boug Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 παιδες να κανω μια ερωτηση?πως καταφερνουνε τα παλικαρια να πληρωθουνε στο τζοκερσταρς και στα αλλα online rooms και εμενα να μ εχουνε γα''''ει στη κυριολεξια με ολα τα φυλα και με ολους του τροπους?να μας πει λιγο ο αελ και οι υπολοιποι πως παιζουνε.βαρανε αλλ ιν με τη μια μπας και κατσει η περιμενουνε να φυγουνε οι donkeys kai meta πεζουνε οπως μπορουνε?μ εχουνε τρελανει πια.ολα ειναι rigged eite σας αρεσει ειτε οχι.οποιος πει το αντιθετο ειναι υπαλληλος του τζοκερσταρς και των υπολοιπων που κλεβουνε τα λεφτακια των καλων ποκερ παικτων με τα καραγκιοζιλικια τους,τα κατα τ αλλα random generated cards. Παράθεση
Vatal Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 boug έγραψε:βαρανε αλλ ιν με τη μια μπας και κατσειthis Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 boug έγραψε:παιδες να κανω μια ερωτηση?πως καταφερνουνε τα παλικαρια να πληρωθουνε στο τζοκερσταρς και στα αλλα online rooms και εμενα να μ εχουνε γα''''ει στη κυριολεξια με ολα τα φυλα και με ολους του τροπους?να μας πει λιγο ο αελ και οι υπολοιποι πως παιζουνε.βαρανε αλλ ιν με τη μια μπας και κατσει η περιμενουνε να φυγουνε οι donkeys kai meta πεζουνε οπως μπορουνε?μ εχουνε τρελανει πια.ολα ειναι rigged eite σας αρεσει ειτε οχι.οποιος πει το αντιθετο ειναι υπαλληλος του τζοκερσταρς και των υπολοιπων που κλεβουνε τα λεφτακια των καλων ποκερ παικτων με τα καραγκιοζιλικια τους,τα κατα τ αλλα random generated cards.Από τον τρόπο που μιλας καταλαβαίνω πως το πρόβλημα σου είναι ότι δεν έχεις υπομονη.....Αν όχι τότε δοκίμασε σε άλλο site....Από την άλλη σου συστήνω να δείς την ταινία <<the secret>>.Ίσως σε βοηθήσει. Παράθεση
dionisis Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 boug ematha ena site pou dn ine rigged ke mono kerdizis reall in me 7-2 me otidipote pote dn xanisgia 100euro sto leo Παράθεση
HULK Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 Όχι ρε φίλε γιατί το λες;..εγώ στο ΤΖΌΚΕΡσταρς εχω λογαριασμό με κέρδη περίπου 2 εκατομύρια ευρώ....:silly: :laugh: :cheer: GeorgeSadoorτο 'the secret' για πόκερ είναι; Παράθεση
boug Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 φιλε μου εγω δεν εχω υπομονη οπως λες αλλα σε προκαλω εσενα που εχεις να μπεις λιγο στα τουρνουα που μπαινω να παιξεις ποκερ με 3.000 μαρκες και 15 λεπτα blinds να σε δω τι θα κανεις μολις ανεβουνε Παράθεση
boug Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 εγω γι αυτο το λογο εκανα το ποστ.για να μου πει καποιος απο αυτους που πληρωνεται καλα και τακτικα πως παιζει σε τουρνουα με τοσο λιγες μαρκες.φουλ επιθεση και αμα κατσει η καπως αλλιως?γιατι οση υπομονη και να κανω εγω το προβλημα ειναι οτι τα blinds δε συμμεριζονται την υπομονη μου(δυστηχως) Παράθεση
Themis Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 Γιατι δε διαβαζεις καποιο βιβλιο για τουρνουα ποκερ, να δεις πως πρεπει να παιζεις;Γιατι δε βλεπεις κανενα video απο τουρνουα ποκερ, να δεις τι κανουν αυτοι, οταν ανεβαινουν τα blinds? Παράθεση
boug Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 δηλαδη πιστευεις πως αμα διαβασω το βιβλιο θα ξερω πως να παιξω online?και τι να μου πει το βιβλιο για τοσες μαρκες.προτιμω να το ακουσω απο εσας τους εμπειρους που πληρωνεστε διαρκως.πως το καταφερνετε?παρα πολλες φορες εχω ακουσει οτι ευνοει καποιους λογαριασμους το τζοκερ σταρς ή ευνοει καποιες θεσεις μεσα στο τραπεζι.κατα τ αλλα οι καρτες ειναι random Παράθεση
giorgio Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 Γιατί προσπαθείς ρε Θέμη; Δεν βλέπεις ότι είναι τζάμπα κόπος; Άσε τα παιδιά να πάρουν τον δρόμο τους. Παράθεση
boug Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 giorgio έγραψε:Γιατί προσπαθείς ρε Θέμη; Δεν βλέπεις ότι είναι τζάμπα κόπος; Άσε τα παιδιά να πάρουν τον δρόμο τους.εσυ φιλαρακι τι εισαι ακριβως?νεγκρεανου?πεταγεσαι σα τη ..... να πεις τη μλκ σου.σε ρωτησε κανεις εσενα? Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 HULK έγραψε:GeorgeSadoorτο 'the secret' για πόκερ είναι;Όχι καμία σχέση.Είναι ντοκυμαντέρ που έχει να κάνει με την <<δύναμη της έλξης>>.Είναι πολύ καλο..βαρετό εν συνεχεία αλλά αυτά που λέει ισχύουν και βοηθούν. Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 GeorgeSadoor έγραψε:HULK έγραψε:GeorgeSadoorτο 'the secret' για πόκερ είναι;Όχι καμία σχέση.Είναι ντοκυμαντέρ που έχει να κάνει με την <<δύναμη της έλξης>>.Είναι πολύ καλο..βαρετό εν συνεχεία αλλά αυτά που λέει ισχύουν και βοηθούν.[/quote:3jz62xmq]George, έχεις 100+ posts εδώ και άλλα τόσα ίσως στο union. Νομίζω ότι μπορείς πια να βρεις που είναι τα εισαγωγικά "" στο πληκτρολόγιο. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 holdemgr δεν σε πιάνω! Παράθεση
Themis Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 boug, καταρχην δεν καταλαβαινω το ερειστικό και επιθετικό σου υφος, ανεξαρτητα του σε ποιον απευθυνεσαι - σ'εμενα ή τον οποιοδηποτε giorgio - . Απο τη στιγμη που αποφασισες να γραψεις στο forum, να εισαι ετοιμος να δεχθεις την οποιαδηποτε καλη ή κακή κριτική. Επι του θεματος τωρα : δεν προκειται να βρεις καποιον που θα κατσει να σου αναλυσει τον τροπο παιχνιδιου του. Γιατι να το κανει ; Για να αποδειξει την αξια του;;Δεν παιζουμε ποκερ, boug, για να αποδειξουμε κατι . Παιζουμε ποκερ , αλλοι γιατι γουσταρουμε το παιχνιδι, ειτε γιατι θελουμε να βγαλουμε χρηματα. Σε καθε περιπτωση, κανεις δεν προκειται να σου κανει μαθηματα (χωρις αμοιβη, τουλαχιστο) , ειδικα οταν το υφος σου ειναι τοσο απαξιωτικο για το ιδιο το παιχνιδι - και για τους παικτες, κατά προέκταση.Παρολαυτα - ισως δεν το παρατηρησες - υπαρχουν αρθρα και forum posts εδω στο Pokerland αλλά και σε άλλα, εκατονταδες websites, που μπορουν να σε βοηθησουν, ΑΝ φυσικα εχεις διαθεση. Γιατι πανω απολα, χρειαζεται διαθεση κ ορεξη. Αυτά τα ολίγα. Εννοειται οτι αν συνεχισεις σε posts αναλογου υφους δεν προκειται να σου απαντησω - χωρις παρεξηγηση αυτο το τελευταιο. Παράθεση
batman Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 holdem to the secret einai mia apati!!!edw ta paradeigmata pou dinei einai oti an lambaneis sinexeia xreh kai kaneis thetikes skepseis..tha sou erxontai epitages!!!!!(LOL!!!)i thewria tis elksis tous simpantos kai kala!!!elpizw na min exeis pesei stin pagida...diavasa to vivlio kai eida kai to ntokimanter..einai apati file gia na kanoun kapoioi oneira... Παράθεση
HULK Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 Thanks GeorgeSadoor..Όσο για το gorgio πιστεύω πως αν κάποιος έχει διάθεση να ρωτήσει και να μάθει όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση δε τον κατηγοριοποιείς μαζί με αυτούς που ορκίζονται πως το μόνο που μετράει είναι η τύχη.Προς το παρόν και οι 2 είναι fishes αλλά με διαφορετικές προοπτικές..Ρε boug πιο χαλαρά και EΛEOΣ ! POKERSTARS... Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 batman έγραψε:holdem to the secret einai mia apati!!!edw ta paradeigmata pou dinei einai oti an lambaneis sinexeia xreh kai kaneis thetikes skepseis..tha sou erxontai epitages!!!!!(LOL!!!)i thewria tis elksis tous simpantos kai kala!!!elpizw na min exeis pesei stin pagida...diavasa to vivlio kai eida kai to ntokimanter..einai apati file gia na kanoun kapoioi oneira...1)Από που έβγαλες το συμπέρασμα πως είναι απάτη?2)Δεν θα σου έρχονται έτσι επιταγές με μιά απλή σκέψη.3)Ποιά παγίδα ρε φίλε?Όταν κάτι το θες πραγματικά το πετυχαίνεις.4)Είναι κακό να κάνει όνειρα κάποιος? Παράθεση
giorgio Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 Δεν βλέπω κάποιον να έχει διάθεση να ρωτήσει για να μάθει στο συγκεκριμένο thread και δεν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ άλλο. Παράθεση
Gouster Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 GeorgeSadoor έγραψε:batman έγραψε:holdem to the secret einai mia apati!!!edw ta paradeigmata pou dinei einai oti an lambaneis sinexeia xreh kai kaneis thetikes skepseis..tha sou erxontai epitages!!!!!(LOL!!!)i thewria tis elksis tous simpantos kai kala!!!elpizw na min exeis pesei stin pagida...diavasa to vivlio kai eida kai to ntokimanter..einai apati file gia na kanoun kapoioi oneira...1)Από που έβγαλες το συμπέρασμα πως είναι απάτη?2)Δεν θα σου έρχονται έτσι επιταγές με μιά απλή σκέψη.3)Ποιά παγίδα ρε φίλε?Όταν κάτι το θες πραγματικά το πετυχαίνεις.4)Είναι κακό να κάνει όνειρα κάποιος?[/quote:3a04otwf]Η θεωρία αυτή είναι όντως ψιλοαπάτη. Δεν βασίζεται πουθενά. Είναι αστείο να ισχυρίζεται κάποιος ότι όλα όσα μας συμβαίνουν καλά ή κακά συμβαίνουν γιατί τα έλκουμε με τον τρόπο σκέψης μας. Πες το αυτό σε κάποιον που έχει βιώσει μια τραγωδία στη ζωή του. Όταν θες κάτι πραγματικά το πετυχαίνεις με σκληρή δουλειά. Αν αρκούσε η θέληση από μόνη της δεν θα υπήρχαν δυστυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο. Όλοι θα είχαμε ότι επιθυμούμε σε αυτή τη ζωή. Είναι πολύ καλό να κάνει όνειρα κάποιος. Συμφωνώ. Ο Edison είχε πει “Vision without action is hallucination”. Και είναι σε όλους μας γνωστό το συν Αθηνά και χείρα κίνει. Καλό είναι να κάνουμε όνειρα και να σκεφτόμαστε θετικά αλλά πρέπει να καταβάλουμε και την απαιτούμενη προσπάθεια. Παράθεση
batman Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 file GeorgeSadoor an diabaseis to vivlio kai deis kai to dokimanter tha katalabeis oti einai mia apati kai tipota allo.!!! Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 Gouster σίγουρα δεν είναι απόλυτο αλλά η δύναμη της θέλησης είναι πολύ ισχυρή.Αυτό προσπαθεί να περάσει το ντοκυμαντερ.Batman έχω δεί μονο το ντοκυμαντερ!Ο Πάουλο Κοέλο στο βιβλίο <<αλχημιστής>> λέει:<<Όταν θέλεις κάτι πολύ όλο το συμπαν συνομωτεί για να το αποκτήσεις>>.Σοφή η φράση αυτή.(για άσχετα πράματα μιλάμε με το thread-μην μας την πέσουν ) Παράθεση
otinanai Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαίου, 2009 holdemgr έγραψε:George, έχεις 100+ posts εδώ και άλλα τόσα ίσως στο union. Νομίζω ότι μπορείς πια να βρεις που είναι τα εισαγωγικά "" στο πληκτρολόγιο.Esy exeis 766 posts (me ellhnikous xarakthres) kai 12 xronia sto sxoleio (an to exeis teleiwsei) kai den exeis katalavei akoma (poso mallon na vreis pws grafontai) oti ta ellhnika eisagwgika einai ayta «» kai oxi ayta pou deixneis "". Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 14 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 14 Μαίου, 2009 GeorgeSadoor έγραψε:holdemgr δεν σε πιάνω![ ] <<...>>[x] "..." Παράθεση
Recommended Posts