Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Θα ήθελα να πώ την γνώμη μου πάνω στο συγκεκρημένο βίντεο.

Ο doubleballer καταρχάς δεν είχε τα nuts ενώ από την άλλη ο Phil θα μπορούσε να είχε άνετα Κ2 ή Κ9 ή QT ή ΚΑ.

Οπότε δεν έχω καταλάβει γιατί τόσο μεγάλο το συγκεκρημένο σκάνδαλο!

Γνωρίζουμε τί ακριβώς φύλλα είχε ο phil?

Δημοσίευση

oriste loipon ti simainei poker pro

exeis apo piso tin ekastote etairia esi tin diafimizeis apo edo kai apo ekei kai me ta kapelakia kai tis mplouzitses alla kai me tin proklitiki (eos athlia vlepe hellmuth) simperifora sou polles fores etsi oste na anevainoun oi eggrafes kai oi katatheseis tous kai autoi me tin seira tous pou kai pou kanoun kai ta strava matia gia na eisai esi...poker pro

doune kai lavein einai i zoi alloste

filia!!!

Δημοσίευση

Ρε GeorgeSadoor τι ακριβως δεν εχεις καταλαβει απο το συγκεκριμενο

hand γιατι εσυ θα μας τρελανεις τελειως με τις κουφες"αποριες σου"

sorry κιολας..Ο doubleballer ειχε 3 Ρηγαδες ο ανθρωπος και αντι να κερδισει το λογισικο εδωσε τα λεφτα στον Helmuth που δεν ειχε τιποτα..

Ποια nuts και βλακειες στο flop ο baller exane μονο απο Α,Κ η στην χειροτερη να ειχε βαλεδες ο Phill(που δεν ειχε τιποτα απο αυτα).Τι καθομαστε και συζηταμε τωρα.Σημασια εχει πως επρεπε να παρει τα λεφτα

και το λογισμικο τον "εκλεψε".για την ιστορια να πω πως ανα θυμαμαι καλα στο ποστ που ειχε κανει το pokerland ειχαν αποκαλυφθει τα φυλλα του Helmuth και ειχε j,Q χωρις να ειμαι σιγουρος 100% παντως τα φυλλα του,εγιναν γνωστα.

Δημοσίευση

Πηγαινε βρες το αρθρο του Pokerland εκει δινει

ενα link για το 2+2 forum που μπορεις να δεις τι ειχε , αλλα και το τι ειπωθεικε γενικα απο τον κοσμο του ποκερ.Μπορει και να το γραφει το ιδιο

το αρθρο βεβαια.Παντως αν δεν με απτα η μνημη μου Q,J κρατουσε η καπου εκει τελως παντων επαιζε.

Δημοσίευση

Υπάρχουν χέρια που θα μπορούσε να εχει ο Hellmuth και να κερδιζουν τους τρείς ρηγάδες. Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει Α Κ, η ακόμα και φούλ. ΤΟ θέμα είναι γιατι δεν άνοιξαν τα φύλλα του Hellmuτh, για να δεί τουλάχιστον απο τί χέρι έχασε...