Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

παιζω τουρνουα mtt k sng(κυριως) και ψαχνομαι σε ποια εταιρια να "στεγασθω"

καθως αποχωρω απο το party poker οπου επαιζα μεχρι σημερα.

αυτα που με ενδιαφερουν περισσοτερο ειναι χαμηλα/normal entry fee στα χαμηλα buy in(πχ. στο party τα τουρνουα 5$ εχουν entry fee 1$ δηλ.20% κοινως κλεβει!),ποικιλια sng δηλαδη οχι ενα τραπεζι,αλλα και με 30 η 50 συμμετοχες τα οποια να γεμιζουν(οχι σαν το party που παιζοταν ενα 50αρι 10$+1 την ημερα).φυσικα πρωτη μου σκεψη ειναι το stars αλλα θα ηθελα αν εχετε να προτεινετε καποιο site λιγοτερο διαφημισμενο που μπορει να καλυπτει τις προτεραιοτητες μου.

και επειδη ξαναδιαβαζοντας το μηνυμα ειναι σαν να βγαζω κακια για το party εχει και καποια ωραια πραγματα οπως εξαιρετικα entry fee στα μεγαλα buy in(px 500+10 οταν παντου ειναι 500+25 η 30).οταν χτισω γερο bankroll θα επιστρεψω!

Δημοσίευση

και εγω αιθουσα ψαχνω και ζηταω πανω κατω τα ιδια.Αποψη μου μακρια απο Pokerstars !!! μιλαμε για το χειροτερο shuffle που υπαρχει:angry: .εγω σκεφτομαι το Partypoker το οποιο δεν εχω δοκιμασει ακομα αλλα μαλλον οσο μικροτερη αιθουσα ισως πιο αξιοπιστη;)

βασικα θα μπορουσε να μας βοηθησει καποιος που εχει δοκιμασει και ongames και ipoker π.χ και να εχει καταληξει καπου,αν και εχω αρχιζει να απογοητευομαι απο το online poker γενικα:(

δεν μπορει σε καθε site να συμβαινει το ιδιο,με το που καταθετεις ολα καλα και ψιλοανεβαζεις bankroll,αλλα μετα ξαφνικα γυρναει ενας διακοπτης και τρως τα badbeat το ενα μετα το αλλο:dry:

Δημοσίευση

http://www.pokerlistings.com/online-poker-rooms

Κατεβάστε το λογισμικό απο κάθε αίθουσα και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Είναι πολύ υποκειμενικό το θέμα αύτο.

Πάντως agelis αν νομίζεις ότι η μεγαλύτερη εταίρια έχει το χειρότερο shuffle τότε φαντάσου όλες οι υπόλοιπες...Κλέφτες όλοι! Κλεφτοκοτάδες!!

[video type=youtube]CK6Ay416N7A

Δημοσίευση

Εγώ θα σου έλεγα full tilt.

Η ongame είναι γεμάτη donks και όπως έχω ξαναπεί σε άλλο θέμα είναι σαν να παίζεις counterstrike.Εκτός κι αν παίξεις σε μεγαλύτερα buy in.Εμένα πάντως η Ongame δεν με ικανοποίησε.Ούτε απο cash ούτε από sng.

Της microgaming τα sng είναι σχετικά turbo τα οποία δεν νομίζω να σου κάνουν,το pokerstars είναι rigged:P για ipoker κτλ δεν έχω ιδέα,οπότε ftp.

Δημοσίευση

Η αποφαση παρθηκε:το νεο μου ποκερικο σπιτι ειναι το poker.gr

ενω ενδεχεται να κανω και μια καταθεσουλα του 50ευρου και στο pkr.

οντως εχει πολλα donk η ongame και αυτο ειναι το καλο.ABC poker,ουτε moves ουτε reads ουτε hero calls.ησυχα απλα και ωραια ενταξει ισως και λιγο βαρετα αλλα σημασια εχει το φουσκωμα(του bankroll).

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

agelis έγραψε:

δεν μπορει σε καθε site να συμβαινει το ιδιο,με το που καταθετεις ολα καλα και ψιλοανεβαζεις bankroll,αλλα μετα ξαφνικα γυρναει ενας διακοπτης και τρως τα badbeat το ενα μετα το αλλο:dry:

Άσε φίλε.Εγώ έκανα εχτές κατάθεση στην ftp και πάω κατά διαόλου.

Και αυτό που με αποτελειώσε ήταν σε ένα sng mtt με άσσους vs 99.:angry:

Δημοσίευση

mporei na einai ola ta site kala,

alla auto pou presferei to pkr den iparxei pouthena allou

einai to monadiko site pou nomizeis oti pragmatika kathese sto trapezi, exeis antidraseis pragmatikes kai akoma kai ta filla pou perneis einai pragmatika

einai psaroma. otan eida to pkr kai to sigrina me ta alla site eniosa les kai apo playstasion 3 piga na ksanapaixo atari 2600 xaxaa

me tin kaseta me ta 32 paixnidia !!