Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Θεωρούμαι donk με αυτό που έκανα?

Recommended Posts

K9s εγώ το φλοπ ερχεται Q-10-8.

Ο αντίπαλος μου κάνει pot bet-call εγώ.Turn 7.

Πάλι pot bet ο αντίπαλος (ένας παίκτης ολίγον επιθετικός που μου είχε σπάσει τα νεύρα).Έκανα λοιπόν το λεγόμενο semi bluff έχοντας θέση με την προυπόθεση ότι θα πάει πάσσο (ήθελα να του κόψω τον αέρα εν ολίγοις).Μπήκα all in,με είδε κρατούσε 77 και το turn έρχετε J.

Toυ έριξα τρελλό suckout του καημένου και του ζήτησα συγνώμη στο chat.:(

Τί γνώμη έχετε για το παίξιμο μου?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

i gnomi mou ine oti postaris mono ke mono gia na postaris,apla stamatiste autou tou idous ta post.

An se endiefere pragmatika tha parethetes allo xeri i an mi ti allo

tha mas eleges ti tournoua ine ti stack ixate ta blinds ti thesi ke alla...

Φίλε κοίτα λιγάκι που πόσταρα!Στα cash games και όχι στα τουρνουά.

Τί ποστάρω μόνο και μόνο για να ποστάρω ρε φίλε?

Απλά σταμάτα να γράφεις greeklish!

GeorgeSadoor έγραψε:

Πάλι pot bet ο αντίπαλος (ένας παίκτης ολίγον επιθετικός που μου είχε σπάσει τα νεύρα).Έκανα λοιπόν το λεγόμενο semi bluff έχοντας θέση με την προυπόθεση ότι θα πάει πάσσο (ήθελα να του κόψω τον αέρα εν ολίγοις).Μπήκα all in,με είδε κρατούσε 77 και το turn έρχετε J.

εγω το μονο που εχω να σου πω ειναι τι σου φταιγε το παλικαρι που καλεις ρεστα εχοντας 4 outs maximum???????δε φταις εσυ ομως.το τζοκερσταρς φταει που σας τα βγαζει και μας στελντετε για υπνο με καραγκιοζιλικια call

boug έγραψε:

και οσον αφορα αυτο που λες για donk εσυ δεν εισαι donk αλλα donkey kong :Ah :Ac

Λολ.Δεν έχω κάνει ποτέ τέτοιες κινήσεις semi bluff και είπα να το κάνω να δώ αν δουλέψει.:P

παντως απο προσωπικες εμπειριες τετοιες κινησεις στο τζοκερσταρς πιανουνε αν θες να το ξανακανεις δηλαδη.βασικα λες οτι εκανες semi-bluff.εγω μαζι σου ειμαι αλλα semi μονο με 4 outs?????

boug έγραψε:

παντως απο προσωπικες εμπειριες τετοιες κινησεις στο τζοκερσταρς πιανουνε αν θες να το ξανακανεις δηλαδη.βασικα λες οτι εκανες semi-bluff.εγω μαζι σου ειμαι αλλα semi μονο με 4 outs?????

Δεν διαφωνώ σε αυτό που λές αλλά είχα πολύ καλό προαίσθημα ρε γαμώτο.:(

Όσο για το jokerstars δεν μου πολυαρέσει σαν γραφικό περιβάλλον.Αλλά ευχαριστώ για την πληροφορία.Ίσως φανεί χρήσιμη κάποια στιγμή.B)

den thelo na antidikiso mazi sou.

Apla isos tha eprepe na iparxi ena meros

pou tha postaronte bad beats ke tetiou idous posts

oste na mpori eleuthera na postari o boug ke o kathe boug tis epistimonika tekmiriomenes apopsis tou gia to joker stars . .KAtalaves ? oste an vlepo ena post tou stil ime donk pou ekana auto to play na mn exo ton boug na spamari oti nanai .Pante grafte kapou oli mazi pos xasate me AA klaftite eki ke pite mas pou na vlepoume ta post ke na gelame

συμφωνω με τους προλαλησαντες αν και δε μας δινεις επαρκη reads για το site που παιζεις ωστε να σου δωσουμε κι εμεις μια πιο συγκεκριμενη απαντηση. In a vacuum παντως η κινηση σου ειναι σωστη αν παιχτηκε στο pokerstars, μετρια προς καλη στο full tilt, ομως τραγικη για αλλα euro sites.

hope this helps

tolpkr έγραψε:

συμφωνω με τους προλαλησαντες αν και δε μας δινεις επαρκη reads για το site που παιζεις ωστε να σου δωσουμε κι εμεις μια πιο συγκεκριμενη απαντηση. In a vacuum παντως η κινηση σου ειναι σωστη αν παιχτηκε στο pokerstars, μετρια προς καλη στο full tilt, ομως τραγικη για αλλα euro sites.

hope this helps

Reads για το site?:huh:

Η κίνηση μου είναι σωστή αν έπαιζα στο pokerstars,μέτρια προς καλή στο full tilt,τραγική για όλα τα άλλα..?

Μάλιστα....:dry:

θα συμφωνησω με τον dionisi , υπαρχουν απειρα trush posts που απλα

υπαρχουν...

καλο θα ηταν ο καθενας να φτιαξει το δικο του blog εδω μεσα και να τα λεει εκει.

εχεις ψυχολογικα? στο blog σου...

δεν αναφερομαι στον georgesadoοr , γενικα το λεω

GeorgeSadoor έγραψε:

tolpkr έγραψε:

hope this helps

Reads για το site?:huh:

Η κίνηση μου είναι σωστή αν έπαιζα στο pokerstars,μέτρια προς καλή στο full tilt,τραγική για όλα τα άλλα..?

Μάλιστα....:dry:[/quote:suiumhse]

Htan 100% sobarh apanthsh tou tolpkr kai den exw kan diabasei to hand pou postares (tha to dw twra alla kserw oti ekanes kapoia semi-bluff)

dionisis έγραψε:

hahhaha mono gelao , enas o boug ke enas o Lasker

φιλε διονυση εχεις αρχισεν να με εκνευριζεις με τις μ@@@@ς σου.δε τραβας για υπνο να αφησεις το ποκερ για τους επαγγελματιες του ειδους?

GeorgeSadoor έγραψε:

Θα κάνω μια απόπειρα να πω τη γνωμη μου για το "hand" του φίλου και αν αρχίσετε τα χαζά απλά δεν θα απαντήσω σε κανένα σχόλιο.

George Sadoor....

H αλήθεια είναι ότι οι πληροφορίες που δίνεις για τον αντίπαλο είναι μηδαμινές. Αναφέρεις το υψος των πονταρισματων και τη θέση σου, αν και δεν λες αν ηταν ειχε γινει pre flop raise (εχει μεγαλη σημασια).

Όσο αν αφορά το παίξιμο.... και στο flop και στο river πηγες κόντρα στα "odds" σου.

Δέχομαι την πρόθεση σου να τον πιέσεις (σαν προθεση μονο), αλλά διάλεξες ένα πολυ επικινδυνο board και τα χέρια απο τα οποία ήσουν χαμένος ήταν πολλά (εξαρταται ... δεν δινεις πληροφοριες). Επισης δεν ηταν ανάγκη να παιξεις όλη την κάβα σου μονο και μόνο για να του "δείξεις".

Έπρεπε να περιμένεις καλυτερο σημείο.

Υ.Γ. Δεν ξερω σε ποιο site παιζεις άλλα αν θέλεις στείλε μου μνμ να σου πω πως να αντιγράφεις τα χέρια που παιζεις και πώς να τα ποσταρεις.

;)

μια ερώτηση εκανε το παιδι και ολοι οι παιχταραδες αμεσως να το κραξουνε..αναλυσεις επι αναλυσεων...μηπως να σας ειχε πει τι ειχε φαει το μεσημερι για να ειναι πιο κατατοπιστικος? σας ειπε τι κρατουσε σας ειπε τα πονταρισματα σας ειπε φλοπ,turn και river..τι εξυπναδες ειναι αυτες?? να την πει ο ενας στον αλλον..

boug έγραψε:

Eχεις καμια ιδεα απο υπολογισμο outs?

Στο turn το board ειναι : Q - 10 - 8 - 7

Σιγα το τρελο suckout?8 outs εχεις εναντια στα εφταρια.17% εχεις να νικησεις.

PS.Κατι ηλιθια comments τυπου : "Τι reads εχουμε για το site?" και "Στο jockerstars ειναι καλη η κινηση σου,σε αλλα sites οχι",με κανουν πλεον να μην απορω γιατι οταν καθομαι με εναν Ελληνα σε cash game τραπεζι αυτος ειναι ΠΑΝΤΑ το μεγαλυτερο fish.

alienhack έγραψε:

boug έγραψε:

Eχεις καμια ιδεα απο υπολογισμο outs?

Στο turn το board ειναι : Q - 10 - 8 - 7

Σιγα το τρελο suckout?13 outs εχεις εναντια στα εφταρια.29% εχεις να νικησεις.

PS.Κατι ηλιθια comments τυπου : "Τι reads εχουμε για το site?" και "Στο jockerstars ειναι καλη η κινηση σου,σε αλλα sites οχι",με κανουν πλεον να μην απορω γιατι οταν καθομαι με εναν Ελληνα σε cash game τραπεζι αυτος ειναι ΠΑΝΤΑ το μεγαλυτερο fish.[/quote:37kvbbrb]

φιλε εχω πολυ καλη αντιληψη για τα outs του.ειπε οτι ειχε 7αρια και ενα 7 κατω μας κανουν 3 of a kind.τον σωζει μονο κεντα.εκτος αν καταλαβα λαθος τι ειχε ο αλλος

boug έγραψε:

φιλε εχω πολυ καλη αντιληψη για τα outs του.ειπε οτι ειχε 7αρια και ενα 7 κατω μας κανουν 3 of a kind.τον σωζει μονο κεντα.εκτος αν καταλαβα λαθος τι ειχε ο αλλος

Λοιπον.Αλλη μια φορα.Κατω εχει Q 10 8 7

Hero:K9 ,ο αλλος:77

Straight outs:4x[6] => straight 6 to 10

4x[J] => straight 9 to King

TA ΓAM***** OUTS EINAI 8 (4 ΕΞΑΡIA KAI 4 ΒΑΛΕΔEΣ) KAI ΣTH TYXH NA TA ΛΈΓΑΤΕ ΘA TA ΠΈΤΥΧΕNATAI...

Δεν εχω ξαναδεί τόσα άκυρα ποστς..και ας μου εξηγήσει κάποιος υπάρχει τζόκερσταρς η εγώ είμαι βλάκας που του εχω πει 50 φορές να μη λέει έτσι τη pokerstars??? Tony montana respect είσαι σοφός..

Και που είσαστε επαγγελματίες

μη μας δίνετε άλλο τα φώτα σας.. Θα στραβοθουμε:S

Εσείς δε ξέρω αν έχετε καν θετικό πρόσημο..

Οχι να σκεφτώ ότι ζείτε κι από το πόκερ..;)