Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Νιονιο , μαλλον δε διαβασες καλα το υφος των ποστ των περισσοτερων

Μονο δουλεμα δεν επεσε . Καποιος αλλος μπορει να νομιζει οτι δουλευει

Τα παλικαρια εδω μεσα ειναι πολυ ξυραφια και ξερουν καλα τι τους γινεται , οπως εχω διαπιστωσει , οποτε μην αγχωνεσαι. Μπορα ειναι θα περασει οπως λεει κι ενας Κερκυραιος φιλος μου :P

• Απαντήσεις 59
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

batman έγραψε:

ολοι οι μαθηματικοι και οι σταστισκολογοι εδω μαζευτικαν..μου αρεσει ο αλλος λεει οτι αν οι ασσοι χασουν 22 στις 27 φορες ειναι αποδεκτο και οτι το δειγμα πρεπει να ειναι πιο μεγαλο!!!!

Σωπα ρε μεγαλε σοβαρα??? δηλαδη ποσες φορες θα πιασω ασσους??? ή θα παιζω 10 ωρες τη μερα ποκερ να αποβλακοθω???????

Ειπαμε δεν ειμαστε κρετινοι...!!!!!

δεν καταλαβαινω τι θες να πεις ακριβως,αλλα οποιος παιζει ποκερ και δεν γνωριζει τα βασικα της επιστημης των μαθηματικων κ της στατιστικης,χαριζει τα λεφτα του,ετσι απλα.επισης οπως τα λες ειναι σαν να εννοεις οτι οποιος παιζει δεκα ωρες τη μερα ειναι κρετινος(!).Παντως να ξερεις οτι οσο πιο πολυ παιζεις τοσο περισσοτερο μειωνεις την επιδραση της τυχης στα αποτελεσματα σου

Δημοσίευση

ΤΟ ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΣ Ο ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΛΑΒΕ ΩΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗ.

ΣΥΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ 22 ΣΤΙΣ 27 ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΣΟΙ ΣΕ ALL IN PREFLOP EINAI ΨΕΥΔΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ.

Η ΕΝΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ. ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ.

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΑΣΣΟΥΣ..? ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 700 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 10 ΩΡΕΣ ΠΟΚΕΡ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΣ ΟΤΙ ΑΛΛΕΣ 8 ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ, ΜΑΣ ΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ 6 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ..ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΚΕΡ(ΤΟΤΕ ΠΑΩ ΠΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΦΙΓΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ)

Δημοσίευση
ολοι οι μαθηματικοι και οι σταστισκολογοι εδω μαζευτικαν

Apla kane mia volta stis databases kai vale sto search to nickname opoiou edw mesa exei milhsei gia ma8hmatika.Tha gelaseis me ta apotelesmata kai me to poso petyxhmenoi einai oloi. :P

An thes na gelaseis pio poly phgaine kai des ta video kai diavase kapoia "ma8hmatika" se kati ellhnika coaching and training(!) sites.Vasika ekei einai gia klama.

Kai opws sth sxetikh diafhmish

O mesos an8rwpos aytou tou forum:

exei bachelor sthn kthnotrofia

master sth statistikh

diko tou training poker site

vgalei ligotera $/mhna apo ta synolika tou posts sto forum

dhlwnei epagelmatias paixths tou poker kai pws

voskei provata gia hobby.

O mesos an8rwpos den yparxei?

Δημοσίευση

otinanai έγραψε:

ολοι οι μαθηματικοι και οι σταστισκολογοι εδω μαζευτικαν

Apla kane mia volta stis databases kai vale sto search to nickname opoiou edw mesa exei milhsei gia ma8hmatika.Tha gelaseis me ta apotelesmata kai me to poso petyxhmenoi einai oloi. :P

An thes na gelaseis pio poly phgaine kai des ta video kai diavase kapoia "ma8hmatika" se kati ellhnika coaching and training(!) sites.Vasika ekei einai gia klama.

Kai opws sth sxetikh diafhmish

O mesos an8rwpos aytou tou forum:

exei bachelor sthn kthnotrofia

master sth statistikh

diko tou training poker site

vgalei ligotera $/mhna apo ta synolika tou posts sto forum

dhlwnei epagelmatias paixths tou poker kai pws

voskei provata gia hobby.

O mesos an8rwpos den yparxei?

Άκυρος τελείως έισαι...

Μια χαρά είναι αυτά που προσφέρουν τα δωρεάν ελληνικά site...

Όσο για τη κερδοφορία όσων ομιλούν για μαθηματικά,εδώ είναι οι βάσεις δεδομένων, ρίξε μια ματιά και μετά μπορείς να γελάσεις...

Δημοσίευση

mousatos έγραψε:

Και μια τελευταία σημείωση δεν σας έχει κάνει εντύπωση το γεγονός πως και η Pokerstars και η Partybets καθώς και άλλα site πλέον σου δίνουν τη δυνατότητα να αλλάξεις τη θέση που έχεις στο τραπέζι κάνοντας ανάλογο rotate σε όλους τουw παίκτες και όχι αλλάζοντας θέση με τον παίκτη που καθόταν στην καρέκλα που πας εσύ?

de ksero an exo diavasei megaliteri xazomara apodeiksi gia to oti to online poker einai stimeno.you win by far

Δημοσίευση
Όσο για τη κερδοφορία όσων ομιλούν για μαθηματικά,εδώ είναι οι βάσεις δεδομένων, ρίξε μια ματιά και μετά μπορείς να γελάσεις...

Esy Arourel pantws exeis tous teleytaious 12 mhnes

12k$ profit me roi 55% apo tours kai exeis kataferei na xaseis 6k$ se molis 5k hands se cash games.

Opote apo ayta pou borw na dw apo to internet kerdizeis ligotera apo 400euro to mhna kati pou den borei na syginisei oute kapoion me tameio anergias poso mallon na peisei kapoion allon na parei sta sovara thn hmima8eia sou gyrw apo ta ma8hmatika.

Ta 5k hands twn cash games einai elaxisto deigma alla eimai sigouros oti an eixame olo to deigma tote tha vlepame oti eisai genika meion.

Φαινεται ότι η πλεοψηφια στερείται βασικών γνώσεων risk analysis και των στοιχείων που την διεπουν(variance,EV,risk of ruin etc..)

Aaa kai ama thes borw na postarw merika apo ayta ta 5k hands sou

gia na sou dwsw thn eykairia na moirasteis mazi mas kapoies gnwseis sou gyrw apo risk analysis,var,ev ktl symfwna me tis opoies exeis pai3ei toso kataplhktika merika apo ayta.

Δημοσίευση

Όσον αφορά το cash συνολικα σε ολα τα ορια σε όλα τα sites aπο το προηγουμενο Μαιο ειμαι +2500κ(κερδη κυριως απο ομαχα cash)..Aπο το λογαριασμο μου sto stars εχει παιξει αρκετα ο κολλητος μου cash και ναι καποιες παρτιδες ειναι απαραδεκτες!!!---Τα παραπανω σαφως και δε μπορω να τα αποδειξω αλλα δε με ενδιαφερει κιολας,,(aa to tableratings metraei +100nl)..αρα συνολικα +16κ$ περιπου απο ολα τα site...διολου ασχημα για το πρωτο ετος κερδοφοριας μου...

H διπλωματικη μου επισης φιλτατε ειναι πανω στο risk analysis(τμημα οργανωσης και διοικησης επιχειρησεων πανεπιστημιου πειραια) οποτε ναι μπορω να πω οτι εχω καποιες γνωσεις παραπανω απο καποιους ποστερ που βγαινουν και γραφουν ασυναρτησιες....Την ημιμαθεια τη σιχαινομαι κυριε ΟΤΙΝΑΝΑΙ...

Αυτα για να λυθουν τυχον αποριες τυπων που ποσταρουν ασχετα με το ποκερ ζητηματα ..

Δημοσίευση

arourel έγραψε:

Aπο το λογαριασμο μου sto stars εχει παιξει αρκετα ο κολλητος μου cash και ναι καποιες παρτιδες ειναι απαραδεκτες!!!

O filos sou einai san ton filo tou John Nash sto beautiful mind?

Otan gineis 50 xronwn kai aytos einai akoma 20 pes mou na sou pw to giati...

Δημοσίευση

otinanai έγραψε:

arourel έγραψε:
Aπο το λογαριασμο μου sto stars εχει παιξει αρκετα ο κολλητος μου cash και ναι καποιες παρτιδες ειναι απαραδεκτες!!!

Otan gineis 50 xronwn kai aytos einai akoma 20 pes mou na sou pw to giati...[/quote:2750l6u9]

ρε φιλε πραγματικα νομιζεις οτι κανεις κατι?ΟΛΑ τα post σου ειναι ειτε ασχετα με το θεμα συζητησης η ειρωνικα και εριστικα.

βρες κατι καλυτερο να κανεις και μην μας ζαλιζεις αλλο με τα ακυρα post σου

Δημοσίευση

otinanai έγραψε:

arourel έγραψε:

Otan gineis 50 xronwn kai aytos einai akoma 20 pes mou na sou pw to giati...[/quote:2pk5gs19]

Όρεξη για καβγά έχεις μου φαίνεται.

Κάνε ένα τσιγάρο και χαλάρωσε.

Δημοσίευση

Η όλη συζήτηση μοιάζει με τραπέζι πόκερ.

Άλλοι είναι ψάρια και πετάνε απίστευτες μπαρούφες, άλλοι έχουν γνώσεις μα πιο πολύ τους νοιάζει να κοροϊδεύουν τα ψάρια κάνοντας τα να τους θεωρούν μικρούς θεούς ή θανάσιμους εχθρούς,

άλλοι λειτουργούν πυροσβεστικά, άλλοι λαμβάνουν όλα τα παραπάνω σαν πληροφορίες και η μεγαλύτερή τους ηδονή είναι στο τέλος της βραδιάς να μη μπορούν να χωρέσουν ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι στις τσέπες τους..

KAI πολλοί άλλοι τύποι..

γι αυτό το πόκερ είναι τόσο περίπλοκο και σύνθετο όσο η ζωή γιατί είναι παιχνίδι ανθρώπων

So if you keep playing only the aces you ll keep losing...

V

:silly:

Δημοσίευση

Καλησπέρα,

1ον

Εγώ δεν μίλησα για στημένο poker online απλά επισήμανα το γεγονός πως δεν είναι random (άρα είναι 100% προβλέψιμο) όπως υποστηρίζουν όλοι οι φωστήρες αυτών των site επομένως είναι χαζό να κάθεσαι να σπάς το κεφάλι σου όταν χάνεις με άσσους τόσες πολλές φορές και να αναρρωτιέσαι γιατί έχασες και φυσικά να συνεχίσεις να παίζεις online με τη σκέψη πως ήταν απλά ένα bad beat. Είναι δε τελείως προφανές πως αν δεν αναλωθείς αρκετές μέρες και δεν χάσεις αρκετά χρήματα στο να μάθεις ποιά θέση κερδίζει ποιά, βάση πονταρίσματος call, raise or reraise σε flop, turn & river θα είσαι πάντα χαμένος είτε παίζεις μόνο τα μεγάλα χέρια ή όχι κι αυτό γιατί πολλοί παίκτες online και ειδικά αυτοί που παίζουν αρκετά χρόνια ή έχουν προγραμματιστικές γνώσεις, έχουν τη δυνατότητα να εκτιμούν ή και να ξέρουν ακριβώς (υπάρχουν αλγόριθμοι που μπορούν να συντονιστούν με τον αλγόριθμο των poker sites) τι φύλλα έχεις μοιραστεί και φυσικά ποιά φύλλα έχεις ή δεν έχεις πιάσει στο flop χρησιμοποιώντας αποκλειστικά και μόνο αυτό το σύστημα. Η δε παρατήρησή μου σε σχέση με τη θέση έχει να κάνει ακριβώς με αυτό το γεγονός. Ήταν απαίτηση των παικτών που έχουν μάθει να κινούνται και να παίζουν με αυτόν τον τρόπο και οι οποίοι αφήνουν πολλά χρήματα από τα rake στα καζίνο να μπορούν να έχουν ακόμη ένα όπλο στο ήδη πολύ γεμάτο οπλοστάσιό τους, να έχουν δηλαδή πάντα τη θέση τους και να μπορούν να υπερτερούν έναντι των άλλων παικτών. Και προκαλώ όποιον θέλει να κάτσει να το παρατηρήσει.

2ον

Μη μου πείς πως δεν έχεις παρατηρήσει πως ψάχνοντας για τραπέζι και βρίσκοντας μια κενή θέση, λίγο μετά και ενώ μέχρι εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κανείς στο τραπέζι που έκατσες εμφανίζονται δύο ή περισσότεροι παίκτες από το πουθενά και πιάνουν τις υπόλοιπες θέσεις!!!Για να μην μιλήσω για τα Head up cash games εκτός αν είμαι ο μόνος που κάνω αυτές τις παρατηρήσεις. Μόλις πρίν μια εβδομάδα έπαιζα με μια Katerina από την Κύπρο και χρησιμοποιώντας το σύστημα raise, reraise, call ανάλογα με το ποιός ήταν big blind κέρδιζα πάνω από 100 ευρώ, κάνω να φύγω και μου γράφει "που πας" απαντάω "φεύγω" "μείνε και σε λίγο θα τα έχεις χάσει όλα " μου είπε και έμεινα, μισή ώρα μετά έχασα και τα 420 ευρώ γιατί ενεργοποιήθηκε ο εγωισμός μου και δεν ακολούθησα το σύστημα.

3ον

Όταν έχεις χάσει 100.000 ευρώ δεν ψάχνεις πλέον για δικαιολογίες ώστε να δικαιολογήσεις τον εγωισμό σου για τα λεφτά που έχασες, γιατί έχεις παίξει το ρημαδοπαίχνιδο με όλους τους τρόπους οπότε είσαι πλέον σίγουρος πως όταν έχασες εκείνη την παρτίδα των 200 ευρώ από έναν τύπο που έκανε call στους άσσους σου με 7 2 offsuite και μετά το flop έκανε all in έχοντας πιάσει το 7 και το δύο στο turn (όταν ακόμη έπαιζα μόνο τους άσσους γιατί πλέον τους κάνω κι αυτούς fold) ή όταν έχεις παίξει επί 14 συνεχόμενες ώρες στο pokerstars και σου βγαίνει το μήνυμα συμπληρώστε το κείμενο για να είναι σίγουροι ότι δεν είσαι bot (αλήθεια και χωρίς παρεξήγηση το έχει δεί κανείς από εσάς ποτέ αυτό το μήνυμα) ή όταν ξεκινάς να παίζεις από τις 22.00 το βράδυ και καταλήγεις το πρωί σις 7.00 να είσαι σε cash game με πέντε αντιπάλους και να κερδίζεις καμμιά 60 αριά σερί παρτίδες χωρίς να κερδίσει ούτε μία ο αντίπαλος και χωρίς ούτε καν να αντισταθεί κάποιος από αυτούς ή όταν σου στέλνουν μήνυμα πως πιάσαμε δύο που κάνανε collusion σε τουρνουά και σας επιστρέφουμε τα 300 ευρώ που χάσατε ε αρχίζεις και την ψάχνεις αλλιώς και λές τί γίνεται εδώ ρε φίλε.

Γενικότερα προσπαθώ να αναφερθώ στις παρατηρήσεις μου και στα παθήματά μου μήπως και βοηθήσω κάποιους να αποφύγουν τις κακοτοπιές στα αρχικά στάδια (πριν ο εγωισμός τους τους χώσει βαθιά στο λούκι).

Θυμάμαι επίσης ένα βράδυ που έχω χάσει ένα τουρνουά στο οποίο βρισκόμουν ένα βήμα από τα χρήματα με ΚΚ. Στο καπάκι πηγαίνω και παίζω cash game Head up με 1000 ευρώ buy in σε τραπέζι των έξι ατόμων. Στην πρώτη παρτίδα κιόλας μου δίνει οκτάρια. Αφού έχουμε και οι δύο μπεί στην παρτίδα με γερό ποντάρισμα σκάει το flop 4 8 9

και έχω τρία οκτάρια. Κάνω raise και μου κάνει call turn J raise εγώ call αυτός river 10 κακό για μένα κάνω μικρό raise κάνει reraise και κάνω call το αποτέλεσμα είχε τρία εννιάρια 99 στο χέρι και ένα στο flop με την πρώτη παρτίδα. Το συγκεκριμένο σκηνικό μου έχει τύχει όλες τις φορές που έχω κάνει την ίδια κίνηση να μπώ δηλαδή σε cash game head up μετά από χασούρα (άρα δεν είναι πλήρως random το παιχνίδι όπως υποστηρίζουν οι καλοί αυτοί κύριοι, διότι δεν είναι μόνο τα φύλλα που μετράνε ως παράμετροι στο gameplay του).

Ως επίλογο θα δηλώσω το εξής:

Δεν έχει σημασία πλέον τι πιστεύω εγώ για to poker online αλλά πιά είναι η πραγματικότητα και όσο και να θέλουν κάποιοι να με πείσουν πως είναι τυχαίο όσον αφορά την εξέλιξη των παρτίδων, τα γεγονότα άλλα δείχνουν.

Και επαναλαμβάνω αν πίστευα πως είναι rigged δεν θα αφιέρωνα πέντε χρόνια και 100.000 ευρώ χαμένα για να βρεθώ σήμερα να μην θέλω ούτε να το δω.

Δημοσίευση

gsbets έγραψε:

nanasta έγραψε:
kai afou kaneis ola auta perna kai apo to frenokomeio gia ena check up! alla asto kalitera giati einai sigouro oti tha se kratisoun mesa gia parasthiseeis kai neuriko klonismo.

nice hand, HARDELEUSINA

spoiler alert!!:laugh:

[/quote:2yigc772]

Αν γέλασα μία φορά με το post του nanasta, με το "spoiler alert" λύθηκα... :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

holdemgr έγραψε:

Emeina afwnos me to filo mas to mousato. Elpizw na pareis ola ta lefta sou pisw twra pou brhkes to systhma pou kerdizei sto online.

Κάποτε, πριν ένα χρόνο περίπου, είχες πει αυτό:

holdemgr έγραψε:

Dystyxws file, symbainei to antitheto dhl ta fishes ligostevoun anti n'ayxanontai kai symfwnw oti einai anhsyxhtiko gia to mellon tou online.

Εξακολουθείς να επιμένεις; :P :P

Δημοσίευση

Όχι βέβαια. Διότι δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να πάρεις πίσω 100.000 ευρώ σε λιγότερο από δέκα χρόνια στο online και εγώ δεν έχω άλλη υπομονή και πίστη(διευκρίνηση τα χρήματα αυτά τα έχω χάσει σε cash games nl holdem και όχι σε τουρνουά). Αν έπαιζα μόνο τουρνουά πιθανότατα θα μιλούσα διαφορετικά. Εξάλλου τον τελευταίο καιρό πάντα τερμάτιζα μέσα στις θέσεις των χρηματων στα τουρνουά που συμμετείχα χρησιμοποιώνας σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα-σύστημα του προγράμματος σε παίκτες που φαινόταν να μην γνωρίζουν την ύπαρξή του και κυρίως σε rebuy tournaments όπου οι ίδιοι παίκτες συνήθιζαν να κάνουν all in μετά από κάθε rebuy τους και εγώ να μεγαλώνω το stack μου. Μιλώ κυρίως για τα cash tables τα οποία ως επί τω πλείστων έχουν εφαρμογή και στα τουρνουά. Απλά όταν έχεις μια παρτίδα των 3.000 ευρώ μπροστά σου και βλέπεις τον άλλο να σου κάνει call μέχρι το river και να χάνεις 1.500 ευρώ με το τελευταίο φύλλο (αν ξεκινούσα σήμερα με τη γνώση που έχω θα ήμουνα διαφορετικά)δεν είναι το ίδιο με το να χάνεις μια παρτίδα σε τουρνουά 3.000 chip. Τουλάχιστον εκεί δεν γίνεσαι ψυχολογικά ράκος. Και φυσικά που όρεξη μετά να ξαναξεκινήσεις από lower stakes και να κερδίζεις παρτίδες των 10 ευρώ τη στιγμή που στο μυαλό σου έρχεται το γεγονός πως αυτό που κέρδισες ήταν μέχρι σήμερα το small blind σου!!

Δημοσίευση

safesteps έγραψε:

Κάποτε, πριν ένα χρόνο περίπου, είχες πει αυτό:

holdemgr έγραψε:

Dystyxws file, symbainei to antitheto dhl ta fishes ligostevoun anti n'ayxanontai kai symfwnw oti einai anhsyxhtiko gia to mellon tou online.

Εξακολουθείς να επιμένεις; :P :P[/quote:o9o6s4rc]

Emeina ksana afwnos, ayth th fora me to poso palio post kaneis quote.

Den exw diathesh na gkriniaksw. Eidika sta stakes pou paizw yparxoun akoma arketoi epidoksoi ekproswpoi tou eidous.

H diafora einai oti prin 2-3 xronia empaines sto lobby kai yphrxan as poume 10 6-max trapezia kai kata meso oro sto kathe trapezi yphrxan 1-2 kaloi regular 2-3 metrioi kai 2-3 fish

Twra sto idio lobby yparxoun 8 trapezia, sta 7 ap'ayta briskeis 4-5 regulars kai 1-2 metrious alla super aggro paiktes kai sto 8o trapezi yparxei ena (1) fish, 5 regulars kai 6-7 atoma sth waiting list