fridis Δημοσίευση 4 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Ιουνίου, 2009 gn_and_gl έγραψε:kalosorizo ta meli ke tin omada tou pokerland mia pou ine to proto post mou me mia erotisi ston Pano giati tilefonika i apantisi ke ohi sto forum ? pezo sto site , empistevome to site , theoro ke ego apsogi tin exipiretisi alla se mia tetia epithesi opos tou sinonomatou sou den tha itan kalitera na xeroume tin apantisi ? evxaristoden me peire aytos til egw ton pirah parexigisi lithike giati kai oi 2 alla grafame alla mallwn katalavenametwra thes na vgaloyme ta prosopika mas mail poy antalaxame ekeines tis meres??poli periergos eisai!!! Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 4 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Ιουνίου, 2009 Poker.gr έγραψε:Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το συννονόματό μου και αφού μιλήσαμε για διάφορα θέματα, αποφασίσαμε να δώσουμε ένα τέλος σε αυτή την ιστορία.ΠάνοςΝτροπή!!! Η χειρότερη εξέλιξη. Ολους εμάς δεν μας σκέφτεται κανείς?Καλά οκ, θα κάνουμε υπομονή μεχρι το επόμενο υποτιθέμενο ΒΒ του fridiinio που μάλλον δεν θα αργήσει. :laugh: Poker.gr is rigged.Αποδείξεις?Ποστάρει ο fridiinio υποτιθέμενα ΒΒ (το Α-Q του χάνει απο το Κ-J, οι Ντάμες του πέφτουν συνέχεια πάνω σε ΑΑ κ.α.) Ως γνωστόν το poker.gr δεν θέλει πελάτες δυσαρεστημένους και ο Πάνος αναλαμβάνει δράση(παίζοντας με τα κουμπάκια) και λίγες μέρες αργότερα ο fridiinio "σηκώνει" ενα turbo 100αρι και 1.770 ευρώ.Συνεχίζει να παίζει σε τουρνουά με buy-in ΄του 1$ turbo κ΄ Mad tilt all-in (αποδεδειγμένα χρειάζονται skill αυτού του ειδους τα τουρνουά) ειναι όμως αχάριστος και συνεχίζει να παραπονιέται στο φόρουμ του poker.gr για υποτιθέμενα ΒΒ (οι ρηγάδες του πέσανε πάνω σε ΑΑ) και και τότε ο Πάνος αναλαμβάνει πάλι δράση, του δίνει συνέχεια "ΒΒ" και τα χάνει όλα!!!Εγω νομίζω οτι ο Πάνος φταίει για όλα. Όρμα του fridiinio. Poker.gr is rigged!!! Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 4 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Ιουνίου, 2009 xaxaxaxaxa wraio post antwni. :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
Poker.gr Δημοσίευση 4 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Ιουνίου, 2009 gn_and_gl έγραψε:kalosorizo ta meli ke tin omada tou pokerland mia pou ine to proto post mou me mia erotisi ston Pano giati tilefonika i apantisi ke ohi sto forum ? pezo sto site , empistevome to site , theoro ke ego apsogi tin exipiretisi alla se mia tetia epithesi opos tou sinonomatou sou den tha itan kalitera na xeroume tin apantisi ? evxaristoKalispera kai apo menasimasia exei to apotelesma kai oxi to ti eipwthike metaksy mas.Ta en oikw mi en dimw poy legane kai oi arxaioi imwn progonoi!To tilefwnima elixe to opoio thema kai auto exei simasia pisteuw.filikaPanosps. Trelane mas Antoniiiiiii Παράθεση
ksotirak Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2009 kalhmera.. gia emena den einai kai oti kalytero.poles aposindesis, para poles kai se stigmes pou eheis poly kalo filo sto heri sou...... simptosi tha pei kapoios;;; ok.. alla poles fores epanalamvanomeni simptosi,pavi na einai simptosi!!h exipiretisi;; poly kalh nai..alla meta ti;;gia emena iparhoun poly kalhtera poker room (expekt-betfair k.l.p). Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2009 ksotirak έγραψε:kalhmera.. gia emena den einai kai oti kalytero.poles aposindesis, para poles kai se stigmes pou eheis poly kalo filo sto heri sou...... simptosi tha pei kapoios;;; ok.. alla poles fores epanalamvanomeni simptosi,pavi na einai simptosi!!h exipiretisi;; poly kalh nai..alla meta ti;;gia emena iparhoun poly kalhtera poker room (expekt-betfair k.l.p).Εμένα δεν μου έχει τύχει ποτέ αποσύνδεση.Εκτός από την πρώτη φορά που έπαιξα πόκερ στη ζωή μου αλλά οφειλόταν σε πρόβλημα του οτε και ήταν μάλιστα σε φάση που είχα κάνει all in (νίκησα:laugh: )betfair θα συμφωνήσω μαζί σου.Το αγαπάω αυτό το room.:kiss: Παράθεση
JeanJK Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2009 Δεν έχω διαβάσει και δεν ξέρω τι ειπώθηκε στο θέμα, αλλα θέλω να πω μια εμπειρία μου.Καποια στιγμή υπηρξε ένα προβλημα με την ongame γενικά κατι που είχε αντικτυπο στον λογαριασμό μου στο site..Ζήτησα να το κοιτάξουν (με mail) και περίμενα...Απαντήσαν λέγοντας οτι το ερευνούν κ.τ.λ. Εγώ δεν επεζα μέχρι να μου πουν ποιο είναι το πραγματικό υπόλοιπο του λογαριασμού..Μετά απο δύο μέρες ξαναέστειλα να ρωτήσω τι έγινε...Μετα απο περίπου δυο ώρες με πήρε ένας κύριος τηλέφωνο στο κινητό, μου συστήθηκε πολύ ευγενικά (δεν θυμαμαι ούτε όνομα ούτε επίθετο) και μου έδωσε λύση στο πρόβλημα. Να επισυμάνω οτι η λύση που δώθηκε ήταν υπέρ μου, και χωρίς ίχνος αφισβήτησης των λεγομένων μου.Γιαυτό τον λόγο ΟΤΑΝ κανω κατάθεση, (παίζω αραιά και που, ΜΟΝΟ για χαβαλέ) παίζω στην poker.gr. Μου αρέσει να αισθάνομαι οτι υπάρχει support και οτι με σέβονται σαν πελάτη τους. Αυτό πιστεύω ξεχωρίζει τα μαγαζάκια απο τις σοβαρές επιχειρήσεις, είτε αυτο είναι ποκερ είτε καταστημα ρούχων είτε αυτοκινητοβιομηχανία. Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2009 JeanJK έγραψε: Μου αρέσει να αισθάνομαι οτι υπάρχει support και οτι με σέβονται σαν πελάτη τους. Αυτό πιστεύω ξεχωρίζει τα μαγαζάκια απο τις σοβαρές επιχειρήσεις, είτε αυτο είναι ποκερ είτε καταστημα ρούχων είτε αυτοκινητοβιομηχανία.+++ Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2009 holdemgr έγραψε:JeanJK έγραψε: Μου αρέσει να αισθάνομαι οτι υπάρχει support και οτι με σέβονται σαν πελάτη τους. Αυτό πιστεύω ξεχωρίζει τα μαγαζάκια απο τις σοβαρές επιχειρήσεις, είτε αυτο είναι ποκερ είτε καταστημα ρούχων είτε αυτοκινητοβιομηχανία.+++[/quote:2zw088in]+++Όσο για την αποσυνδεση κλπ.Είχε συμβει κάποια στιγμή ένα μπέρδεμα στο σερβερ, αλλα αυτό ειχε να κανει με όλο το network της ongame.Ο λογαριασμός μου ομως ενημερωθηκε κανονικά και μπορώ να πω ότι ήταν και κατι ψιλα παραπανω (ισως τιποτα rake). Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2009 marios_521 έγραψε:Ο λογαριασμός μου ομως ενημερωθηκε κανονικά και μπορώ να πω ότι ήταν και κατι ψιλα παραπανω (ισως τιποτα rake).Με την ισοτιμία κάτι παίχτηκε. Παράθεση
Recommended Posts