Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα σε ολους.

Υπαρχει καποιος που εχει ταξιδεψει σε live event με την bwin?Κερδισα το WPT VENICE package,και επειδη δεν εχω καταφερει ακομη να επικοινωνησω μαζι τους σκεφτηκα να κανω ενα post εδω μηπως και μαθω πληροφοριες..

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια Βασίλη!

Αν προκριθεί και άλλος Έλληνας, ίσως έρθει και το Pokerland για ενημερωτική κάλυψη. Το WPT της Βενετίας είναι, όπως και να το κάνουμε, σπουδαίο γεγονός!

Δυστυχώς δεν γνωρίζω κάτι, για να σε βοηθήσω σε αυτό που ρωτάς...

Δημοσίευση

Καλημερα.Σας ευχαριστω πολυ και τους δυο!Εγω απο την μερια μου ευχομαι να ειναι πολυ περισσοτεροι αυτοι που θα προκριθουν..Οσο για την καλυψη που λες Βασιλη(ελπιζω να θυμαμαι καλα) θα ειναι μια ευχαριστη ειδηση για μενα και μια ευκαιρια να γνωριστουμε.

Οσο για την BWIN με απογοητευσε λιγο το support της καθως μεχρι στιγμης δεν εχω λαβει καποιο mail για πληροφοριες για το package αυτο,και δεν μπορω να προγραμματισω τιποτα ακομη(εισητηρια,κτλ).

Δημοσίευση

Kalimera luckys kai sygxaritiria gia ti megali sou epityxia

steile mou se parakalw me pm i kai edw an den se peirazei to email sou ki egw tha sou steilw mia forma symmetoxis se WPT/EPT, na ti sumplirwseis, na mou ti steileis pisw kai egw tha tin prowthisw sto armodio tmima tis ongame.

Ellinas eisai, ellines eimaste, as voithisoume otan mporoume :)

filika

Panos

Δημοσίευση

File luckys exo taxidepsei prin enamisi xrono se live event tis bwin pou eixe ginei Germania.

Epeidei to support to elliniko den gnorizei akrivos gia to ti prepei na kanei perimenoun kai aftoi entoles apo tous ipsilofathmous ipefthinous.

Tha argisoun ligo alla tha se enimerosoun gia to ti prepei na kaneis.

Kali epitixeia

Δημοσίευση

Πανο καλησπερα!

Πριν λιγο γυρισα στο σπιτι και ειδα το pοst σου και ειδα οτι μου ειχαν ηδη στειλει ενα e mail και απο την εταιρεια που αναφερονταν στο package που κερδισα για το συγκεκριμενο event..Μου εστειλαν ενα contract που θελουν να υπογραψω και καποιες αλλες λεπτομερειες.Πραγματικα πολυτιμη η βοηθεια σου!Ευχαριστω ολη την Poker gr για τις ευχες και εσενα προσωπικα!Να ειστε ολοι καλα!