλο, είναι τεράστια, αφού η υπόθεση να έπιαζαν συνεργαζόμενοι και στα τραπέζια οι πολλαπλοί κωδικοί, είναι και εύλογη και πιθανή. Επιπλέον την πλατφόρμα της boss χρησιμοποιεί και η... κουτσή Μαρία από τα λεγόμενα "μικρού βεληνεκούς" sites, ίσως γιατί μόνο εκεί θα μπορούσαν να κλείσουν συμφωνία και να δουλέψουν. Τα sites πελάτες ήθελαν, σιγά μη σου έλεγαν ότι έχεις δικαίωμα μόνο για 3 accounts συνολικά στην πλατφόρμα. Δεν τους σύμφερε, ειδικά στα νεότευκτα, γιατί οι πιο παλιοί είχαν ανοίξει ήδη 53 και είχαν "φάει" ήδη μεγάλο μέρος της πίτας...

Για να κλείσει τους λογαριασμούς η boss σημαίνει ότι διατηρούσε και διατηρεί το δικαίωμα αυτό. Τα sites τώρα πιάστηκαν εξ' απήνης, αφού αν δε βρεθεί λύση, θα χάσουν πέλάτες, η πίτα θα μοιραστεί σε 3 accounts maximum, δηλαδή αφανισμός για τους μικρούς αν δε βρούν άλλη πλατφόρμα. Γι΄αυτό και δεν "ξέρουν τίποτα"...

Το μπάχαλο είνα τεράστιο. Η boss στην ουσία "πουλάει" τα μικρά sites, αφου δουλειά θα έχει (από yahoo μόνο, φανταστείτε). Τα μικρά sites καλούνται να πληρώσουν τα χρήματα που κατάσχει η webdollar από την τσέπη τους, πράγμα που δε νομίζω να κάνουν, τουλάχιστον τα περισσότερα από αυτά. Και τη νύφη θα την πληρώσουν οι παίκτες...

Με τέτοια στάση όμως, τα μικρά sites στην ουσία αυτοκτονούν...

Θα συμβούλευα τους παθόντες να επικοινωνούν με τις εταιρείες μέσω e-mail. Το τηλέφωνο δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως στοιχείο σε περίπτωση δικαστικής διαμάχης.

Το σίγουρο είναι ότι όλοι μας θα είμαστε κοντά στα παιδιά, και εναντίον οποιουδήποτε δε νοεί να αναλάβει τις ευθύνες του...

Εξαιρετική η προσέγγιση του baskont και εκτιμώ ότι έχει βάση. Σωστή και η συμβουλή περί email. Το περίεργο είναι όμως με τι κριτήρια επελέγη η bossmedia από το yahoo. Ένας κολοσσός σαν το yahoo θα έπρεπε να είχε κάνει καλύτερη έρευνα αγοράς. Τώρα δηλαδή, δεν θα είναι δυσφημιστικο ότι η πλατφόρμα που επέλεξε είναι υπεύθυνη για αυτό το χάλι; Γιατί δε νομίζω η πλειοψηφία των παικτών να αγνοεί σε τι πλατφόρμα παίζει και να γνωρίζει μόνο το site. Να αγνοεί δηλαδή την bossmedia και να γνωρίζει μόνο την sportingbet για παράδειγμα.

Φιλε bascont..θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου σε οτι αφορα το σκεπτικο και τι παει να κανει η boss..αλλα ξαναρωταω εγω..πως παει να το συμαζεψει δηλαδη ? οταν απο 4 κωδικους ανα λογισμικο το κατεβασε στους 3?και μαλιστα αυτο οποτε το κρινουν αυτοι να σου λενε μετα οτι ειναι παρανομο να εχεις πανω απο ενα κωδικο? παιδια μην κοροιδευομαστε.γιατι αν ψαξετε μεσα στους ορους και παρατηρησεις που εχουν στην σελιδα της σπορτιγκ μπετ για παραδεγμα λεει...απαγορευεται αλλο μελος της οικογενειας η ....να εχει αλλο κωδικο..και ενα σωρο αλλα τετοια που ερχονται φυσικα σε πληρη αντιφαση με το να σου επιτρεπουν να ανοιξεις 3 κωδικους.σε ποια ανοματα ρωταω θα ανοιχτουν οι κωδικοι αφου απαγορευεται να ανοιξει αλλο μελος της οικογενειας σου κωδικο?μου το ανεφερε το ξαναλεω κατα λεξη ο υπαλληλος της εταιρειας..δεν επιτρεπεται να εχετε κανονικα παραπανω απο ενα κωδικο κατα ατομο ασχετα αν το λογισμικο σας δινει το περιθωριο να ανοιξετε παραπανω..οποτε βαση αυτου λειτουργουνε οταν κοβουν κωδικους καταλαβετο το..εκει ειναι και η μεγαλη τους απατη φυσικα..εξηγησα στο προηγουμενο ποστ γιατι τους ΘΕΛΟΥΝ τους κωδικους.Μα η συγκεκριμενη εταιρεια στα φριρολ τα ελληνικα δε θα χε πανω απο 100 ατομα..ενω τωρα βγαινει και διαφημιζει.. μεγαλη επιτυχια στα φριρολ τα ελληνικα που συμετεχουν...να το πω αλλιως?κανενα λογισμικο δε θα επρεπε να σε αφηνει να ανοιξεις παραπανω απο ενα κωδικο αν θελαμε να μιλαμε για πραγματικα σωστες καταστασεις..

Φιλε bascont..θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου σε οτι αφορα το σκεπτικο και τι παει να κανει η boss..αλλα ξαναρωταω εγω..πως παει να το συμαζεψει δηλαδη ? οταν απο 4 κωδικους ανα λογισμικο το κατεβασε στους 3?και μαλιστα αυτο οποτε το κρινουν αυτοι να σου λενε μετα οτι ειναι παρανομο να εχεις πανω απο ενα κωδικο? παιδια μην κοροιδευομαστε.γιατι αν ψαξετε μεσα στους ορους και παρατηρησεις που εχουν στην σελιδα της σπορτιγκ μπετ για παραδεγμα λεει...απαγορευεται αλλο μελος της οικογενειας η ....να εχει αλλο κωδικο..και ενα σωρο αλλα τετοια που ερχονται φυσικα σε πληρη αντιφαση με το να σου επιτρεπουν να ανοιξεις 3 κωδικους.σε ποια ανοματα ρωταω θα ανοιχτουν οι κωδικοι αφου απαγορευεται να ανοιξει αλλο μελος της οικογενειας σου κωδικο?μου το ανεφερε το ξαναλεω κατα λεξη ο υπαλληλος της εταιρειας..δεν επιτρεπεται να εχετε κανονικα παραπανω απο ενα κωδικο κατα ατομο ασχετα αν το λογισμικο σας δινει το περιθωριο να ανοιξετε παραπανω..οποτε βαση αυτου λειτουργουνε οταν κοβουν κωδικους καταλαβετο το..εκει ειναι και η μεγαλη τους απατη φυσικα..εξηγησα στο προηγουμενο ποστ γιατι τους ΘΕΛΟΥΝ τους κωδικους.Μα η συγκεκριμενη εταιρεια στα φριρολ τα ελληνικα δε θα χε πανω απο 100 ατομα..ενω τωρα βγαινει και διαφημιζει.. μεγαλη επιτυχια στα φριρολ τα ελληνικα που συμετεχουν...να το πω αλλιως?κανενα λογισμικο δε θα επρεπε να σε αφηνει να ανοιξεις παραπανω απο ενα κωδικο αν θελαμε να μιλαμε για πραγματικα σωστες καταστασεις..

H Βossmedia είναι πλατφόρμα και μάλιστα δοκιμασμένη στην Ευρώπη. Δεν ξέρουμε καν αν εν γνώση της έπαιζαν πολλαπλοί κωδικοί, ούτε φυσικά μπορούμε να το αποδείξουμε. Αν διορθωσει τα λάθη της και καθαρίσει τα αγκάθια, μόνο το promotion του κολοσσού-yahoo θα καλύψει τα πάντα. Σε 2 μήνες δεν θα θυμάται κανείς τίποτα... Αν ήμουν yahoo δηλαδή, πόσες καλύτερες επιλογές θα είχα? Στην Ευρώπη ειδικά, γιατί στην Αμερική είναι λίγο θολό το τοπίο με τα νομικά... Αν ήμουν Bossmedia και μου χτύπαγε την πόρτα το Yahoo, θα σκεφτόμουν τους μικρούς???

Δεν ξέρω εάν συνδέεται, αλλά την Πέμπτη είναι το ετήσιο γενικό συμβούλιο των μετόχων της bossmedia. Μήπως δεν τους βγαίνουν τα νούμερα;;; :P

*http://investors.bossmedia.com/index.php?p=press&s=detail&afw_id=1066489&afw_lang=en

φιλε baskont εσυ μπορει να μην ξερεις γιατι δεν ετυχε να εμπλακεις προφανως σε μια τετοια ιστορια και το δεχομαι να εχεις τις οποιες αμφιβολιες σου αλλα εγω ομως που ειχα εμπλακει σου λεω οτι ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ .Ανταλαξα πολλα ιμειλ και με την boss και την sportingbet..να εισαι σιγουρος οτι εχουν γνωση για τα παντα ,,τι γινεται,"τι πεζεται"..να στο πω αλλιως .ειναι υποχρεωμενη να ξερει αν θελει να λεγεται σοβαρη εταιρεια ετσι δεν ειναι?

Δεν υπήρχαν μόνο 4 λογαριασμοί. Υπήρχαν 1054, απ' ό,τι λένε και τα παιδιά που ξέρουν. Το δικαίωμα να εντοπίσει τέτοια accounts και να τα κλείσει είναι σίγουρο ότι το έχει και μάλιστα κατοχυρωμένο με τα sites. Μέχρι στιγμής δεν το εφάρμοζε, το έβαλε μπροστά τώρα, εν' όψει yahoo... Τώρα αν τα sites παρέλειψαν να το αναφέρουν στα terms and conditions, μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν είναι δική της ευθύνη...

Ενδιαφέρον θα έχει να ψαχτεί το θέμα και σε forum του εξωτερικού, γιατί δε νομίζω τέτοια εκκαθάριση να έγινε μόνο στην Ελλάδα..

Αυτό που μπορεί να σώσει τα λεφτά είναι το να αποδειχτεί ότι τα terms and conditions δεν αναφέρουν το επίμαχο ζήτημα. Kάποιοι μπορεί να το παραδεχτούν και να πληρώσουν, κάποιοι μπορεί να το τραβήξουν στα δικαστήρια που δε θα συμφέρει βασικά τους παίκτες, γιατί τα έξοδα θα είναι πολλά. Θα αφανιστουν όμως γιατί κάτι τέτοιο δε ξεχνιέται στην πιάτσα...

Η μόνη λύση είναι στα χέρια των sites.

Αν όμως αποδειχτεί με στοιχεία ότι το ίδιο άτομο έπαιζε ταυτόχρονα στο ίδιο τραπέζι με 2 ή περισσότερους λογαριασμους, τότε αντίο λεφτά...

Δεν υπήρχαν μόνο 4 λογαριασμοί. Υπήρχαν 1054, απ' ό,τι λένε και τα παιδιά που ξέρουν.

Φιλε bascont οταν βρεις χρονο διυκρινισε σε παρακαλω τα παραπανω που εγραψες ποιον αφορουν?

Τρόπος του λέγειν το 1054. Πως λέμε είμαστε δυο είμαστε τρεις ειμαστε χιλιοιδεκατρείς... Για το δίκτυο της boss λεω, έχω διαβάσει πάρα πολλές φορές post από φίλους που αναφέρουν πολλαπλούς κωδικούς, τουλάχιστον σε freeroll και μάλιστα από το ίδιο site...