dimitris39 Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2009 εχοντας δει καποια τουρνουα αλλα και cash game ειδα οτι οι παικτες ειχαν καποια στατιστικα στειχηα για τους αλους, θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να εχω και εγω στατιστικα ια τους αλλους? Παράθεση
otinanai Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2009 Phgaine www.pokertableratings.com kai agorase merika stats.600000 hands 2/4$ sto pokerstars mono gia 32$.Kopsoxronia. Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2009 Στα διάφορα βίντεο που βλεπεις κυριως απο online τουρνουα ή τραπεζακια και υπαρχουν καποια στατιστικά κατω απο το όνομα του κάθε παίκτη είναι γιατι το ατομο που μαγνητοσκοπει το συγκεκριμενο τουρνουα ή τραπεζακι έχει στην διαθεση του ένα πρόγραμμα καταγραφής (όπως το pokertracker ή το holdem manager). Τα στατιστικα αν εχεις ενα απο τα προγραμματα στην διαθεση σου τα αποκτας μόνος σου στην πορεια. Οσο πιο πολυ εχεις παιξει εναντια σε εναν αντιπαλο τοσο πιο αντικειμενικα τα στατιστικα θα σου βγουν στην πορεια ωστε να κατατάξεις σε τι κατηγορια ειναι ο αντιπαλος π.χ συντηρητικός ή καμικάζι.Κατα τα άλλα υπάρχουν καποια σαιτ στο ιντερνετ που εχουν σε γενικες γραμμές πληροφοριες για παικτες. Οχι 100% εγκυρες και πληρης καταγραφη των παντων αλλά μια βασικη ιδεα στην δινουν και αυτα. Παράθεση
tasko44 Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2009 gia mtt kai stng pokerprolabs.com.gia mtt mono bluffmagazine.comfree kai ta 2 Παράθεση
dimitris39 Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2009 ευχαριστω για τη βοηθεια θα ηθελα να ρωτησω επειδη ειμαι σχετικα νεος στο χωρο πιο προγραμμα θα htan καλο για μενα και που το βρισκω αυτο δεδομενου οτι πεζω πολυ omaha Παράθεση
tasko44 Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2009 Kalos orises stous omahamaniacs,sto pokerprolabs,afou zitiseis arxika to onama stin main selida,tha se paei stin kentriki selida ton stats sou.Pano aristera exei mtts,pata to kai apo tin epomeni selida sou vgazei oti zitiseis,paixnidi eidos,kai time frame gia tin anazitisi.Einai to mono me full track.Sto officialpokerrankings leipoun polla satelitesapo pokerstars.GL Παράθεση
Recommended Posts