Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Θεωρούμαι donk με αυτό που έκανα?

Recommended Posts

Σε τετοιο board δεν ξερω καν αν θα εκανα c-bet με 77.Ακομα και στο turn το board ειναι τοσο scary για τα εφταρια με τοσα straight-cards να παιζουν που πιστευω οτι απεναντι σε μερικους παικτες (φυσικα και οχι σε micro stakes players) θα ειχες αρκετο folding equity.

Και παλι ομως το παιξιμο σου δεν μου αρεσε.Δεν περιεγραψες βεβαια καθολου την παρτιδα για να κρινουμε απλα ειπες τα φυλλα.Εγω προσωπικα σε τετοιο φλοπ θα πασαρα το Κ9.Αλλα χωρις κανενα στοιχειο γιατι κανεις αυτο το ποστ και περιμενεις να παρεις και γνωμη?Poker is not just the cards.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

HULK έγραψε:

TA ΓAM***** OUTS EINAI 8 (4 ΕΞΑΡIA KAI 4 ΒΑΛΕΔEΣ) KAI ΣTH TYXH NA TA ΛΈΓΑΤΕ ΘA TA ΠΈΤΥΧΕNATAI...

Λοιπον φιλαρακο.Τα outs ειναι 8 αν ξερεις τις καρτες του αλλου.Αν δεν κανεις discount τα outs σε τετοια boards θα βγεις χαμενος.Υπο Κ.Σ. χωρις να ξερω τα φυλλα του αλλου,τα 6ρια θα τα θεωρουσα μισα outs.

alienhack έγραψε:

HULK έγραψε:
TA ΓAM***** OUTS EINAI 8 (4 ΕΞΑΡIA KAI 4 ΒΑΛΕΔEΣ) KAI ΣTH TYXH NA TA ΛΈΓΑΤΕ ΘA TA ΠΈΤΥΧΕNATAI...

Λοιπον φιλαρακο.Τα outs ειναι 8 αν ξερεις τις καρτες του αλλου.Αν δεν κανεις discount τα outs σε τετοια boards θα βγεις χαμενος.Υπο Κ.Σ. χωρις να ξερω τα φυλλα του αλλου,τα 6ρια θα τα θεωρουσα μισα outs.[/quote:26fe31wj]

Είχα διαίσθηση ότι θα κερδίσω.Αυτό σου κάνει?

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα και εχω μια καθυστέρηση στην ανάρτηση των ποστς γι αυτό είναι λίγο μπερδεμενα..πιστεύω πως φαίνεται η σειρά που απαντάω...sorry Σωστά..αλλιώς υποθέτεις και τον βάζεις ανάμεσα σε κάποιο χέρι.

Ακόμη κι αν τον έβαλες σε top pair παίρνεις τα 8 για κέντα και 3 ρηγαδες για μεγαλύτερο ζευγάρι, άρα 11 outs όχι 13 που είπες πριν..

Με το τελευταίο σου ποστ george sadoor μόλις πήρες το τίτλο του pro..

Εσυ παίζεις με ανώτερες δυνάμεις..

Να το πεις στο Χαρδαβέλα να σε δούνε..:laugh:

Τελική απάντηση σε αυτό που ρωτάς στο θέμα είναι NAI !!!

alienhack έγραψε:

PS.Κατι ηλιθια comments τυπου : "Τι reads εχουμε για το site?" και "Στο jockerstars ειναι καλη η κινηση σου,σε αλλα sites οχι",με κανουν πλεον να μην απορω γιατι οταν καθομαι με εναν Ελληνα σε cash game τραπεζι αυτος ειναι ΠΑΝΤΑ το μεγαλυτερο fish.

ΑΚΥΡΟ! Αυτός που το έγραψε μπορεί να έκανε πλάκα μπορεί και όχι αλλά πίστεψε με δε θα ήθεθελες να καθήσεις στο τραπέζι που παίζει.

(Παρακαλώ account transfer $20 για το γλείψιμο αφεντικό :P )

HULK έγραψε:

Δεν εχω ξαναδεί τόσα άκυρα ποστς..και ας μου εξηγήσει κάποιος υπάρχει τζόκερσταρς η εγώ είμαι βλάκας που του εχω πει 50 φορές να μη λέει έτσι τη pokerstars??? Tony montana respect είσαι σοφός..

Και που είσαστε επαγγελματίες

μη μας δίνετε άλλο τα φώτα σας.. Θα στραβοθουμε:S

Εσείς δε ξέρω αν έχετε καν θετικό πρόσημο..

Οχι να σκεφτώ ότι ζείτε κι από το πόκερ..;)

hulk αγοραρε δεν ειναι μονο τζοκερσταρς αλλα και ριβερσταρς και ναι μιλαμε για το ιδιο σαιτ.επειδη εχω χασει χρημα και χρημα στο μεγαλο αυτο σαιτ επετερεψε μου να το λεο και μπο@@@@@σταρς αμα θελω.

batman έγραψε:

μια ερώτηση εκανε το παιδι και ολοι οι παιχταραδες αμεσως να το κραξουνε..αναλυσεις επι αναλυσεων...μηπως να σας ειχε πει τι ειχε φαει το μεσημερι για να ειναι πιο κατατοπιστικος? σας ειπε τι κρατουσε σας ειπε τα πονταρισματα σας ειπε φλοπ,turn και river..τι εξυπναδες ειναι αυτες?? να την πει ο ενας στον αλλον..

'Οσο η ερώτηση είναι ελλιπής τόσο και η απάντηση θα είναι ελλιπής.

Όσο για το μεσημεριανό... τουλάχιστον εγώ παίζω πολύ καλύτερα έχοντας φάει :lol: παρά νυστικός, και ακόμα καλύτερα με κανένα γλυκό και τώρα το καλοκαιράκι με φρούτα (ανεβαίνει η γλυκόζη - καλύτερη και πιο γρήγορη σκέψη)!

holdemgr έγραψε:

alienhack έγραψε:

PS.Κατι ηλιθια comments τυπου : "Τι reads εχουμε για το site?" και "Στο jockerstars ειναι καλη η κινηση σου,σε αλλα sites οχι",με κανουν πλεον να μην απορω γιατι οταν καθομαι με εναν Ελληνα σε cash game τραπεζι αυτος ειναι ΠΑΝΤΑ το μεγαλυτερο fish.

ΑΚΥΡΟ! Αυτός που το έγραψε μπορεί να έκανε πλάκα μπορεί και όχι αλλά πίστεψε με δε θα ήθεθελες να καθήσεις στο τραπέζι που παίζει.

(Παρακαλώ account transfer $20 για το γλείψιμο αφεντικό :P )[/quote:2uy1ip1e]

Αν το εχει πει για πλακα (και δεν το πηρα ετσι) τοτε ειναι οντως ενα πετυχημενο αστειο.Αν σοβαρευεται θα ηθελα πολυ να κατσω σε τραπεζι που παιζει.

**Αγαπητε boug πες στην οπως θες την PokerStars αρκει να εισαι μεσα σου βεβαιος οτι αυτα που εχεις χασει ειναι εξαιτιας καποιου "στημενου κολπου" ή ενος randomization error.Δεν εχω παιξει ποτε pokerstars προσωπικα και ισως αυτο αυτο φταιει που δεν μπορω να κατανοησω αυτη την εμμονη σου να φορτωνεις την ήττα σου στο σαϊτ.

tolpkr έγραψε:

αν και -ΕV οπως αποδεικνυεται, πλακα εκανα (προφανως) :dry:

Α,οκ σορρυ,δεν το καταλαβα.Ε μετα απο κατι ποστς οπως αυτο του "μουσατου" σε ενα αλλο thread δεν μου φανηκε και πολυ δυσκολο να πιστεψω πως το εννοουσες...;)