birbilisgr Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2009 Η Δευτερα αποδεικνυεται η τυχερη μου μερα καθως μετα τη 2η θεση(550$) στο Greek Poker Monday μια βδομαδα πριν,σημερα ηρθε η 2η θεση(600$) αναμεσα σε 437 παικτες,στο 4kGtd(10+1) του Partypoker μετα απο 4 και κατι ωρες παιχνιδιου.Το ξερω οτι δεν ειναι κατι σπουδαιο για τους εμπειρους και καλους παικτες,ομως αν σκεφτει κανεις οτι παιζω online γυρω στους δυο μηνες και εκανα πρωτη καταθεση πριν δυο βδομαδες θεωρω οτι ειναι μια καλη αρχη!!!:woohoo:bad69beat4u Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2009 και σαν να μην εφταναν ολα αυτα πρωτος στο Greek Monday σημερα(850$)!provatos περιμενω τα ποσοστα,ξερεις εσυ! Παράθεση
Provatos Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2009 ωραιος ο Birbilisgr, αντε και σε μεγαλυτερες επιτυχιες.. Χρωσταω καφε.. Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2009 να σαι καλα ρε φιλε,οτι εκανες το εκανες μονος σου απλα ετυχε να ευνοηθεις απο τις συγκυριες(οπως και γω)!!παιξε και στα υπολοιπα ελληνικα του παρτυ εχουν πολυ καλο value Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2009 Μπράβο ρε φίλε.Εγώ παίζω τόσους μήνες και δεν έχω καταφέρει κάτι τέτοιο. Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2009 george σε ποιο room παιζεις? μαλλον παιζεις cash george.δεν ειναι ροδινα στο κοσμο των τουρ,για να καταλαβεις οσα εβγαλα στο πρωτο greek monday τα ειχα σχεδον εξαφανισει μεχρι σημερα(καλα φταιει και το κακο bankroll managment και τα υπερβολικα badbeat).τωρα ομως με δυνατο bankroll δεν ξαναρισκαρω,μονο 10+1 και τα ελληνικα Παράθεση
TOREADOR Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2009 BIRBILI Μετα το χτεσινο σου preflopcall se all in με 94 που εκανες καρε του 4 απεναντι σε α9 aπαγορευετε να μιλας για badbeat τουλαχιστον για το επομενο διμηνο Συγχαρητηρια για τις επιτυχιες σου ,εισαι on fire φιλε, περιμενουμε τα καλυτερα Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2009 για το 94 πηγα να κλεψω και μετα επρεπε να βαλω πολυ λιγα για να κανω το call,οντως χθες ημουν τυχερος και μου εκατσαν και πολλα coinflips αλλα πραγματικα μεχρι την προηγουμενη Κυριακη(επειδη κραταω αρχειο) ειχα χασει 70% των coinflips και 50% 80-20 μπροστα,μεχρι και απο ενα out εχασα με σετ εγω καρε ο αλλος,το καλο ειναι οτι οταν υπαρχει η τυχη κανω καλα αποτελεσματα.καλη επιτυχια στο pokerpros tour παρεπιπτοντως!!! Παράθεση
kwste Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2009 Φίλε birbili δεν θα κρίνω το bet σου με 94 off γιατί είχες και θέση και stack για να το κάνεις.Αν θυμάμαι καλά όμως για να κάνεις το call χρειάστηκε να βάλεις 5 ΒΒ(δεν θυμάμαι αν τα blinds ήτανε 300/600 ή 600/1200) άμα ήτανε 300/600 ακόμα περισσότερα. Άσχετα τις μάρκες που είχες μπροστά σου βρίσκω το call τελείως λάθος.Το range των χερίων που σε κερδίζουν είναι πάρα πολύ μεγάλο και είναι -EV ακόμα και με τα 5 ΒΒ πού έβαλες.Άσε πού με το stack αυτό δεν βρίσκω σωστό να δείξεις το κλέψιμο.....αντε να ξανακλέψεις μετα Όπως και να έχει δεν κρίνω το παιχνίδι σου συζήτηση κάνω, μακάρι να έιχα και εγώ τις επιτυχίες τις δικές σου σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2009 κοιταξε απο οτι θυμαμαι επρεπε να βαλω ενα 20 τοις εκατο μεσα που μαλλον δεν το ειχα απεναντι στο range του.σκεφτηκα ομως οτι αν πασαρα θα ξυπναγαν και οι αλλοι και θα μου εκαναν αναλογες κινησεις ακομα και με μετρια φυλλα.Επισης το ιδιο εκανα και με καλα φυλλα(εμοιαζε κλεψιμο δηλαδη) και ετσι ειχα πληρωθει αρκετες φορες οποτε την επομενη φορα που θα εμοιαζε κλεψιμο to bet μου,να επερνα ενα κακο call.γενικα συμφωνω οτι ειναι λαθος εκει το call και οπωσδηποτε μετρησε και το stack που ειχα και οτι η ενδεχομενη νικη θα εδιωχνε εναν ακομη παικτη.οσο για το αν θα ξανακλεψω,το τραπεζι ηταν τοσο tight που και...call να εκανα θα τα διναν τα blinds!!!ημασταν στο bubble και αυτο μετρησε πολυ στην αποφαση να κλεβωδεν παρεξηγουμαι φιλε πες οτι θες.πολλες φορες σκεφτομαι καπως ετσι:δωσε για να παρεις μετα πολλα.επιπλεον μια φορα με pushαρε καποιος και ειχα δεκαρια ενω στα showdown(λιγα φυσικα) ειχα δειξει μονο καλα φυλλα.οτι αλλο εχεις να μου πεις με χαρα να το αναλυσουμε Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2009 birbilisgr έγραψε:george σε ποιο room παιζεις? μαλλον παιζεις cash george.δεν ειναι ροδινα στο κοσμο των τουρ,για να καταλαβεις οσα εβγαλα στο πρωτο greek monday τα ειχα σχεδον εξαφανισει μεχρι σημερα(καλα φταιει και το κακο bankroll managment και τα υπερβολικα badbeat).τωρα ομως με δυνατο bankroll δεν ξαναρισκαρω,μονο 10+1 και τα ελληνικαstanhames και betfair τώρα.cash μόνο τον ελευταίο καιρό.Τα πάω πολύ καλύτερα από τα sit n go που ασχολιόμουν τόσο καιρό και είναι πιο ωραία τα suckout που ρίχνω εκεί.όταν θα φτιάξω καλό bankroll θα ασχοληθώ και με mtt. Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2009 george kai γω sng τωρα παιζω μονο mtt δηλαδη με 20 η 50 παικτες,τα δεκαρια τα αποφευγω γιατι δεν μου λεει κατι να βγαινω πρωτος και να περνω μονο 5xbuy in ενω και το επιπεδο των παικτων ειναι καλυτερο στα 10αρια(τουλαχιστον στο partypoker οσο βλεπω το λιγο που παιζω).cash μονο live,γενικα μου αρεσει να εχω την αισθηση οτι "παιζω" και οταν εχω μπροστα μου χρηματα αντι για μαρκες δεν μου καθεται καλα και φυσικα το cash απαιτει πολυ βαθια γνωση(που δεν εχω). η stanjames αν δεν κανω λαθος,εχει τουρ με μικρα buy in, γιατι δεν τα δοκιμαζεις? Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2009 birbilisgr έγραψε:george kai γω sng τωρα παιζω μονο mtt δηλαδη με 20 η 50 παικτες,τα δεκαρια τα αποφευγω γιατι δεν μου λεει κατι να βγαινω πρωτος και να περνω μονο 5xbuy in ενω και το επιπεδο των παικτων ειναι καλυτερο στα 10αρια(τουλαχιστον στο partypoker οσο βλεπω το λιγο που παιζω).cash μονο live,γενικα μου αρεσει να εχω την αισθηση οτι "παιζω" και οταν εχω μπροστα μου χρηματα αντι για μαρκες δεν μου καθεται καλα και φυσικα το cash απαιτει πολυ βαθια γνωση(που δεν εχω). η stanjames αν δεν κανω λαθος,εχει τουρ με μικρα buy in, γιατι δεν τα δοκιμαζεις?Έχει σε ώρες που δεν είναι καλές για το πρόγραμμα μου αλλά όπως και να χει έχω παίξει στο <<ας πούμε freeroll >> που είναι με συμμετοχή 50 πόντων.Τώρα την πέμπτη θα ξαναπαίξω.Κάτι που έχω σκοπό να δοκιμάσω είναι το κυριακάτικο τουρνουά που έχει (60$+) αλλά μέσω προκριματικού με buy in 6$+.Συνολικό prize 150.000. Αν καταφέρω να πιάσω την πρώτη θέση (άντε και την δεύτερη ή την τρίτη) <<μετακομίζω>> μόνιμα στην betfair. Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2009 την πρωτη θεση στον προκριματικο η στον τελικο!!?? Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2009 birbilisgr έγραψε:την πρωτη θεση στον προκριματικο η στον τελικο!!??Στον τελικό εννοείται.Η πρώτη θέση δίνει-δεν θυμάμαι ακριβώς- αλλά...δίνει αστρονομικό ποσό. Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2009 τι να σου πω,πολυ ψηλα βαζεις τους στοχους σου... Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2009 birbilisgr έγραψε:τι να σου πω,πολυ ψηλα βαζεις τους στοχους σου...Γιατί όχι? Παράθεση
Recommended Posts