simpot Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2009 http://www.pokerbooks.gr/θέλω την άποψη σας για την αγορά ή μη αυτών των βιβλίων. Παράθεση
Themis Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2009 Προκειται για ελληνικες μεταφρασεις της σειρας "Harrington On Hold'em" . Τα συγκεκριμένα, ελληνικά βιβλία δεν τα έχω διαβάσει, αν και υποθέτω ότι είναι πιστές μεταφράσεις των προτοτύπων.Όσο για τα πρωτότυπα, θεωρούνται από πολλούς από τα καλύτερα (ίσως τα καλύτερα) βιβλία , σχετικά με την στρατηγικη (για αρχαριους και προχωρημενους) των poker tournaments.Ελπιζω να σε βοηθησα. Παράθεση
antreas,t Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2009 eimai apo kypro k endiaferomai gia tin agora twn vivliwn.pia einai i diadikasia? Παράθεση
simpot Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2009 με βοήθησες πολύ γιατί και εγώ αυτό ήξερα ότι ήταν απλά δεν ήξερα αν ήταν καλά τα πρωτότυπα.ευχαριστώ θα τα πάρω.όσο για το κύπριο φίλοστείλες τους ένα εμαιλ στοinfo@pokerbooks.grκαι θα σου πουν μαλλον ευχαριστω Παράθεση
Κατσιμιχας Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2009 Ελπίζω και εύχομαι η μετάφραση (και η σύνταξη) των κειμένων να είναι καλύτερη από τη μετάφραση της σύνοψης του οπισθόφυλλου που υπάρχει στο www.pokerbooks.gr. Έχοντας διαβάσει τα πρωτότυπα και γνωρίζοντας πολύ καλά αγγλικά, επιτρέψτε μου να δικαιούμαι αυτής της θέσης. Παράθεση
agelis Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2009 ειναι καλα τα βιβλια φιλε???μιας και τα εχεις διαβασει εννοω Παράθεση
Themis Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2009 agelis έγραψε:ειναι καλα τα βιβλια φιλε???μιας και τα εχεις διαβασει εννοωΑν και δεν εχω την εμπειρια που εχουν πολλοί άλλοι φίλοι στο tournament poker, θεωρω ότι τα συγκεκριμενα βιβλια βοηθουν παρα πολυ. Επισης ειναι πολυ καλογραμμενα , και τα concepts που προβαλλουν γινονται ευκολα κατανοητα. Κατσιμιχας έγραψε:Ελπίζω και εύχομαι η μετάφραση (και η σύνταξη) των κειμένων να είναι καλύτερη από τη μετάφραση της σύνοψης του οπισθόφυλλου .Δυστυχώς, ειμαι αναγκασμενος να συμφωνησω με αυτη την παρατηρηση. Η συγκεκριμενη μεταφραση του οπισθοφυλλου μου θυμισε, σε καποια σημεια, τις μεταφρασεις του Systran. Οταν καποιος μεταφραζει ενα κειμενο, φροντιζει και για τη σωστη συντακτικη αποδοση του κειμενου - οχι μονο για την απ'ευθειας, "στεγνη" του μεταφραση, λεξη προς λεξη. Ευχομαι το περιεχομενο να κινείται σε καλύτερο επίπεδο, ως προς αυτό το θέμα. Παράθεση
Κατσιμιχας Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2009 Όσον αφορά στο αν τα βιβλία είναι καλά, η ταπεινή μου άποψη (θεωρώ τον εαυτό μου μετριότατο παίκτη) είναι ότι τα βιβλία αυτά είναι εντελώς απαραίτητα σε όποιον σκεφτεί έστω να ασχοληθεί με τα τουρνουά. Ο Harrington αναλύει βήμα προς βήμα τι πρέπει να κάνεις ανάλογα με το stack σου και το επίπεδο του τουρνουά στο οποίο βρίσκεσαι, αναλύει μαθηματικά πολλές παρτίδες, ακόμα και παρτίδες παιγμένες μεταξύ διάσημων επαγγελματιών, εξηγεί και αναλύει όρους όπως τα pot και implied odds, το Μ και το Q, προσφέρει άπειρα παραδείγματα χεριών και σε βάζει να αποφασίσεις τι πρέπει να κάνεις εξηγώντας σου μετά γιατί είσαι λάθος (LOL), υποδεικνύει με βάση το προσωπικό του στυλ (tight) ποια starting hands πρέπει να διαλέγεις και από ποια θέση, έχει ειδικό κεφάλαιο για heads up, εξηγεί γιατί φύλλα όπως τα suited connectors δε πρέπει να τα παίζεις όταν το stack σου είναι κάτω από κάποια όρια και γιατί αργότερα, όταν το stack σου πέσει και άλλο, τα φύλλα αυτά είναι και πάλι playable και γενικά, σε παίρνει από το χέρι, σου δείχνει τι πρέπει να κάνεις και σε στρώνει στη δουλειά (ουφ!). Παράθεση
arourel Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2009 Πιστευω πως ειτε στα αγγλικα ειτε στα ελληνικα τα αγορασετε,τα συγκεκριμενα βιβλια θα βοηθησουν πρωτιστως εσας και στη συνεχεια την ανοδο του επιπεδου των ελληνικων φορουμ...Αποτελουν τη βαση για ενα tournament player.. Παράθεση
Eugenios Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2009 http://pokerbooks4free.blogspot.com/Εδω παντως εχει αρκετα βιβλία αλλα στα αγγλικα Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2009 Εγώ περιμένω να δω αντιδράσεις μόλις 'σκάσει μύτη' το πρώτο post με link για 'δωρεάν' download των ελληνικών βιβλίων :whistle: Παράθεση
Dimitris84 Δημοσίευση 5 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Μαίου, 2009 :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
TOREADOR Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 Εχοντας σχεδον τελειωσει το πρωτο βιβλιο το μονο που εχω να πω ειναι συγχαρητηρια. Αποτελεσμα μακραν ανωτερο του αναμενομενου.Πολυ καλη δουλεια και μεταφραση .Μπραβο ,περιμενουμε και τα υπολοιπα.υγ. δυστυχως το βιβλιο δεν εχει κομματια του στυλ ''καλεσε απο τα τυφλα και εκανε σετ τις παπιες του αφου βρηκε αλλη μια στο ποταμι '' :P οποτε προς το παρον δεν εχω τιποτα να σας προσαψω.επιφυλασσομαι ομως wish list harrington cash games farha pot limit omaha Παράθεση
Recommended Posts