GeorgeSadoor Δημοσίευση 20 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαίου, 2009 Θα ήθελα να πώ την γνώμη μου πάνω στο συγκεκρημένο βίντεο.Ο doubleballer καταρχάς δεν είχε τα nuts ενώ από την άλλη ο Phil θα μπορούσε να είχε άνετα Κ2 ή Κ9 ή QT ή ΚΑ.Οπότε δεν έχω καταλάβει γιατί τόσο μεγάλο το συγκεκρημένο σκάνδαλο!Γνωρίζουμε τί ακριβώς φύλλα είχε ο phil? Παράθεση
savas30 Δημοσίευση 20 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαίου, 2009 8eoritika 8a eprepe na anoiksoyn ta fylla toy hellmuth gia na dei kai o antipalos oti xanei kai na parei ta fragka ...edo den egine tpt...apla ta peire... Παράθεση
pitsikos Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 oriste loipon ti simainei poker proexeis apo piso tin ekastote etairia esi tin diafimizeis apo edo kai apo ekei kai me ta kapelakia kai tis mplouzitses alla kai me tin proklitiki (eos athlia vlepe hellmuth) simperifora sou polles fores etsi oste na anevainoun oi eggrafes kai oi katatheseis tous kai autoi me tin seira tous pou kai pou kanoun kai ta strava matia gia na eisai esi...poker prodoune kai lavein einai i zoi allostefilia!!! Παράθεση
pitsikos Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 poso tha ithela na petixaine se ena trapezi ton hellmuth na tou erixna suckout kai na me evrize. opos ekane se merikous sto wsop 2008tha tou evaza tin trapoula na kanei suffling ekei pou prepeigiati poli magas tin exei dei Παράθεση
Andrikos07 Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 Ρε GeorgeSadoor τι ακριβως δεν εχεις καταλαβει απο το συγκεκριμενο hand γιατι εσυ θα μας τρελανεις τελειως με τις κουφες"αποριες σου"sorry κιολας..Ο doubleballer ειχε 3 Ρηγαδες ο ανθρωπος και αντι να κερδισει το λογισικο εδωσε τα λεφτα στον Helmuth που δεν ειχε τιποτα..Ποια nuts και βλακειες στο flop ο baller exane μονο απο Α,Κ η στην χειροτερη να ειχε βαλεδες ο Phill(που δεν ειχε τιποτα απο αυτα).Τι καθομαστε και συζηταμε τωρα.Σημασια εχει πως επρεπε να παρει τα λεφτακαι το λογισμικο τον "εκλεψε".για την ιστορια να πω πως ανα θυμαμαι καλα στο ποστ που ειχε κανει το pokerland ειχαν αποκαλυφθει τα φυλλα του Helmuth και ειχε j,Q χωρις να ειμαι σιγουρος 100% παντως τα φυλλα του,εγιναν γνωστα. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 Θα μπορούσε να είχε K2 ή και να έκανε κέντα.Δεν υπερασπίζομαι το ultimate bet και δεν αμφιβάλλω για την κλεψιά του λογισμικου αλλά θέλω να μάθω ακριβώς τί φυλλα κρατούσε. Παράθεση
Andrikos07 Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 Πηγαινε βρες το αρθρο του Pokerland εκει δινειενα link για το 2+2 forum που μπορεις να δεις τι ειχε , αλλα και το τι ειπωθεικε γενικα απο τον κοσμο του ποκερ.Μπορει και να το γραφει το ιδιοτο αρθρο βεβαια.Παντως αν δεν με απτα η μνημη μου Q,J κρατουσε η καπου εκει τελως παντων επαιζε. Παράθεση
Magdalinos Δημοσίευση 22 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Μαίου, 2009 an mpeite sto youtube sto descriptin leei oti eixe [2s 10s].... Παράθεση
Dominique Δημοσίευση 23 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαίου, 2009 Υπάρχουν χέρια που θα μπορούσε να εχει ο Hellmuth και να κερδιζουν τους τρείς ρηγάδες. Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει Α Κ, η ακόμα και φούλ. ΤΟ θέμα είναι γιατι δεν άνοιξαν τα φύλλα του Hellmuτh, για να δεί τουλάχιστον απο τί χέρι έχασε... Παράθεση
Recommended Posts