SHARKastic Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ο safesteps βαδίζει σταθερά στον δρόμο των επιτυχιών! **Polla mprabo kai sugxaritiria kai apo mena ston Niko. Apo tous pio sobarous kai sunepeis paiktes kai filous mou sto xwro..!!Kali sunexeia kai kali antamwsi se kapoio apo ta taksidia pou akolouthoun... Παράθεση
grioula Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2009 bravo niko,panta tetia kai kalitera!!! Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2009 Ευχαριστώ πολύ και αντεύχομαι τα καλύτερα σε όλους σας!Για αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο: :DΔεν έχω πάρει όλες τις θέσεις στο 50K European Rebuy, μου λείπει η 8η και η 9η ακόμη Επίσης, σε 9 τουρνουά 50Κ European Rebuy τις τελευταίες 2 εβδομάδες είχα 5 FT και άλλη μία ITM (συνολικά 12FT σ' αυτό το τουρνουά). Την τελευταία υπέροχη εβδομάδα για μένα ήταν 4 FT στα 5 στο ίδιο τουρνουά (Βασίλη σου ξέφυγε η 10η θέση της Δευτέρας ) Μαζί με την 3η και 8η θέση στο FTP ήταν ένα μαγικό 15νθήμερο με 7 FT... Παράθεση
Themis Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2009 Μπραβο ρε συ Νικο, το παν ειναι η σταθεροτητα. Συγχαρητηρια κ εις ανωτερα. Παράθεση
paiktis Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2009 καταρχην συγχαρητηρια για τις επιτυχιεςσου, αλλα θα ηθελα να μου λυθεί μια απορια.........οταν τα ποσα (επαθλα)μεγαλώνουν δεν υπάρχει θεμα κατα την κατάθεση ?????(είται φορολογικό είται μπλοκάρισμα από την τράπεζα) Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2009 sigxaritiria niko. i megaliteri apodeiksi gia olous oti to sosto methodiko kai analimeno paixnidi apodidei karpous Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2009 paiktis έγραψε:καταρχην συγχαρητηρια για τις επιτυχιεςσου, αλλα θα ηθελα να μου λυθεί μια απορια.........οταν τα ποσα (επαθλα)μεγαλώνουν δεν υπάρχει θεμα κατα την κατάθεση ?????(είται φορολογικό είται μπλοκάρισμα από την τράπεζα)Ευχαριστώ πολύ!Όσον αφορά τις αναλήψεις, μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα αν και φροντίζω να 'σπάω' τις αναλήψεις σε ποσά έως 5.000€. Παράθεση
Recommended Posts