baskont Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Προσφορά της Betfair στα μέλη του Pokerland **Η Betfair Poker, στα πλαίσια του Free Million Dollar Game, προσφέρει μόνο στα μέλη του Pokerland μια πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά!Δημοσιεύστε σε αυτό το θέμα που θα δημιουργηθεί στο forum, τι θα κάνατε με το 1 εκατομμύριο αν ήσασταν εσείς ο τυχερός! Οι απαντήσεις που θα δωθούν μέχρι την Παρασκευή 29 Μαϊου θα αξιολογηθούν από την ομάδα της Betfair και η πιο πρωτότυπη απάντηση θα βραβευτεί με ένα εισιτήριο αξίας $100+9 για συμμετοχή στο καθημερινό $20.000 GTD της Betfair!To θέμα έχει τίτλο «Πως θα χρησιμοποιούσατε τα χρήματα, αν ήσασταν ο τυχερός που θα κέρδιζε το Free Million Dollar Game;» και θα αποτελέσει το θέμα της εβδομάδος, στην ειδική ενότητα του φόρουμ! Χρησιμοποιήστε την φαντασία σας, βάλτε τον εαυτό σας σε θέση εκατομμυριούχου και γράψτε μας τι θα κάνατε με τα χρήματα! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Betfair Poker Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 Καλησπέρα σε όλους,Από σήμερα και μέχρι την άλλη Παρασκευή θα δεχόμαστε απαντήσεις το τι θα κάνατε εάν καταφέρνατε να κερδίσετε το $1,000,000 που προσφέρει το Betfair Poker. Αφού συγκεντρωθούν όλες οι απαντήσεις σας, τότε εγώ μαζί με την ομάδα του Betfair Poker θα αξιολογήσουμε ποια είναι η καλύτερη με βάση το χιούμορ, τη τρέλα, την ευστροφία, τη φαντασία! Το έπαθλο για την καλύτερη απάντηση είναι μία είσοδο στο $20,000 GTD καθημερινό τουρνουά του Betfair Poker αξίας $100 + 9. Ο νικητής θα ενημερωθεί από εμένα προσωπικά, και μπορεί να διαλέξει οποιαδήποτε ημέρα για να παίξει το τουρνουά. Οι υπόλοιποι που δεν θα κερδίσετε, σας προτείνω να συμμετάσχετε στα καθημερινά freeroll της «Πρόκλησης ενός Εκατομμυρίου» και να προσπαθήσετε να είστε αυτός που θα φέρει το $1,000,000 στην πατρίδα μας. Οδηγίες για το τι και πως πιστεύω έχουν δοθεί αρκετά καλά από το άρθρο που σύνταξε η ομάδα του Pokerland αλλά οποιοσδήποτε έχει απορίες, ας μην διστάσει να μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα ή να αποστείλει email στο hellas@betfair.com Λοιπόν, βάλτε την φαντασία να σας να δουλέψει – και πείτε μας «Τι θα κάνετε αν κερδίζατε ένα εκατομμύριο δολάρια;»Ευχαριστώ Σπύρος – Betfair Poker Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Provatos Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 the ekana plastiki stithous Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GeorgeSadoor Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 Εγώ θα αγόραζα σπίτι,έπιπλα,συσκευές κτλ για το σπίτι,ένα αμάξι,ένα σκάφος και ότι περισσέψει στην τράπεζα κλειστά.Αυτά νομίζω μου είναι αρκετά. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gsbets Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 Εγω θα τα εδινε στον Ολυμπιακο μηπως παρουμε κανα παιχτη της προκοπης... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
J0hnny_Dr@m@ Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 tha agoraza mia PAE mallon ton Podosfairiko Athlitiko Omilo Newn Epivatwn PAONE (alitheia uparxei) kai tha ton anevaza treno mexri tin prwti ethniki...i win!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gumbler888 Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 Egw me ti seira mou tha agoraza ta dikaiwmata tou Daniel Negreanu kai tha ton eferna na paiksei mpala...eee...poker ithela na pw :laugh: se ola ta megala ellinika tour kai na ta sarwsei :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bouklinio Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 m ena xarti eyro ama sebesai ton eayto sou montareis tetoies katastaseis.. session me phil ivey 500-1000 hu kai kapakia rouleta kokkala kai ta resta dika sas kirioi...ama perissepsei kana kerma perneis kai 2 paketa tsigara na bgaleis ti mera sou..ps:TSINT de se ksero kollite alla se pao kai to link sto afierono.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
clickys Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 Ego me tin seira mou tha agoraza biblia, tha ginomouna melos se coaching selides .. kai megalo pososto apo ta kerdi tha ta edina gia filathropikous skopous kai se themata ygeias giati as min ksexname kai as min tholonomaste apo to xrima to simantikotera pragma sti zoi ine ygeia kai meta ta ypoloipa... etsi megalo pososto tha to dina sta pedakia me provlimata pou ine oloi mera sta nosokomeia . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kounamoutas Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 Εγώ με ένα κομμάτι απο το μύριο θα λάδωνα τους πολιτικούς/υπουργούς κλπ αυτής της χώρας να μπεί άμεσα το texas holdem στα ελληνικά καζίνο.Με τα υπόλοιπα και λόγω της έξαρσης του πόκερ στην Ελλάδα θα έφτιαχνα ένα poker club (στο πίσω δωμάτιο θα έχει και γυναίκες για τους λάτρες του αθλήματος έτσιιι) και με τα χρήματα που θα έβγαζα από το club θα ξαναλάδωνα τους πολιτικούς/υπουργούς να ψηφίσουν γκανιότα χωρίς ταβάνι ώστε να τα κονομάμε χόντρα...αν γίνει να ξέρετε θα έχει freeroll για το πίσω δωμάτιο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dred_13 Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 «Πως θα χρησιμοποιούσατε τα χρήματα, αν ήσασταν ο τυχερός που θα κέρδιζε το Free Million Dollar Game;»Κατ' αρχήν δεν θα ήμουν τυχερός αλλά super-ουαου-κωλόφαρδος!Από το ένα εκκατομύριο που θα κέρδιζα, θα κράταγα 500.000 για μία κρουαζέρια με το Queen Mery II παρέα με τον Tsint (χωρίς να τον ξέρω αλλά δεν πειράζει) να παίζουμε bj στο καϊκάκι και ντου για Bellagio μετά.Τα υπόλοιπα 500.000 ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ (ακούς Σπύρο) που θα επιλέξουν την καλύτερη απάντηση ως ΛΑΔΩΜΑ-ΜΙΖΑ (μοιραστείτε τα όπως θέλετε... και αν σας φαίνονται λίγα εδώ είμαι εγώ...)Υ.Γ. α να μην ξεχάσω, θα καλούσα σε live μονομαχία τον durrrr με διαιτητή τον Negreanu, και θα έπαιζα στο High Stakes Poker Se6!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
logan4484 Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 1.000.000?θα αγοραζα ενα αλογο και θα εκανα βολτα στο συνταγμα με τανγκα.......και με λιγοτερα λεφτα....... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
batman Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 egw tha agoraza 1.000.000 koutakia coka-cola Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Andrikos07 Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 Εγω θα τα εδινα για την παγκοσμια ειρηνη,στα παιδακια της Αφρικηςκαι για την προστασια του περιβαλλοντος..Μετα αφου δεν θα αγοραζα μια τυροπιτα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Brochet Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 Με τα 100.000 θα έφευγα με την πρώτη πτήση για las vegas να κάτσω εκεί για όσο μου φτάσουν τα λεφτά και τα υπόλοιπα τα τα κρατούσα για την υπόλοιπη ζωή μου.Άντε θα δώσω και 50.000 στην ΠΑΟΚΑΡΑ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
savas30 Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 Εγω θα ξεχρεωσω και με τα ρεστα 8α παιξω sunday million μπας και βγαλω κερδος απο εκει.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
d4ffyd3ck Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 Θα έπαιρνα το αμάξι των ονείρων μου, θα έπαιρνα το σπίτι των ονείρων μου και.... τα υπόλοιπα στο Las Vegas... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
le_liz@rd Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαίου, 2009 bouklinio, rixtw......rixtw bouklinio!!!!loooooooool Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
voukefalas4 Δημοσίευση 22 Μαίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαίου, 2009 1000000$=1000 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΑΦΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΓΩ ΠΡΩΤΟΣ:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: )ΕΙΝΑ Ι ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ? ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕΙ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
anevla Δημοσίευση 22 Μαίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαίου, 2009 θα νοικιαζα ενα ελικοπτερο θα αγοραζα 2222 τριανταφυλλα και θα παγαινα στο επιτρεπτο υψος(αφου λαδωσω τον δημαρχο κηφισιας για να μου δωσει αδεια) πανω απο το σπιτι της πρωην μου να παιξω το all in μου για να ξαναειμαστε μαζι.αυτα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
saCri Δημοσίευση 22 Μαίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαίου, 2009 Για πόσες "Βιεννέζικες τυρόπιτες" μιλάμε; Θα έτρωγα μερικές μέχρι να σκάσω η να με πούνε "λαίμαργο" και τις υπολοιπές θα τις χάριζα στους πεινασμένους (μετά από τις πολλές ώρες πόκερ) φίλους μου. Σίγουρα θα έπαιρνα και το franchise για να δημιουργήσω αλυσίδα τυροπιτάδικων στην χώρα μας. Γενίκα θα ήθελα να ασχοληθώ με αυτήν την βιομηχανία...:woohoo: :woohoo: :woohoo: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Provatos Δημοσίευση 22 Μαίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαίου, 2009 re file epeidi eimai arketa ligouris ti paizei me aftes tis tyropite?? pou tha vroume?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kwste Δημοσίευση 22 Μαίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαίου, 2009 Εγώ θα τα έδινα όλα στον TOREADOR με την προυπόθεση να μας κάνει την χάρη και να ΜΗΝ ξαναπαίξει poker! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kotopoulas Δημοσίευση 22 Μαίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαίου, 2009 εγω αφου το χω το μυριακι εχω αποφασισει να ανοιξω το δικο μ pokersite στο ιντερνετ .αφου λοιπον θα ερθουν οι μεγαλοι παικτεσ (καθοτι τα λεφτα που θα περισσεψουν θα τα χωσω σε ενα freeroll για επαγγελματιες)θα εχω κανει τετοια διαφημηση που θα υπαρχει τρελλοσ συνοστισμος στο site.me ta esoda αυτα λοιπον λεω να γινω μετοχοσ στην betfair (για να μην πω θα την αγορασω)!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stelios_313 Δημοσίευση 23 Μαίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Μαίου, 2009 anevla έγραψε:θα νοικιαζα ενα ελικοπτερο θα αγοραζα 2222 τριανταφυλλα και θα παγαινα στο επιτρεπτο υψος(αφου λαδωσω τον δημαρχο κηφισιας για να μου δωσει αδεια) πανω απο το σπιτι της πρωην μου να παιξω το all in μου για να ξαναειμαστε μαζι.αυτα...i diki m idea einai pio ftini....8a proslavw ena epaggelmatia hitman na ti ka8arisei na 3enoiasw mia kai kali kai meta 8a parw tis kollites tis na pame monte carlo! etsiii cheersaaaaa kai mia nixta ennoeitai na paw na xalasw 50 000 karra trapezi pista... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts