Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Προσφορά της Betfair στα μέλη του Pokerland

Recommended Posts

Είμαστε όλοι όμως....

Κάποιος είχε πει σε μια ταινία (νομιζω, δεν θυμαμαι που το άκουσα).

"Νοιώθω σαν το σκύλο... Κυνηγάω γαβγίζοντας το αυτοκίνητο... Ομως δεν ξέρω τι θα κάνω αν το πιάσω!"

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 65
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σας,

η μίνι πρόσφορα πλέον έχει τελειώσει. Ο νικητής θα ανακοινωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα και θα επικοινωνήσουμε μαζί του ώστε να μας πει σε ποιο τουρνουά θα θέλει να συμμετάσχει.

Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή....πραγματικά οι περισσότερες απαντήσεις ήταν απολαυστικές :)

Σπύρος - Betfair Poker

Ω ξέχασα να σχολιάσω τους kwste και kotopoulas.

Μήπως και "παρεξηγηθούν" αρχίζω:

kotopoulas ασε τις μπίζνες που δεν ξέρεις και μείνε στα κοτόπουλα καλύτερα.:)

kwste Πρέπει να έχεις φάει μεγάλο ταμπάνι απο τον TOREADOR.

Ασε το μύριο για σένα και καλύτερα να τον αποφεύγεις. Εαν επειδή σε θεωρεί καλό πελάτη σε προσκαλεί κα΄θε μέρα σπίτι του και οταν δεν πηγαίνεις έρχετε αυτός στο δικό σου ρίχτα στην κοπέλα του, ή εαν δεν έχει, στην αδελφή του ή στην μ΄να του στην θειά του κάτι που θα τον τσαντίσει και δεν θα τον ξαναδείς. Εξυπνάδα χρειάζεσαι οχι μύριο. :laugh:

Υ.Γ Νομίζατε οτι ξεφύγατε, ε?

marios 521 : Εγώ ξέρω τι θα τα έκανα οπως και ξέρω τι θα έκαναν οι 9 στούς 10.

Όλοι θα τα έκαναν ότι λέει ο georgesadoor(=ειλικρινής αλλά δε θα κερδίσει)

και χωρίς το σκάφος.

Κι αυτό γιατί κατά βάση δεν έχουμε όνειρα η δε τα κυνηγάμε, ζούμε στην εποχή του πρέπει και των κομμένων φτερών(μας περιορίζουν σα το truman show)

Όσο για μένα θα έκανα σχεδόν όλα όσα λέω και ίσως περισσότερα του στυλ να πάω στο φεγγάρι..

antonis : περίμενε λίγα χρονακια και θα δεις ποιος θα νικάει ποιον..

Αν και αυτό το φαυλατά που αναφέρω τον νικάω και τώρα(αν μου δώσει κάποιος τα λεφτά να τον παίξω)....

Καλησπέρα παιδιά,

Πρώτα από όλα συγχωρήστε με για την καθυστέρηση.

Λοιπόν, επειδή δεν μπορούσα να αποφασίσω μόνος μου, ζήτησα την βοήθεια από τους περισσότερους Έλληνες που δουλεύουν στην εταιρεία. Το αστείο της υπόθεσης είναι πως τα όλοι ψήφισαν διαφορετικό χρήστη, ίσως γιατί οι απαντήσεις αντιπροσώπευαν διαφορετικά τον καθένα. Τέλος πάντων, μετά από μια δεύτερη διαδικασία ο νικητής αναδεικνύεται ο ……… grafikos!

Ο grafikos μέσα από την απάντηση του, και με αρκετή δόση χιούμορ έδωσε το στίγμα που επικρατεί στην σημερινή Ελλάδα. Βέβαια, δεν παρέλειψε να προσθέσει και τα «αναγκαία» που θα αγόραζε ώστε να καλυφθούν οι προσωπικές του ανάγκες. Συγχαρητήρια grafikos – περιμένω προσωπικό μήνυμα με το email σου ώστε να επικοινωνήσουμε για τα υπόλοιπα.

Πριν κλείσω θα ήθελα να ευχαριστήσω τους:

Gsbets – που σκέφτηκε τον Θρύλο! Δυστυχώς $1 εκατ. δεν φτάνει ούτε για το ένα πόδι του Μπόμπο

Arxaiologos – σε ευχαριστώ για την αύξηση, πραγματικά την έχω ανάγκη.

Rott-bike – δυστυχώς δεν λαδώνομαι

TSINT – με έκανες και γέλασα, αλλά βρε αδερφέ ούτε $10 εκατ. δεν φτάνουν για όλα αυτά!

J0Hny_Dr@m@ - A εθνική με $1 εκατ; μέχρι την Β και πολύ σε βλέπω 

Antonis – σε ευχαριστώ πολύ συντοπίτη Αντώνη, με την όμορφη ανάλυση σου, έκανες πιο εύκολη την διαδικασία της δεύτερη ψηφοφορίας. Να σαι καλά.

Βασικά, σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και ελπίζω σύντομα να έχουμε κι άλλες τέτοιες μίνι προσφορές.

Να στε καλά,

Σπύρος – Betfair Poker

tripodis έγραψε:

PANTOS EGO THA TA ETROGA STO MOUNI TORA POU MPORO

Μην αγχώνεσαι και δείχνεις πεινασμένος είναι -EV.

Τώρα που υπάρχουν τα μπλε χαπάκια (+Ev), θα μπορείς να τρως μ@@νί και με μασέλα ;)

Betfair Poker έγραψε:

νικητής αναδεικνύεται ο ……… grafikos!

Αντε και του χρόνου με περισσότερα μύρια για περισσότερες φαντασιώσεις(εγω σας τα είπα) για να μην ξαναπάρετε γραφικές απαντήσεις και ξανακάνετε γραφικές επιλογές. :laugh:

kojima_21 έγραψε:

Για τον φίλο marios_521 η απάντηση στην ερώτησή σου στο παρακάτω link:http://www.slang.gr/lemma/show/katsibelos_2221:%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%AF%CE%B2%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%82

OK!Το έχω!!!

:)

Eίμαι πολύ συγκινημένος, ευχαριστώ την επιτροπή, την οικογένεια μου, τουςε φίλους μου που με στηρίξανε και τη δασκάλα μου που μ'έμαθε να γράφω εκθέσεις!:blink:

Αρκετά ποστ ήταν εξίσου καλά, αν όχι καλύτερα, με το δικό μου. Συγχαρητήρια σε όσους με έκαναν και γέλασα, νομίζω βέβαια το κορυφαίο ποστ ήταν του Αντώνη κι ας ήταν απλά ο σχολιασμός των άλλων.

ΟΚ, Betfair Poker έχει ΠM σε λίγο.

Ντροπή βρόμα εσχος δισοδια.

Στήσιμο ψεύτες απατεώνες.

Τα πάντα όλα ρε..

Απέλαση..ρεεε..

Προβάλετε τη σαπίλα της ελλάδας και δεν επιβραβεύετε τα αυθεντικά 'καλογραμμένα' όνειρα.

Είστε όλοι γραφικοί...

Μετά το λεβέντικό αλεφαντικο ξέσπασμα..

Θέλω να πω ότι νίκησε ένα απ τα καλά ποστ..

Και εύχομαι να μετουσιωθεί σε περισσότερο χρήμα για να κανείς έστω και λίγα απ αυτα που είπες...

HULK έγραψε:

Ντροπή βρόμα εσχος δισοδια.

Στήσιμο ψεύτες απατεώνες.

Τα πάντα όλα ρε..

Απέλαση..ρεεε..

Προβάλετε τη σαπίλα της ελλάδας και δεν επιβραβεύετε τα αυθεντικά 'καλογραμμένα' όνειρα.

Είστε όλοι γραφικοί...

Kati ksexases HULK!!

'Re mathe poker sou lew...'

'Mathe pokeraki re' :woohoo: :lol: :laugh: