vaskos13 Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2009 giati den to vriskw re paidia? Παράθεση
Havalencia Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2009 Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος Παράθεση
vaskos13 Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2009 den to vriskw sto site gia na graftw ..esy exeis graftei? sta freeroll to exei poy? Παράθεση
baskont Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2009 Bill, ούτε εγώ το έβρισκα και επικοινώνησα με το Hellenic. Υπήρξε ένα λάθος στο στήσιμο μάλλον (από το δίκτυο) και δεν έγινε ποτέ διαθέσιμο.Μου είπαν από το Hellenic ότι δεν θα χαθεί το freeroll, αλλά την επόμενη εβδομάδα θα γίνει ένα με 1000€. Θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2009 baskont έγραψε:Μου είπαν από το Hellenic ότι δεν θα χαθεί το freeroll, αλλά την επόμενη εβδομάδα θα γίνει ένα με 1000€. Θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση.Πρέπει να καταθέσω λεφτά για να συμμετάσχω ή μπορώ έτσι απλά? Παράθεση
vaskos13 Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2009 Eyxaristw Bill...ta leme. Παράθεση
Recommended Posts