baskont Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Το PokerStars απαγορεύει το datamining στα Sit & Go **Aν παρατηρήσατε, δεν είναι δυνατό να παρακολουθήσει κανείς τα stacks και τα nicknames σε sng των 180 θέσεων, ούτε να δει τα αποτελέσματα των 180 θέσεων sng που τελείωσαν, αν δεν έχει λάβει μέρος σε αυτά. Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2009 den mporw na katalavw omws to logo.toso sovaro einai? Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2009 PokerStars has removed our ability to track certain SnG tournaments. We hope to find a solution soon and meanwhile we strongly encourage you to write an email to PokerStars and kindly ask them toreverse their decision before they begin to block other kind of tournaments as well.by OPR Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2009 η αληθεια ειναι οτι εγω συμφωνω απολυτα με αυτο.πρεπει ο καθενας να μαθει να κραταει στατιστικα για τονευατο του.Εμενα πχ το OPR δε με αντιπροσωπευει καθολουκαθως οτι μεγαλο τουρνουα εχω παιξει το εχω παιξει ειτε απο steps , ειτε απο satellites που εχω κερδισει , και αυτα τα 2 δεν φαινονταιπουθενα.καλο ειναι ο καθενας να κραταει στατιστικα για το τι κανει για να ξερειακριβως που βρισκεται , οχι στο περιπου. Παράθεση
empags Δημοσίευση 5 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Απριλίου, 2009 twra poy ksekinhsa egw na paizw ta 180aria ta kopsane? Den katalabainw, tous ftaiei to OPR kai oxi to pokertracker?tespa, mhpws yparxei kapoio etoimo excelaki sto net? Παράθεση
Confucius Δημοσίευση 5 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Απριλίου, 2009 Πολύ καλημέρα σας.Θα συμφωνήσω και εγώ με το φίλο gsbets.Πολές φορές έχω προκριθεί σε τουρνουά 100άρια με μόλις 5 δολλάρια.Αυτά δε φαίνοντε πουθενά.Εκτός του ότι και να πάρεις το ticket από το 5άρι στο μετράει σα χαμένο, και όταν πάρεις το ticket και παίξεις το 100άρι σου μετράνε άλλα 100 χαμένα. Παράθεση
Recommended Posts