GeorgeSadoor Δημοσίευση 20 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: O επαγγελματίας Άντριου Φέλντμαν μοιράζεται τον online λογαριασμό του **Μ@λ@κίες! Παράθεση
Gouster Δημοσίευση 20 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαίου, 2009 FULL TILT – PLAY & CHAT WITH THE PRO’S girlfriends Απορώ γιατί έγινε τόση φασαρία. ‘Έπαιξε η γκόμενα ενός τύπου 2$ hu sng και χάλασε ο κόσμος. Πρώτη φορά ακούμε για account sharing? Στο παρακάτω link ο Galfond λέει ότι έπαιζε εναντίον του Roland de Wolfe αλλά ήταν 75% σίγουρος ότι ήταν ο Patrik Antonius. Την ίδια γνώμη είχε και ο Gus Hansen που όταν σηκώθηκε να φύγει ο Roland του είπε bye Patrick. Το ποστ είναι του 2007.http://archives1.twoplustwo.com/showfla ... er=8699634 Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 20 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαίου, 2009 Εγώ πάντως συμφωνώ με τις διαμαρτυρίες Gouster. Αν στο chat από την αρχη έλεγε είμαι η γκόμενα του ok no worries.Αλλά είναι η μοναδική διαφορά του online με το offline. Δεν βλέπεις τον αντίπαλο. Και μοναδικό σου όπλο είναι να ξέρεις πως παίζει το εκάστοτε accountname.Βέβαια λες εντάξει σιγά 2$...αλλά αν ήταν 2.000$ δε θα ήταν το ίδιο και ούτε ξέρουμε αν έχει γίνει ήδη... Παράθεση
Gouster Δημοσίευση 20 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαίου, 2009 Συμφωνώ ότι είναι πολύ σοβαρό θέμα και φυσικά είμαι εναντίον. Απλά μου έκανε εντύπωση ο ντόρος που δημιουργήθηκε, για κάτι που γίνεται εδώ και χρόνια και είναι γνωστό, με αφορμή ένα συμβάν που αφορά έναν nonamer red pro (κατά την γνώμη μου) και micro stakes. Αν έπαιζε κάποιος με τον λογαριασμό του Phil Ivey στα Micros τότε θα μπορούσαμε να μιλάμε για εξαπάτηση του κόσμου καθώς πάρα πολλοί θα μπαίνανε σε waiting list για να έχουνε την ευκαιρία να παίξουνε μαζί του, χωρίς να ξέρουν ότι παίζουν με την θεία του πχ. Δεν είμαι σίγουρος ότι εξηγώ καλά την άποψη μου. Ναι είμαι εναντίον του account sharing αλλά η επιχειρηματολογία (ότι κλέβει από το ft 35$/ωρα) και τα μέτρα που ζητάει ο κόσμος να παρθούν (να τιμωρηθεί ο pro) είναι ανούσια. Το πρόβλημα θα εξακολουθήσει να υπάρχει και εμείς απλά θα πάμε ήσυχοι για ύπνο γνωρίζοντας ότι τιμωρήθηκε ο pro. Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι με άλλα λόγια Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 20 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαίου, 2009 Τώρα κατάλαβα τι θες να πείς...Συμφωνώ κλάιν μάιν... Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 20 Μαίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαίου, 2009 Gouster έγραψε:Συμφωνώ ότι είναι πολύ σοβαρό θέμα και φυσικά είμαι εναντίον. Απλά μου έκανε εντύπωση ο ντόρος που δημιουργήθηκε, για κάτι που γίνεται εδώ και χρόνια και είναι γνωστό, με αφορμή ένα συμβάν που αφορά έναν nonamer red pro (κατά την γνώμη μου) και micro stakes. Αν έπαιζε κάποιος με τον λογαριασμό του Phil Ivey στα Micros τότε θα μπορούσαμε να μιλάμε για εξαπάτηση του κόσμου καθώς πάρα πολλοί θα μπαίνανε σε waiting list για να έχουνε την ευκαιρία να παίξουνε μαζί του, χωρίς να ξέρουν ότι παίζουν με την θεία του πχ.Από που κι ως πού εξαπάτηση του κόσμου?Επειδή θα απογοητεύονταν άμα μάθαιναν ότι δεν παίζαν με τον Ivey?Εγώ προσωπικά όλο αυτό το θεωρώ ηλίθιο! Παράθεση
Gouster Δημοσίευση 20 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαίου, 2009 To slogan της Full Tilt είναι Learn, chat & play with the pros"False advertising or deceptive advertising is the use of false or misleading statements in advertising. As advertising has the potential to persuade people into commercial transactions that they might otherwise avoid, many governments around the world use regulations to control false, deceptive or misleading advertising."http://en.wikipedia.org/wiki/False_advertising Παράθεση
Recommended Posts