Nickakis! Δημοσίευση 23 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Greek Series of Poker, Aνακοίνωση και οδηγίες. **ωραια ολα αυτα!!εγω που θα ερθω απο ηρακλειο κρητης εχω να πληρωσω αρκετα μεταφορικα!!ηδη εχω κερδισει εισιτηριο μεσω paradise αλλα...ειναι μακρια!! Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 23 Μαίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαίου, 2009 γινεται να γραφτω στην 1Β για να μην εχω και το ξενοδοχειο να πληρωνω αραγε?? Παράθεση
baskont Δημοσίευση 23 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαίου, 2009 Bέβαια φίλε, και ευχαριστούμε που έρχεσαι από τόσο μακρυά. Θα αγωνιστείς στην Day 1b, κανονίστηκε. Παράθεση
vaskos13 Δημοσίευση 23 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαίου, 2009 APO ATHINA KI EGW...PWS 8A GINEI GIA THN 1b ? BILL KANONISETO..EYXARISTW. Παράθεση
Zulugr Δημοσίευση 23 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαίου, 2009 Η πρασινη καρτα για τα αυτοκινητα εκδιδεται ΑΜΕΣΑ και ΔΩΡΕΑΝ απο τις ασφαλιστικες.Ειναι υποχρεωμενες να το κανουν. Παράθεση
fridis Δημοσίευση 23 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαίου, 2009 kalimeraepidi eimai asfalistis oxi mono einai anagkasmenes alla kai prothimes giati ekdidontas prasini karta den mporeis na akyroseis to asfalistirio soy oso diarkei aytoi:P Παράθεση
fridis Δημοσίευση 23 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαίου, 2009 oxi paidia kanete lathosh prasini karta gia skopia kostizi 5eyro ton mina kai ekdidete epitopoy an pas stin asfalistiki esy kai den stilis ton asfalisti soy poy tha variete:silly: Παράθεση
Recommended Posts